Bodymod Anmeldelser

5.158

4,7

Fantastisk kundeservice! Jeg kontaktede kundeservice fordi der manglede noget i min ordre. Jeg fik svar næsten med det samme. Indenfor 30 minutter havde vi skrevet lidt frem og tilbage og fundet en... Se mere

Tak for hjælpen. Et emne i min kurv, blev udsolgt inden betalingen, så min rabatkode kunne ikke bruges igen. Fik tilsendt en ny rabatkode på beløbet jeg ville have fået i rabat. 🙂 En lille personli... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Piercingsalon

Bodymod is a Piercing Jewelry brand aiming to inspire everyone to be themselves & express who they are through piercing jewelry 💛

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(5.158)

1.404 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kvaliteten er dårlig. Kundeservicen er værre

Jeg ville købe mig et par hængslede piercingringe i lidt bedre kvalitet end jeg plejer, og da jeg plejer at købe dem udenlands fra, valgte jeg denne gang (det jeg troede var) en dansk virksomhed.

Jeg har taget én af to købte ringe i brug, men den er i så dårlig kvalitet at den går op flere gange om dagen.
20+ år med denne type smykke, og jeg har aldrig oplevet noget så elendigt til den pris jeg gav hos Bodymod.

Men nu til 'løsningen' fra Bodymod:
Jeg kontakter dem vedrørende kvaliteten af det ubrugelige smykke, men ifølge Bodymod er det ikke dårlig kvalitet men "Transportskade".

Vibrationerne fra lastbilen der har fragtet min pakke har simpelthen fået den ene ud af to tilsendte ringe til at blive defekt! -påstår Bodymod.
(Det her er ikke noget jeg finder på, men det fortæller allerede her lidt om den kvalitet de sælger, hvis ”vibrationer fra lastvognstransport” kan ødelægge en 10 mm titaniumring)

Derfor var deres løsning umiddelbart at jeg selv skulle sidde og rette, bukke og bøje min helt nye piercingring (det valgte jeg IKKE at gøre).
Der var btw ingen synlige skader på hverken pakke, emballage, smykker eller lignende ved varernes ankomst.

Da jeg påpeger dette overfor Bodymod og at der ikke er tale om en defekt som sådan, men simpelthen bare virkelig dårlig kvalitet til prisen, forlanger Bodymod at jeg skal sende dem en video af omtalte piercingring, og dette insisterer de på, for som de skriver til mig:

”If we offered you a resolution with no proof, then any customers could just say that their items are defective and get a refund for them, even when it's not the case.”

Nu er det bare engang sådan, at i Danmark er det sælgeren der har bevisbyrden ift. varens tilstand og en evt. defekt, ikke kunden.
Efter Købelovens § 77 a, stk. 3 formodes en mangel, der viser sig inden for 12 måneder efter levering at have været til stede ved leveringen, medmindre sælger beviser andet.
Det gælder ikke kun synlige skader, men enhver mangel, herunder ringere kvalitet end forventet.

Men det har nok noget at gøre med, at Bodymod slet ikke er en dansk virksomhed.

Det forsøger de dog at bilde deres kunder ind at de er, og lyver endda også åbenlyst om det:

"We are based in Denmark, so I don't know why you would think it's not like that."

De har hovedsæde på Malta og lager i Tyskland, og er end ikke registreret i det danske CVR-register.
De har dog en adresse i DK til returforsendelser -det er det.

Jeg betragter pengene betalt til Bodymod som en lærestreg, og gider ikke at bruge mere tid for så lille et beløb hos så utroværdig en virksomhed.

Desuden har Bodymod åbenbart mere brug for de 109 kr og 65 ører end jeg har, siden de gør det så modarbejdende at klage over kvaliteten af de produkter de sælger, at de ligefrem vil mistænkeliggøre deres egne kunder for 110 kr.

Så nu vender jeg i stedet tilbage til min vanlige piercingsmykke-forhandler, der sælger bedre kvalitet til halv pris af Bodymod, og som rent faktisk værdsætter deres kunder.

Hold jer væk hvis I ønsker integritet, ordentlig kvalitet og kundeservice du kan stole på (og en dansk virksomhed).

16. juli 2026

Jeg har bestilt piercing øreringe flere…

Jeg har bestilt piercing øreringe flere gange. De kommer altid hurtigt. En enkelt gang forsvandt pakken, men en mail til Bodymod, så var problemet løst og en ny blev sendt med det samme. Hurtig svar og meget fin kundeservice.

