Blizzard Entertainment Anmeldelser

2.337

1,1

Jeg har været kunde hos Blizzard Entertainment i over 22 år, men min oplevelse med deres kundeservice har været så dårlig, at jeg endte med at slette hele min konto. Min konto blev permanent... Se mere

Dur jo ikke at man betaler så mange penge for et spil og så virker det kun optimalt 50% af tiden. Kender ikke andre spille selskaber der har så mange game problemer som blizzard. Diablo 4 mangler g... Se mere

1. Spiltjeneste
  2. Spilbutik
  3. Hobbyforretning
  4. Videospilbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Blizzard Entertainment, Inc. is an American video game developer and publisher founded on February 8, 1991 under the name Silicon & Synapse by three graduates of UCLA, Michael Morhaime, Allen Adham and Frank Pearce. Based in Irvine, California, the company originally concentrated primarily on the creation of game ports for other studios before beginning development of their own software in 1993 with the development of games like Rock N' Roll Racing and The Lost Vikings. In 1994 the company became Blizzard Entertainment Inc before being acquired by distributor Davidson & Associates and later by Vivendi. Shortly thereafter, Blizzard shipped their breakthrough hit Warcraft: Orcs and Humans. Blizzard went on to create several successful PC games, including the Warcraft, Starcraft and Diablo series, and the MMORPG World of Warcraft. On July 9, 2008, Activision officially merged with Vivendi Games, culminating in the inclusion of the Blizzard brand name in the title of the resulting holding company, though Blizzard Entertainment remains a separate entity with independent management.[3] Blizzard Entertainment offers events to meet players and to announce games: the BlizzCon in California, United States, and the Blizzard Worldwide Invitational in other countries, such as Paris, France and Seoul, South Korea. (Source: http://en.wikipedia.org/wiki/Blizzard_Entertainment)

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(2.337)

Jeg har været kunde hos Blizzard…

Min konto blev permanent bannet med henvisning til mistænkelig aktivitet relateret til brug af VPN. Problemet er bare, at jeg arbejder inden for IT og ofte bruger VPN i forbindelse med hjemmearbejde og sikker adgang til systemer. Jeg forsøgte at forklare situationen gennem flere appeller, men efter 3 forsøg blev jeg kun mødt med standardsvar og ingen reel individuel vurdering af sagen.

Det mest frustrerende var dog den manglende kundeservice. Som mangeårig kunde følte jeg mig fuldstændig ignoreret, og der var ingen reel mulighed for dialog eller ordentlig behandling af sagen.

Da jeg efterfølgende ønskede mine persondata slettet, skete der først noget, da jeg direkte henviste til GDPR artikel 17 om retten til sletning af persondata (“Right to Erasure”). Det burde ikke være nødvendigt at citere lovgivning for at blive taget seriøst som kunde hos en virksomhed af den størrelse.

Jeg havde ærligt forventet langt mere af et firma, jeg har støttet gennem mere end to årtier.

15. april 2026

blev banned 3 dage for at brokke mig over deres murloc ai.

deres support er rent til grin, blev banned for 3 dage for at svine deres ai/support gå i ring system til, da jeg ville brokke mig over den reklame der kommer frem hver gang man er tvunget til at åbne deres battlenet launcher.
og jeg havde læst flere steder at man kunne springe det ai pangel over ved at skrive nogle skældsord, så det gjorde jeg, og jeg skrev også hvorfor. men tilsyneladende har jeg været truende overfor deres support staff. altså deres AI ! :D så enten har deres AI følelser som jeg skal respektere, ved godt usa elsker ideen om skynet meeen.
eller også var det Aién der ikke kan forstå KONTEKST :D eller den så fyfy ord oooog BANHAMMER.
fordi nægter at tro at et rigtigt menneske så det, og valgte at overeskalere en lille ting til et kæmpe gene for deres brugere.
men ingen hjælp til mit originale problem bare et rap over nallerne for.... hvad ? støtter aldrig det firma igen, og vil gøre mit bedste for informere folk om om dem.

ohh trustpilot måtte også lige sige at jeg brugte fyfy ord og at jeg ikke måtte poste det.... skræmmende udvikling.

