Hurtig levering! Pakket og sendt søndag. Første køb hos Bjørnholt men absolut en positiv oplevelse. Den købte guitar var justeret og klargjort helt som annonceret. Handler helt klart dér igen.
Under 24 timer fra ordreafgivelse til besked om, at pakken kan afhentes. Det kan ikke gøres bedre. Og så har de produkter, som er svære at opstøve andre steder, medmindre man vil gamble og bestille... Se mere
Købte en dejlig western guitar, Yamaha FSX5 og inkl. i prisen fik jeg den justeret til perfekt aktion/strengehøjde. Inden da havde Ole skrevet til mig at guitaren nu var tilbage i butikken. Prisen kun... Se mere
Købte Roland Fantom 06, lidt udstyr til, samt 2stk. YamahaDRX12 og en 16 kanals Yamaha mixer. Fantastisk service og hjælpsomhed med at skaffe varene hjem. Og det gik LYNHURTIGT!! Ole ER Bjørnholt Musi... Se mere
Musikbutik med mærkevarer, guitarer, digitalpianoer, PA anlæg, Homestudio og tilbehør. Kvalitet siden 1960
Lundsgade 18, 8600, Silkeborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
God telefonisk kontakt inden køb og hurtig levering.
Bjørnholt er god til at finde de rigtige varer til en fair pris, og er et stort aktiv for Midtjyllands musikere.

Besvarelse fra Bjørnholt Musik
Fra bestilling og til varen var hos mig, der gik der 8 dage. Trods der stod 1-3 dages leveringstid.

Besvarelse fra Bjørnholt Musik
Handler helt klart dér igen.

Besvarelse fra Bjørnholt Musik
Meget imødekommende, fine priser, og meget stor flexiblilitet - det er ikke sidste gang jeg hander der. :-)

Besvarelse fra Bjørnholt Musik
Jeg har benyttet Bjørnholdt`s Netshop. Alt fungerede perfekt. Jeg fik personlig rådgivning. Jeg kan anbefale firmaet for at give god og tryg behandling.

Besvarelse fra Bjørnholt Musik
Fik telefonisk god vejledning om valg af den højttaler jeg havde brug for . Og så var det meget hurtig ekspedition:-)

Besvarelse fra Bjørnholt Musik
Har handlet her en del, Gibson J-45 S, Fender Stratocaster Player II, Fender GTX forstærker mv.
Altid god og hurtig dialog.

Besvarelse fra Bjørnholt Musik
Jeg har før handlet ved Bjørnholt
Oplever god info., nærhed og hurtig levering 🤗

Besvarelse fra Bjørnholt Musik
Varen kom som lovet, hvilket er meget værd. Jeg fandt at emballeringen var lidt slidt og bar præg af, at være udført for hurtigt, men uden fejl på produktet, hvilket er det vigtigste.

Besvarelse fra Bjørnholt Musik
Super god betjening og hurtig levering. Kan kun anbefale.

Besvarelse fra Bjørnholt Musik
Min Fender Telecaster blev leveret som lovet, den var flot justeret og stemte (pånær 1 streng) da jeg pakkede den ud i dag. Og så støtter vi ved vores køb her en dansk virksomhed🇩🇰🎸