PAS PÅ!
PAS PÅ!!
PAS PÅ!!! Det er et svindel firma med formel adresse i Estland, der snyder folk til at oprette abonnementer på 179kr om mdr. Der er andre hjemmesider, der er ligesådan - f.eks. er de nok også bag outlet-priser.dk. I må for alt i verden ikke bruge dette firma. Hvis I alligevel har gjort det, så vær opmærksom på, at de gør alt, hvad de kan, for at man ikke kan komme i kontakt med dem: De har en falsk mailadresse på siden til deres kundeservice, der indeholder bogstavet ø. Det virker selvfølgelig ikke. Og deres kontaktformular er lavet på en måde, så den selvfølgelig ikke fungerer. I kan finde en mailadresse, der rent faktisk fungerer, ved at gå ind i deres handelsbetingelser, som du finder nederst på siden. Mailadressen står i den del, der omhandler annullering af abonnement. Husk at tage kopi af de mails du sender. De svarer selvfølgelig ikke på mailen, men mailen skal bruges som bevis, når du gør indsigelser i din bank. Kontakt din bank og gør indsigelser ift. de betalinger, der er udført. Min bank kendte udmærket godt svindelnummeret, og de vil sende sagen til bedrageriafdelingen og refundere mine udgifter, hvis de begynder at trække deres 'svindel-abonnement'. Bogen blev i mit tilfælde leveret i en kasse, hvor der ikke stod noget om firmaet "Billige Bøger". Der var selvfølgelig ingen ordreseddel vedlagt og ingen information om returnering af varer. I stedet stod afsenderen som adressen: Webshop Gruppen, Marielundvej 28, 1. sal, 2730 Herlev. Jeg ved ikke om det er derfra, at de driver virksomheden, men det var i hvert fald den adresse, der stod på pakken. Jeg ærgrer mig nu over, at jeg ikke nåede at skrive på min dør/postkasse, at jeg nægter at modtage pakker pga. formodet svindet. I deres handelsbetingelser står der: "Såfremt du fortryder dit køb, kan du blot nægte modtagelse af forsendelsen." Nåh men skidt med det. Pakken ryger retur senere i dag, og nu har jeg også en dansk adresse ift. at anmelde svindlen. :-) PS - hvis I har svært ved at oprette en trustpilot anmeldelse, kan det være fordi I klikker i rubrikken - "Fortæl Billig Bøger om din anmeldelse". Det blokerer for at anmeldelsen kan oprettes. Det er måske fordi, der er et "ø" i den mailadresse der er tilknyttet Trustpilot.
29. maj 2020