Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Blockbuster er en online videobutik / streamingservice, hvor du kan købe og leje film, helt uden abonnement. På Blockbuster betaler du kun for de film du ser og vi har film for enhver smag!
Teglholmsgade 1, 0900, København C, Danmark
- kundeservice@blockbuster.dk
- www.blockbuster.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Skod app
Har købt flere film som nu er væk
Kan få lov til at leje og købe dem igen
Kommer aldrig til at købe film herinde igen
Kan desværre ikke give 0 stjerner!!!
Kan desværre ikke give 0 stjerner!!!
Prøvede at leje en film søndag aften - den virkede ikke og nu vil de ikke refundere købet (mandag da supporten vågnede)
Hvis du har lyst kan du læse afslutningen på vores mailkorrespondance her:
Sendt: mandag, 15. juni 2026 09:25:57
Emne: Re: Feedback eller anmodninger | Jeg kan ikke se filmen på mit fjernsyn, da appen viser sort skærm -...
Hej Poul Erik.
Jeg beklager, men dette har du godkendt i vores brugsvilkår inden købet.
Ønsker du ikke at fortsætte med reklamationen, er dette naturligvis ikke obligatorisk. I så fald lukker vi blot sagen.
Du har mulighed for at genåbne reklamationen inden for 14 dage fra købsdatoen, såfremt du fortryder. Vend i så fald blot tilbage i denne tråd.
Sendt: Mon, 15 Jun 2026 09:18:29 +0200
Til: kundeservice.blockbuster.dk
Der mistede I lige en kunde - jeg kommer ALDRIG til at bare at overveje at benytte Blockbuster igen - og I får (endnu) en ringe anmeldelse på Trustpilot, med gengivelse af denne mailkorrespondance!
Det er da totalt selvmål ikke at kunne erkende at jeg ikke har set den film, som jeg har betalt for hos jer, da jeres app-løsninger ikke virker - og jeg derfor har lejet den andetsteds, på det tidspunkt hvor vi skulle se film.... og ikke når supporten åbner mandag morgen...
Jeg håber at de 49 kr. varmer godt i jeres regnskab!
Sendt: mandag, 15. juni 2026 09:00:01
Hej Poul Erik.
Årsagen til, at det ikke fungerede i din mobil er, at du forsøgte at afspille filmen i mobilens browser, hvilket vi ikke understøtter. Du skal i stedet downloade vores app og bruge denne.
Du kan som nævnt ikke fortryde købet, men du kan naturligvis reklamere det, såfremt du mener, der er fejl på filmen og fejlen ikke skyldes, at du bruger en inkompatibel enhed eller browser. Jeg skal gøre opmærksom på, at en reklamation indebærer, at vi først har ret til at forsøge at løse problemet, og at en beslutning om eventuel kompensation først træffes, når reklamationen er gennemført.
Ønsker du at gå videre med reklamationen, skal du starte med at følge vejledningen, jeg sendte dig for dit TV. Såfremt det stadig ikke fungerer, og dit TV er med på listen, må du gerne vende tilbage med navn, år, modelnummer og operativsystem.
På din mobil skal du downloade vores app og afspille filmen her. Har du allerede gjort dette, men det stadig ikke fungerer, skal du:
1. Afinstallere Blockbuster-appen fra din telefon
2. Sluk telefonen, og lad den være uden strøm i mindst 5 minutter
3. Start derefter din telefon, installer Blockbuster-appen og prøv igen
Sendt: Mon, 15 Jun 2026 08:49:50 +0200
Hej Betina
Da jeg fik sort skærm på min tv-app, og derfor ikke kunne se filmen dér, prøvede jeg ganske rigtigt at starte filmen på min mobil for at se den via Chromecast, hvilket heller ikke lod sig gøre.
Som du ser på det billede, du sender til mig er start- og slut tidspunkt ens = Ingen afspilning!
Det kan ikke være rigtigt at jeg skal betale, når jeres løsning ikke fungerer...
Jeg forventer derfor fortsat at få de 49 kr. refunderet, da I ikke har leveret et produkt til mig.
