Body&Fit NL Anmeldelser

9.743
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

J'ai acheté 4 compléments alimentaires Swanson et ils m'ont été livrés le lendemain sans aucun problème. Body&Fit reste un bon rapport qualité-prix pour les compléments alimentaires, même si 2 des 4 p... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lekkere flavour powders cinnamon roll en yoghurt framboos. Ook de cookies and cream proteine poeder is lekker, als je er melk bij doet lijkt het net een milkshake.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Al jaren bestel ik bij Body & Fit en altijd erg tevreden. Afgelopen keer heb ik Whey Perfection Vanille en chocolade smaak besteld, maar die zijn een beetje veranderd. Vooral de chocolade smaak is ach... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor mij is de body en fitshop toch wel de fijnste webwinkel voor al mijn supplementen. Ik ben een gevorde fitnisser en bestel hier al jaren. Ondanks dat er vaker wel net iets is uitverkocht dat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fitness- og ernæringstjeneste
  2. også i
  3. Butik med vitaminer og tilskud
  4. Sportsernæringsbutik

Om Body&Fit NL

Skrevet af virksomheden

Wij zijn Body&Fit

We zijn op een missie om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden

Met onze 25 jaar ervaring hebben we een van de meest uitgebreide en innovatieve productassortimenten ter wereld, deskundig advies voor elke gezondheid- en fitness reis, en de beste service. Van topresultaten in de sportschool tot dagelijkse motivatie en recepten, tot vitamines en supplementen om je drukke bestaan te ondersteunen, alles wat je nodig hebt om je fit te voelen vind je hier.

Over ons
Wij zijn Body&Fit, jouw partner in sportvoeding. We richten ons op alledaagse atleten in alle takken van sport, die streven naar langdurige prestaties, ongeacht hun lichaamstype of leeftijd. We zijn er om je te helpen tijdens je fitnessreis, waarbij we meer waarde hechten aan vooruitgang dan aan perfectie. Met onze hulp worden je uitdagingen makkelijker en leuker, waardoor je gemotiveerd blijft. Onze producten geven je de energieboost die je nodig hebt, helpen je sterker te worden, sneller te herstellen en in balans te blijven met je lichaam.

Nutrition to fuel your progress
Bij Body&Fit moedigen we vooruitgang aan. We zijn er voor degenen die uitdagingen aangaan, obstakels overwinnen en nieuwe hoogtepunten bereiken. Hoewel motivatie van binnenuit komt, staan wij klaar om je te helpen je volledige potentieel te benutten. Maar het draait niet alleen om het behalen van doelen; het gaat ook om het genieten van de reis zelf. Ons doel is om zowel je fysieke als mentale welzijn te verbeteren, zodat je volop van het leven kunt genieten. Wij zijn jouw supporters en juichen je toe bij elke stap van je vooruitgang.

#FORTHELOVEOFSWEAT

De voordelen van winkelen bij Body&Fit

- Voor 22:00 besteld, morgen in huis
- Gratis levering vanaf €49
- Bonus deals vanaf €50
- Shop nu, betaal later met Klarna

Kontaktoplysninger

Stuur Body&Fit een bericht

Voor al uw vragen, tips en klachten

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

10 t anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(9.743)

6.902 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Perfecte prijs kwaliteit

Body en fit is een fijn bedrijf, ze leveren altijd op tijd en als het nietvop tijd is ligt dit aan de pakketdienst.
Maar ze reageren altijd netjes op je email dus dat vind ik het fijnst van dit bedrijf maar vooral hun assortiment is goed.
Je hebt ruime keus en ik vind de prijs heel goed in verhouding met het product er is geen winkel waar je het goedkoper krijgt dan bij body en fit.
Ik ben al bijna 20 jaar een serieuze klant van body en fit en dat zegt al genoeg.
Naast mijn kracht training gebruik ik h7n supplementen ook voor mijn mentale gezonheid.
Dus qwa cijfer geef ik ze een 9,5

Besvarelse fra Body&Fit NL

Wat een ontzettend mooie review, bedankt daarvoor! Vooral het feit dat je al bijna 20 jaar klant bij ons bent, betekent enorm veel voor ons. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment, de prijzen, service en snelle levering.

We waarderen je vertrouwen en loyaliteit enorm. Bedankt dat je al die jaren voor ons kiest en voor de prachtige 9,5 als beoordeling. Veel plezier met je bestellingen en hopelijk mogen we je nog vele jaren van dienst zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en prima kwaliteit van…

Snelle levering en prima kwaliteit van de producten

Besvarelse fra Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat je bestelling snel bij je is aangekomen. Veel plezier ermee en lekker doortrainen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er was een actie voor proteinedranken

Er was een actie voor proteinedranken: mooi afgeprijst, maar ze ontvangen 1 dag voor de versheidsdatum verstrijkt lijkt me eerder boerenbedrog.

20. september 2026

Besvarelse fra Body&Fit NL

Bedankt voor je feedback. De THT-datum vermelden we altijd duidelijk online en producten met een korte THT verkopen we met hoge korting vanuit ons no-wastebeleid, om verspilling te voorkomen.

Is er iets mis met je product? Mail dan gerust naar klantenservice@bodyandfit.com, dan kijken we graag met je mee.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Nieuwe smaak Perfection Whey

De nieuwe smaak Perfection Whey is minder lekker. Geef mij maar de oude formule. Ik meng altijd een halve scoop door mijn kwark en de poeder heeft nu een wat bittere smaak. Heel jammer, vooral ook omdat het best aan de prijs is.