20. juli 2026

(Oversat fra engelsk)
Tak fordi du er en superkunde! Vi håber, at du fortsat vil vælge os til dine piercingsmykker.
Customer Support Manager

Besværlig returning og intet telefonnumner

Mister snart tålmodigheden hvad angår kommunikation med deres kundeservice.
-man kan ikke ringe til dem og deres svar er oversat fra engelsk.

Min returnering er leveret på deres adresse d. 12 juli ifl DAO. Det er nu d. 15. Juli. Bodymod påstår de ikke har modtaget min returnering og DAO godt kan notere konvolut som leveret, selvom den først bliver leveret i løbet af den uge hvor de skriver den er leveret...... Godt så, den var ny...

Jeg fulgte deres procedure til punkt og prikke og sendte det i en konvolut.

Så lige nu har jeg ingen smykker, ingen penge retur og kundeservice der bliver ved med at sige de sender en e-mail når de har modtaget kuverten. - som er leveret iflg DAO.

Utrolig besværlig returnings process, når man tænker på hvor simpelt det gøres i de fleste danske virksomheder. Desværre havde jeg ikke læst om deres returnerings process inden jeg bestilte.

Hold k... jeg blir træt. Hvis jeg mod forventning g får mine penge retur er det mere held end forstand

15. juli 2026

Super hurtig service.

Super hurtig service.

6. juli 2026

(Oversat fra engelsk)
Tak, Chris. Vi sætter pris på det.

Hurtig og god kundeservice

Jeg bestilte en labret, samt en ring som erstatning for en jeg havde tabt. Da den tabte ring alligevel dukkede op, skrev jeg til kundeservice i håb om at den kunne fjernes fra ordren der endnu ikke var afsendt. Jeg fik svar inden for 30 min, og besked om at det ikke var noget problem. Dog ville de trække fragten fra det refunderede beløb, da ordren ikke længere kvalificerede sig til gratis fragt. De endte dog med helt exceptionelt at give mig gratis fragt alligevel. Bodymod vil altid være mig go to sted at købe piercingsmykker; Kundeservice og kvalitet er i top

3. juli 2026

(Oversat fra engelsk)
Tak for din anmeldelse. Vi håber, at du fortsat vil vælge os til dine piercingsmykker 💍 Hav en god weekend 💛

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice! Jeg kontaktede kundeservice fordi der manglede noget i min ordre. Jeg fik svar næsten med det samme. Indenfor 30 minutter havde vi skrevet lidt frem og tilbage og fundet en løsning.
Allerede dagen efter fik jeg besked om at de manglende smykker var blevet sendt afsted til mig.

Super hurtig service! Og en fantastisk forståelse fra den pågældende medarbejder.

2. juli 2026

Tak for din anmeldelse. Hav en god weekend 💛

Tak for hjælpen.

Tak for hjælpen.
En lille personlig besked i mailen gav et smil på læben.

21. juni 2026

(Oversat fra engelsk)
Tak for din anmeldelse, Eva. Hav en god dag.

Giver 5 stjerner

Giver 5 stjerner, da kundeservicen var rigtig hurtig og med en klar samt venlig tone. Jeg ville ændre i min bestilling/ordre, hvilket ikke kunne lade sig gøre, men fik muligheden for at annullere den i stedet (hvilket er forståeligt nok, da ændringer i en bestilling kan skabe rod, så det er helt i orden). Fik annulleret bestillingen på blot få minutter. Vildt rart!

15. juni 2026

(Oversat fra engelsk)
Tak for din anmeldelse og dine venlige ord. Jeg ønsker dig en fredfyldt dag.
Customer Support Manager

Var så sød og forstående

Var så sød og forstående. Reagerede meget hurtigt 💗

1. juni 2026

Tak, ash 💛
Vi håber, du vil handle hos os igen
Hav en god dag

Fine produkter

Fine produkter, hurtig levering, fantastisk kundeservice ved spørgsmål.
Kan kun anbefale dem!

10. juni 2026

Oversat fra engelsk

Hej Jeanette! 👋

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og din varme anbefaling! 🙏

Vi er utroligt glade for at høre, at du er fuldt ud tilfreds med både vores produkter, den hurtige levering og vores kundeservice. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet hjælpe dig godt på vej! ❤️

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hav en god dag! ✨

Andres

Jeg nåede ikke at hente min piercing…

Jeg nåede ikke at hente min piercing inden ferie og min piercing er vokset sammen og de betalte for returfragten for mig. Når min piercing vokset sammen men i fremtiden vil jeg da have en ny så vil jeg købe smykker herfra:)

10. juni 2026

Hej Clara! 👋

Mange tak for din søde anmeldelse! 🙏

Vi er utroligt glade for, at vi kunne hjælpe dig med returneringen, og at du havde en god oplevelse med vores service. ❤️

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden, når du har brug for nye smykker! ✨

God kundeservice

God kundeservice med hurtig hjælp og kort leveringstid har brugt denne side er par gange er aldrig blevet skuffet

9. juni 2026

Hej Bella
Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med både vores support og leveringstider. Det betyder meget for os, at du har handlet hos os flere gange og aldrig er blevet skuffet.