19. marts 2026

Det er bare super Blizzard i jeres…

Det er bare super Blizzard i jeres famøse spil Diablo4 kan man ikke klare tids dungions pga. server lag.
Hvad har i tænkt jer at gøre ved det ?
Samme prosedyre som i plejer ...ingen ting !! magen til latterligt firme!!

22. oktober 2025

Det er helt umuligt at logge in.

Det er helt umuligt at logge in.
Man gør hvad den siger og pludselig er man inde på sin account, men den er stadig af en eller anden grund logget ud, plus at man skal tusindvis af prøver for at om man er ai bare for at den ikke gider at logge dig ind.

3. juni 2025

Det er jo umuligt at logge ind

Det er jo umuligt at logge ind. Det der chapca ikke en robot genkendelse fungere jo helt vildt dårligt. Har i hvertfald nedjusteret mine forventninger her fra. Altså det er VIRKELIG skidt, fortryder jeg har brugt penge på noget som helst fra dem

29. marts 2025

Spiller world of warcraft og har flere…

Spiller world of warcraft og har flere gange haft problemer med ting i spillet der ikke virker så sender man en bug repport der er nu gået 14 dage og der er stadig intet sket, det undre mig at man hver måned kan opkræve penge fra samtlige spillere og så bare sidde på sin flade og intet gøre ved de problemer der er i spillet, I skulle skamme jer. nogen burde hive jer i retten!!

26. marts 2025

elendig og useriøs kundeservice.

elendig og useriøs kundeservice.
jeg har flere gange (over 30 gange) skrevet til deres support angående fejl i diablo immortal. man bliver disconnected og spillet lagger helt ekstremt. de bliver ved med at sende samme copy/paste svar at det er min forbindelse eller mit grafik kort der skal opdateres. jeg kan køre de mest krævende spil på nettet uden disse problemer. jeg fik så en bekræftelse fra deres support at problemet lå hos dem og ikke mig. efterfølgende får jeg så en advarsel og at vide at hvis jeg kommentere på samme sag en gang til så udløser det et permanent ban. De aner ikke hvad de laver i det firma og har styr på absolut intet. De laver deres egne regeler og går du dem på klingen så udløser det en advarsel og et muligt permanent ban.
det er et korrupt firma som kun er ude på at rippe dig da alt i deres spil koster spidsen af en jetjæger. jeg vil på det kraftigeste anbefale folk at spille et andet spil da deres service er så elendig at man kun kan grine af det. kunne man give minus stjerner havde de fået det.
jeg har sendt beviser videre til forbrugerombudsmanden på at de selv giver mig ret i at fejlen ligger hos dem og ikke hos mig.
tænk sig at så stort et firma ikke har styr på en fløjtende fis. jeg vil vove den påstand at en blind armløs abe ville kunne programere bedere end deres udviklere det firma er bare en joke.

2. oktober 2024

Dum nok til give dem en chance til.

Dum nok til give dem en chance til.. efter 1 dag vælger jeg igen som før at ville refundere men denne gang er det sjovt nok imod deres regler fordi der gået for lang tid. det her firma laver deres egen regler og skide højlydt på sine kunder.

Dette firma har 0% kundeservice det eneste de kan finde ud af er kopier nogle beskeder de skriver aldrig noget selv det hele er bare klip og kopier ikke en smule forståelse eller medlidenhed med hvad de udsætter folk for af fustrationer med mere.

9. juni 2024

Ikke pengene værd.

Diablo 4 mangler godt nok mange fejl rettelser både i spil men også via net forbindelse osv.