13. september 2026

Besvarelse fra Body&Fit NL

Bedankt voor je eerlijke feedback! Ik snap dat de vernieuwde smaak even wennen kan zijn, zeker als je jarenlang de oude formule hebt gebruikt. De smaak die je ervaart is wat ziltig, als een zeebries en komt door de specifieke melkgrondstof die we voor de nieuwe receptuur gebruiken.

We hebben bewust gekozen voor een natuurlijkere smaak en ingrediënten. Je kunt ook eens wat spelen met de hoeveelheid scoop en de verhouding met je kwark. Zo kan de smaakervaring net wat anders zijn. We nemen je feedback natuurlijk mee en gaan ervan uit dat je de nieuwe formule toch nog een kans wilt geven!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel kunnen bestellen en ontvangen

Snel kunnen bestellen en ontvangen. Goede producten waar ik graag gebruik van maak

Besvarelse fra Body&Fit NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en dat je bestelling snel is aangekomen. Veel plezier ermee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tout s'est bien déroulé de la commande…

Tout s'est bien déroulé de la commande à la livraison
Bon suivi via mail

Besvarelse fra Body&Fit NL

Merci beaucoup pour votre bel avis ! Nous sommes ravis que tout se soit bien passé, de la commande à la livraison, et que vous ayez apprécié nos e-mails de suivi. Au plaisir de votre prochaine commande !

Altijd vlotte/snelle levering.

Altijd vlotte/snelle levering.
Goede producten.

Besvarelse fra Body&Fit NL

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat zowel de producten als onze snelle levering je goed bevallen. Graag tot een volgende bestelling!

voor mijn bestelling

voor mijn bestelling

Besvarelse fra Body&Fit NL

Dank je wel voor je 5-sterrenreview! Fijn dat alles rondom je bestelling weer vlot en naar wens is verlopen. We zien je graag terug bij een volgende bestelling!

Snel bezorgd.

Snel bezorgd.

Besvarelse fra Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd. Veel plezier met je producten!

Altijd vlotte levering

Altijd vlotte levering. Wat ik wel jammer vind is dat de keuze wbt de smaken van de smart proteïne minder word. Veel was uitverkocht. Normaal neem ik altijd vanille laatst banaan maar beide waren er niet meer. Hopelijk komen z3 terug want ik vind strawberry niet echt heel lekker

19. september 2026

Besvarelse fra Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over de snelle levering. Jammer dat je favoriete smaken van de Smart Protein niet beschikbaar waren. We zijn momenteel bezig met onze rebranding en vullen het assortiment stap voor stap weer aan. Houd onze website daarom goed in de gaten voor de terugkeer van Vanille en Banaan. Hopelijk kun je binnenkort weer genieten van je favoriete smaak!

Snelle levering!

14. september 2026

Besvarelse fra Body&Fit NL

Dank je wel voor je review! Fijn dat je bestelling snel bij je op de mat lag. Veel plezier met je producten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestel al vele jaren nooit klachten…

Bestel al vele jaren nooit klachten leveringen altijd optijd....en goede producten voor een mooie prijs

Besvarelse fra Body&Fit NL

Dank je wel voor je jarenlange vertrouwen! Geweldig om te lezen dat je al die tijd tevreden bent over onze producten, prijzen én leveringen. Op naar nog heel wat bestellingen!

Snel en gemakkelijk

Op de site wordt voldoende informatie gegeven en bestellen gaat eenvoudig. Het artikel werd snel en goed verpakt geleverd.

Besvarelse fra Body&Fit NL

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je alles makkelijk kon vinden en bestellen en dat je pakket snel en netjes verpakt is aangekomen. Zo hoort een bestelling te verlopen!

Product goed kunnen vonden

Het product heb ik goed kunnen vinden.
Snelle levering. Het enige minpuntje de grote verpakking voor een klein product.

Besvarelse fra Body&Fit NL

Dank je wel voor je review! Fijn dat je snel het juiste product hebt gevonden en je bestelling vlot is bezorgd. Je opmerking over de verhouding tussen verpakking en inhoud begrijpen we goed; bedankt dat je dit meegeeft!

Altijd goed

Altijd goed. Alleen jammer dat het eiwitpoeder zo duur wordt maar daar is Body & Fit geen uitzondering in.
Bestellen en een dag later in huis.

19. september 2026

Besvarelse fra Body&Fit NL

Dank je wel voor je review en je begrip! Fijn dat je al langere tijd tevreden bent en je bestelling zo snel in huis hebt. De stijgende prijzen van eiwitpoeders zijn inderdaad het gevolg van hogere grondstofprijzen. We proberen onze prijzen natuurlijk zo scherp mogelijk te houden.

Altijd snel bezorgd

Altijd snel bezorgd, goede kwaliteit van de producten, redelijke prijzen

Besvarelse fra Body&Fit NL

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je telkens kunt rekenen op een snelle levering en tevreden bent over de kwaliteit en prijzen. Dat horen we graag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is altijd een goede ervaring

Het is altijd een goede ervaring. De maaltijd shakes zijn heerlijk en altijd de volgende dag in huis top

Besvarelse fra Body&Fit NL

Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat de maaltijdshakes zo goed bevallen. En als ze dan ook nog de volgende dag op de stoep staan, is dat helemaal mooi meegenomen. Veel plezier ermee!

Altijd goed en snel

Altijd goed en snel. Bestellen alleen wat vitaminen maar zijn daar gewoon tevreden over.

Besvarelse fra Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. Veel plezier met je vitaminen!

Besvarelse fra Body&Fit NL

Dank je wel voor je 5-sterrenreview! Fijn dat je tevreden bent over ons aanbod en dat je bestelling snel bij je was. Veel plezier met je aankoop!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.