Poul Erik
Sendt: mandag, 15. juni 2026 08:07:15
Tak for dit svar.
Da afspilningen er påbegyndt, er det desværre ikke muligt at fortryde købet. Det beklager jeg.
Jeg vedhæfter kopi af dit afspilningsforsøg.
Sendt: Mon, 15 Jun 2026 08:02:53 +0200
Hej Betina
Det virkede ikke, da jeg skulle bruge filmen - den blev derfor lejet andet sted - og jeg vil gerne have de 49 kr refunderet.
Poul Erik
Appen er elendig
Appen er elendig, så det er svært at se de film, man har lejet eller købt!
Elendigt brasss og lodret svindel
Elendigt brasss og lodret svindel - man betaler og ´filmen virker ikke !
Rør ikke ved denne web´s ..
L. brendstrup
Appen er ubrugelig
Appen er ubrugelig. Efter flere forsøg over flere dage, lykkedes det at afspille den købte film via browser. Vil ikke anbefale det til nogen.
Jeg lejede en film torsdag den…
Jeg lejede en film torsdag den 23/3/2026 ved en fejl blev jeg trukket 5x169 kr altså 845 kr for en film jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice de henviser mig til banken som så henviser mig til bage til blockbuster der ikke kan annullere betalinger der står som reserveret blockbuster trækker så hele beløbet jeg skal herefter sende diverse dokumentation for at få mine penge og bum hvad sker jeg hører intet det er simpelthen ikke ok jeg lejer aldrig film der igen iøvrigt er deres app piv dårlig fryser ret tit
ADVARSEL
ADVARSEL, BRUG IKKE MERE BLOCKBUSTER
Jeg har i årevis lejet film af Blockbuster, som er afspillet uden vanskeligheder, hvorfor jeg ikke har haft en kinamands chance for at forudse en pludselig manglende understøttelse af min Chromecast før betaling, men alligevel nægter firmaet at tilbagebetale beløbet for leje af en film
Dansk film festival 50% og så ikke aligevel
De køre Dansk filmfestival til halv pris falsk falsk og atter falsk den ene Danske film efter den anden er så alligevel ikke med i rabatten øv øv øv havde 4 film i rap som ikke var med så opgav jeg
Deres app er langsom
Deres app er langsom.
Bruger ca 6-8 minutter på at tilgå en serie. 4-5 minutter på at næste afsnit kan spilles
Dårlig oplevelse med lydformat
Min første oplevelse med Blockbuster var desværre rigtig dårlig. Jeg havde netop sat mit 7.1 surround sound op og valgte at leje Arrival, da Blockbuster skriver, at de tilbyder 5.1 surround sound.
Desværre blev filmen kun afspillet i stereo og ikke i 5.1, som forventet. Jeg kontaktede deres kundeservice, men fik et ret afvisende svar om, at filmen var i 5.1. De foreslog samtidig, at jeg skulle afinstallere appen og tage strømmen fra mit tv, hvilket ikke løste problemet.
Jeg er uddannet lydtekniker og har testet mit setup med Blu-ray, hvor 5.1 fungerer uden problemer. Derfor er jeg sikker på, at fejlen ikke ligger hos mig.
Jeg synes, det er problematisk, at det angivne lydformat ikke stemmer overens med det, der leveres, og at kundeservice ikke tager henvendelsen seriøst.
Fusker firma
Jeg lejede en film som vi ofte gør og vi plejer at betale med MobilePay og den kode der kommer op på skærmen. I går blev jeg så bedt om at logge ind. Det gjorde jeg så og i stedet for at leje filmen på tv’et havde jeg pludselig købt filmen på min telefon. Jeg klikker på afspil og den afspiller på telefonen og ikke på tv’et. Jeg skriver derfor til jeres kundeservice 2 minutter efter om at i skal annullere min bestilling, da vi ikke gider sidde en familie på 4 og se film på en telefon. I svare så tilbage i dag at I ikke kan annullere min ordre da i kan se filmen har været startet. Er det virkelig jeres forretnings metoder???