8. juni 2024

Fantastisk

Jeg har haft mange timers sjov, med deres spil, de sidste mange mange år. Har haft forskellige problemer, og hver gang har jeg kunne få hjælp.
De har givet mig refunds ved fejlkøb, og endda ekstra gametime, da jeg fødte før tid.
Jovist de har fejl i spillet, men det opdateres jo også stadig løbende.

Er de blevet glade for microtransactions? Ja. Er det for dyrt? Ja.
Men man kan jo gå udenom dem, for de er ikke et krav for at kunne spille.

4. juni 2024

DE TAGER PENGE FOR ALT

DE TAGER PENGE FOR ALT. JEG KØBTE OVERWATCH SOM DE VALGTE AT OMDØBE OG SÆLGE GRATIS I STEDET OG NU SKAL JEG KRAFTEDME BETALE FOR STORY MISSIONS.
DE ER NOGLE KUJONER.

23. april 2024

Deres refund politik er til grin

Deres refund politik er til grin. Et helt normalt køb, intet brugt, spillet eller noget. Og så fik jeg modstand da jeg inden for 20 minutter af købet opdagede at det var på en forkert account, og ville refund. Men så blev jeg "benådiget" et refund af en GM der snakkede i eventyr-speak.

22. februar 2024

Tænk hvis et firma valgte opkræve 70kr…

Tænk hvis et firma valgte opkræve 70kr for skifte sit navn sikke en sørgelig tanke ikke?

Altså med blizzard er alt muligt latterlig priser på alt fra MTX og ja også skifte navn det har dog aldrig været et problem for mig men kommer du til skifte navn ved fejl eller kommer til fortryde kan det ikke laves om så skal man betale for et helt nyt valgfrit navn..

Diablo 4 er større skuffelse end diablo 3?? hvordan det muligt at fµck up alle spil så hårdt

World of Warcraft dragonfligth var kun tested delvist så primært del af spilled virkede utaligt problem med levling, dungeons mm som først blev rettet efter den måned man havde subscribed så man ikke kunne spille på den måde man ville som spillet åbenlyst beskrev var muligt men game master så yderligere beklager efter skriven frem 2-3 uger de ikke kunne gøre noget??

Blizzard er ikke længere Blizzard som man kender det fra gamle dage det snyd og bedrag, de malker koen for hårdt før l0rtet falder fra hinanden.

som sagt mange gange før 1 stjerne er for meget men mindste man må give

6. januar 2024

Hvis man kunne gi 0 stjerner

Hvis man kunne gi 0 stjerner, så havde de fået det..
Det er til virkelig til grin, at en firma der er ca 78 millarder dollars værd, kan levere så ringe produkter.

Jeg er en af de heldige, der ikke nåede og købe det nye Diablo, for jeg havde helt sikkert følt mig taget bagi, hvis jeg havde, for det gør alle mine venner, og jeg kan kun sige, jeg er glad for jeg ikke nåede og købe det.

Og hvis vi skal kigge på det nye wow SoD.
I kan vitterlig kun levere 6 servere? Og har du et arbejde, og ikke sidder vågen hele natten, jamen så er chancen for du kommer til og spille med dine venner ca = 0.
Du skal være online 24/7, for og sikre dig et spot, bare for og spille med dine venner, og det er snart hvert eneste spil de kommer med.
Og har du en ven, som har et almindeligt arbejde, jamen så held og lykke til ham, for han kommer ikke til og spille.
Det er jammerligt, og det er efter min mening, faktisk det samme som og pisse dine betalende kunder lige i hovedet.
Kunder som har betalt 100 kroner hver måned i flere år, de blir ikke skimtet en tanke.
Jammerlig måde og drive forretning på, og jeg stopper hermed al betaling til Blizzard, og har ikke i sinde og købe så meget som et spil mere af dem.

1. december 2023

De har lavet et betalt spil…

De har lavet et betalt spil free-to-play og introducere nu nye karaktere for ekstra betaling, hvilket gør spillet pay-to-win og dermed er den oprindelige betaling for spillet ubrugeligt.

5. december 2022

Er dette din virksomhed?