Tak for din fortsatte tillid til os! 🌟
Nadia

Jeg har købt en navle piercing fra dem

Jeg har købt en navle piercing fra dem, og den er super god kvalitet og rigtig smuk!
Jeg er rigtig glad for den og ville helt sikkert gerne anbefale dem.
Jeg har også haft snakket med deres kundeservice fordi jeg havde et spørgsmål omkring et af deres smykker, hvor de var mega søde og svarede hurtigt.

6. juni 2026

(Oversat fra engelsk)
Tak for din fantastiske anmeldelse, Anna. Vi er glade for, at du er tilfreds! Vi håber, du vil vælge os igen.
Customer Support Manager

gode smykker til gode priser

Jeg køber altid mine navlepiercinger herinde og jeg er glad for mit køb hver gang. De holder så godt og er super smukke. Priserne er gode og smykkerne er holdbar. Det er derudover også en overskuelig hjemmeside at finde rundt på og der er hurtig levering. Derudover er de også behjælpelige hvis man behøver vejledning.
Jeg vil fortsætte med at bruge hjemmesiden og kan klart anbefale at shoppe her! :)

5. juni 2026

Hej Malene,
Tak for din smukke anmeldelse. Det var en fornøjelse at hjælpe dig tidligere. Tak også for at hjælpe os! Og godt gået med alle dine præstationer! Du er virkelig inspirerende og fantastisk ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Hav en god dag
Customer Support Manager

rigtigt fine smykker og god service 👍

Hej Frida! 👋

Mange tak for dine venlige ord! 🙏

Vi er glade for at høre, at du elsker vores smukke smykker og oplevede god service. ✨

Bodymod-teamet sætter stor pris på din støtte! 😊

Andres

Jeg fik sendt et forkert smykke og jeg…

Jeg fik sendt et forkert smykke og jeg kontaktede dem så på Facebook og jeg fik hurtigt hjælp og på ingen tid var der sendt et nyt smykke afsted tak for god service og hjælpen jeg anbefaler ☺️

Hej Camilla! 👋

Mange tak for din venlige feedback og varme anbefaling! 🙏

Vi beklager meget, at du i første omgang modtog det forkerte smykke, men vi er glade for, at vores team på Facebook kunne hjælpe dig så hurtigt. ✨

Hele Bodymod-teamet sætter stor pris på din støtte! 😊

Andres

Jeg har handlet hos bodymod første gang…

Jeg har handlet hos bodymod første gang i 2013 og jævnligt været kunde siden. Jeg har altid været meget tilfreds med både kvaliteten af produkterne og deres kundeservice. Klar anbefaling herfra!

Hej Kamilla! 👋

Mange tak for din utrolige loyalitet siden 2013! 🙏

Vi er utroligt glade for at høre, at du har været konsekvent tilfreds med både vores produktkvalitet og kundeservice i alle disse år. ✨

Hele Bodymod-teamet sætter stor pris på din støtte og varme anbefaling! 😊

Andres

virkelig fin og hjælpsom kundeservice

virkelig fin og hjælpsom kundeservice. Fandt en god løsning på en returvare, som jeg normalt ikke kunne returnerer, vil helt sikkert købe derfra en anden gang

Hej Filippa! 👋

Mange tak for din venlige anmeldelse! 🙏

Vi er så glade for at høre, at vores kundeserviceteam var hjælpsomme og kunne finde en god løsning til din returnering. ✨

Hele Bodymod-teamet sætter pris på din støtte og ser frem til at byde dig velkommen tilbage! 😊

Andres

Jeg har nu flere gange købt smukke…

Jeg har nu flere gange købt smukke piercing-smykker hos Bodymod og har hver gang haft en god oplevelse, både med selve smykkerne, med kommunikationsafdelingen og hurtig levering.
Selv da jeg på en ordre var kommet til at indsætte min mail med en stavefejl, hjalp kundeservice mig ganske hurtigt og var utroligt hjælpsomme.

10. maj 2026

Hej Frida
Mange tak for din fortsatte støtte!
Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med både vores smykker og kundeservice. Det er altid en fornøjelse at hjælpe, og vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe med e-mailproblemet. ✨

Nadia; )