Seriøst gode priser og servicen matcher i lige så høj grad. Jeg er fan og kan bestemt anbefale Blækshoppen!

Jeg modtog en defekt tonerpatron. Desværre kunne jeg ikke montere den før de 14 dages returret var udløbet. Jeg kontaktede firmaet og selv om der var gået mere end 14 dage, fik jeg pengene retur... Se mere

Fandt siden via en googlesøgning lørdag da min printer begyndte at smide kopier ud i sjove farver, påbegyndte en handel, men droppede det da jeg fandt ud af jeg ikke kunne betale med MasterCard, kor... Se mere

4,7

Jeg modtog en defekt tonerpatron.

Jeg modtog en defekt tonerpatron.
Desværre kunne jeg ikke montere den før de 14 dages returret var udløbet.
Kan kun anbefale Blækshoppen som et meget seriøst firma.
Jeg ved hvor jeg handler toner og blæk i fremtiden.

Hasse

6. november 2024

Køb af blækpatron 302 farve

Køb af blækpatron 302 farve, den kan overhovedet ikke anvendes på min hp printer( det er den patron som hører til min printer)
Jeg troede også at det var original patron , efter billede på salgsside.

31. marts 2020
Blækshoppen-logo

Besvarelse fra Blækshoppen

Hej Jytte
Kan du ikke tage fat i os pr telefon eller mail, så vi kan få det fixet
vi kan ikke hjælpe med mindre vi får det at vide :)
Mvh
Blækshoppen
Hc

Super, kanon kundeservice!

Købte nogle "kompatible" blækpatroner. Da jeg åbnede den første var patronen utæt - der løb blæk ud af den.
3 min senere skrev jeg - i arrigskab - en meddelelse til blækshoppen om min frustration via deres webformular. 5 min efter blev jeg ringet op af en venlig person, der meget gerne ville have et billede af patronen.. Det lod jeg mig - stadig lidt arrig - overtale til og et par dage senere fik jeg refunderet mine penge.
Da jeg af princip, kun giver 4 stjerner for at få tilsendt en vare som virker, har denne butik fuldt ud fortjent alle 5.. Super, kanon kundeservice. Kommer her helt sikkert igen. Mange tak. :-)

25. juni 2019

Fantastisk biks

Fantastisk biks, super produkter og bedst af alt, en uovertruffen service når de leverede ting ikke lige "spiller". Klart anbefalelsesværdig.

10. februar 2018

Ikke det bedste produkt, men rigtig hurtig respons og handling.

Vi købte en sort og en farvepatron til vores printer. Desværre fortalte printeren efter ganske kort tid, at patronerne var tomme, og vi kunne derfor ikke udskrive flere sider. På dette tidspunkt ville jeg nok give Blækshoppen en stjerne i bedømmelse.

Efter kontakt til Blækshoppen fik vi rigtig hurtigt svar og fik tilbud om kompensation i form af enten nye patroner eller pengene tilbage. De sagde dog også at det somme tider kunne hjælpe at pille patronerne ud igen, og efter 2 forsøg på denne måde, var der ingen problemer med at skrive ud. Altså var der blæk i patronerne, men når der er tale om uægte patroner kunne printeren få forkerte signaler i forhold til om der var blæk i eller ej.

Alt i alt 4 stjerner for et rimeligt produkt, men især for en rigtig fin respons, hvis tingene ikke fungerer optimalt.

2. april 2016

En rigtig god oplevelse

Blækshoppen skriver "Vi sætter service og kvalitet i højsædet". Og det er også det indtryk jeg har jeg har af dem. De svarer prompte per mail, har en lynhurtig levering, samtidig virker det jeg købte host dem helt perfekt. Hvad angår priserne, er de virkelig lave. De er i hvert fald lavere end noget andet sted jeg kunne finde. Til sammenligning kostede mit produkt omkring en sjettedel af det originale, så der er i den grad penge at spare ved at handle på Blækshoppen, så de får en varm anbefaling herfra.

15. februar 2016

Super service!

Jeg bestilte en blækpatron som grundet en tastningsfejl fra min side ikke dukkede op på min adresse. Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt svar et par timer efter, og samtalen fortsatte effektivt over et par dage. :) Om pakken overhovedet var blevet afsendt kunne de ikke svare på, men Blækshoppen valgte at sende en ny til mig med det samme. Fantastisk service! :)

24. september 2015