Fantastisk kundeservice og brugerflade
Fantastisk kundeservice, fantastisk brugerflade på telefon appen.
Kundeservice: Fx havde jeg oprettet konto gennem social medie, og det fik jeg gennem kundeservice ændret til min egen email som brugernavn. Der havde jeg mail korrespondence med Blockbuster med let forståelig og god hjælp, enestående kundeservice. Jeg er meget tilfreds med Blockbuster.
Jeg har købt film til streaming gennem andre firmaer også, men Blockbuster fungerer bedst, både med brugerflade og billedkvalitet.
Der ligger rigtig mange gode film på…
Der ligger rigtig mange gode film på appen og er i det store hele glad for den. Jeg har også købt en del film. Mit problem er det at åbne appen og komme ind til filmene jeg har købt/lejet. Den er evigheder om at starte op og reagerer ikke altid når man trykker på filmene.
Elendig kundeservice
Jeg skulle leje/købe filmen Life of Brian og gik til firmaets hjemmeside søndag eftermiddag.
Der lå den koblet sammen med Meaning of Life, begge lavet af Monty Python.
Begge med en bjælke til køb eller lej.
Jeg købte Life of Brian, den åbnede ikke, robotsupporten sagde anden browser - intet resultat.
Jeg skrev så til firmaet dagen efter, og det blev til en længere korrespondence hvor essence var
1) de havde ikke Lige og Brian
2) jeg havde købt Meaning of Life.
Mandag var Life of Brian fjernet.
Pengene kan jeg ikke få tilbage og det er for dårligt.
Har kun gode oplevelser med…
Har kun gode oplevelser med blockbuster, også mht service har fået den hjælp, jeg har brug for når jeg har skrevet til dem.
Lyden hagger igennem hele fimen første…
Lyden hagger igennem hele fimen første og sidste gang jeg bruger sådanne noget plat
Hold jer væk
Hold jer væk
Jeg kan se forfilm og troede så at jeg også ville kunne se selve filmen når jeg havde betalt. Dette var ikke tilfældet jeg prøvede alt de foreslog på deres hj.side intet hjalp så skrev jeg til support som svarede 16 timer sener Jeg kan ikke få mine penge retur og inden havde jeg lejet filmen hos en anden udbyder hvor det intet problem var med at vise filmen
Dyr oplevelse.
Når man går ind på jeres hjemmeside for at leje en film. Står der nedsat pris. Lejen er sat ned fra 59kr til 39kr, men når man så går ind for at leje den, er prisen pludselig igen 59kr for leje af filmen.
Og næsten 60kr for at leje en film er pænt dyrt, taget i betragtning af da I havde en fysisk butik kunne man leje premierefilm for 40-50 kroner eller købe unlimited abonnement til 200 kroner om måneden og så kunne man leje lige så mange film man ville, bare man havde afleveret de forrige film.
De mangler under tekster,?..og det er…
De mangler under tekster,?..og det er for dårligt når man ser danske film, og det er ikke fordi jeg ikke forstår dansk ? . Kune man måske få et svar fra blokbuster? Jeg håber,jeg bare ikke hvad jeg skal gøre for for at få dem frem?.
Uendelig download
Vi forsøgte at se den lejede film (den 6. Sans) på 3 forskellige computere. Men alle 3 stod med konstant Download ikon, vi kunne dog godt se film som vi havde købt og som lå i vores bibliotek. Endte med at kontakte support, som først svarede næste dag "desværre" med totalt ubrugelige løsningsforslag (uagtet at vi ligesom gerne ville se film på vores friaften og ikke i arbejdstiden). Og ingen refundering fordi vi havde påbegyndt afspilning?!! Heldigvis kunne vi også leje filmen på Viaplay og havde en hyggelig aften alligevel. Nej tak til blockbuster fremover.
Jeg ville ikke have givet 0 stjerner hvis det ikke var for den ubrugelige support og en efterfølgende mail fra blockbuster som spurgte om vi ville rate vores brugeroplevelse. Det ville jeg da gerne...