Billigebøger Anmeldelser 8

2,2

Under middel

Fup !!..

Fup !!..

Intet er som det skal være. Har skrevet anmeldelse på domænet "Billige-Bøger" som mange også har skrevet på om deres spændende oplevelser med dette firma ....

Opdager desuden lige at der i deres handelsbetingelser er angivet handelslovgivning om FRUGT OG GRØNT 🙈

Desuden ingen handelsbetingelser om fragt og levering.

Forlad indkøbskurven at once !

2. juli 2020

Meget dårlig service!

Meget dårlig service!! Og sandsynligvis FUP.
Jeg bestilte en bog som jeg aldrig modtog trods en masse mails om at den var afsendt med track and trace. DAO har aldrig modtaget ordren selvom de påstår at den er indleveret. Jeg måtte spærre mit kort af frygt for at de ville trække flere penge for et medlemskab som man automatisk bliver oprettet, da det ikke var sådan lige at afmelde. Efter 4 mails, beklagede de dog og jeg fik sku mine 250 kr for bogen tilbage. Det virker dog ret shady og lyssky.. Og firmaet ligger i Estland uden noget telefon nummer. Når man Googler firmaet bag billige bøger, kommer der en masse anmeldelser af firmaer frem, hvor folk er blevet fuppet. Lad være med at bruge denne side! Køb jeres bøger andre steder. Hvis ikke i bliver fuppet, skal i bruge en masse tid, et spærret kort og hovedpine på det. Dårlig stil af et firma at tjene penge på den måde!

11. juni 2020

SVINDEL - UNDGÅ

Lad vær! Det er SVINDEL.
Man opretter et medlemskab ved. Dette vidste jeg dog godt, da jeg købte mine bøger her, men jeg regnede med at jeg kunne opsige det igen uden problemer - det kan man IKKE. De skal dog 'bekræfte' afmeldelsen, hvilket aldrig sker, så man bliver ikke meldt ud.
Det er fup og svindel. De bruger en falsk email på deres hjemmeside, men har en anden under deres handelsbetingelser - brug dén til at sende mails til dem! De svarer dog ikke på deres mails overhovedet.
Jeg valgte at få spærret mit kort med samme, så de ikke kunne få flere penge ud af mig end det jeg betalte for bøgerne. Jeg har taget kontakt til min bank herefter. Gem de mails du har sendt, så du har dokumentation overfor banken (og muligvis politiet, hvis du vælger at politianmelde).

30. maj 2020

PAS PÅ!

PAS PÅ!!
PAS PÅ!!! Det er et svindel firma med formel adresse i Estland, der snyder folk til at oprette abonnementer på 179kr om mdr. Der er andre hjemmesider, der er ligesådan - f.eks. er de nok også bag outlet-priser.dk. I må for alt i verden ikke bruge dette firma. Hvis I alligevel har gjort det, så vær opmærksom på, at de gør alt, hvad de kan, for at man ikke kan komme i kontakt med dem: De har en falsk mailadresse på siden til deres kundeservice, der indeholder bogstavet ø. Det virker selvfølgelig ikke. Og deres kontaktformular er lavet på en måde, så den selvfølgelig ikke fungerer. I kan finde en mailadresse, der rent faktisk fungerer, ved at gå ind i deres handelsbetingelser, som du finder nederst på siden. Mailadressen står i den del, der omhandler annullering af abonnement. Husk at tage kopi af de mails du sender. De svarer selvfølgelig ikke på mailen, men mailen skal bruges som bevis, når du gør indsigelser i din bank. Kontakt din bank og gør indsigelser ift. de betalinger, der er udført. Min bank kendte udmærket godt svindelnummeret, og de vil sende sagen til bedrageriafdelingen og refundere mine udgifter, hvis de begynder at trække deres 'svindel-abonnement'. Bogen blev i mit tilfælde leveret i en kasse, hvor der ikke stod noget om firmaet "Billige Bøger". Der var selvfølgelig ingen ordreseddel vedlagt og ingen information om returnering af varer. I stedet stod afsenderen som adressen: Webshop Gruppen, Marielundvej 28, 1. sal, 2730 Herlev. Jeg ved ikke om det er derfra, at de driver virksomheden, men det var i hvert fald den adresse, der stod på pakken. Jeg ærgrer mig nu over, at jeg ikke nåede at skrive på min dør/postkasse, at jeg nægter at modtage pakker pga. formodet svindet. I deres handelsbetingelser står der: "Såfremt du fortryder dit køb, kan du blot nægte modtagelse af forsendelsen." Nåh men skidt med det. Pakken ryger retur senere i dag, og nu har jeg også en dansk adresse ift. at anmelde svindlen. :-) PS - hvis I har svært ved at oprette en trustpilot anmeldelse, kan det være fordi I klikker i rubrikken - "Fortæl Billig Bøger om din anmeldelse". Det blokerer for at anmeldelsen kan oprettes. Det er måske fordi, der er et "ø" i den mailadresse der er tilknyttet Trustpilot.

29. maj 2020

IKKE KØB- SNYD

IKKE KØB - SNYD!!!!
Man bliver ikke informeret om at du skriver et medlemskab...
Siden ser flot og real ud...

IKKE KØB!

De tager ikke telefonen når man ringer. Telefonnummeret findes ikke..
og deres kontaktformuler virker ikke.
Med mindre du skriver 0 i alle felter.
og prøver dig frem ved datoerne indtil du har ramt rigtig.

25. maj 2020

Billige Bøger = rent bondefangeri

Billige Bøger = rent bondefangeri. Ved søgning efter billigste pris på en bog, lander man hos Billige Bøger, hvor priserne er meget tillokkende. Oven i købet er priserne inkl forsendelse. Og hvad nu - det er jo blot bøger, så troværdigheden blev der ikke sat spørgsmålstegn ved. Først da pengene var trukket på kortet, og der ingen info om forsendelse af bogen kom - så var det tydeligt at der var noget galt, og ganske rigtigt - Billige Bøger fungerer ved medlemskab - det havde man bare liiiige glemt at orientere om. Første 9 dage gratis, og så falder hammeren - medlemskabet bliver bare trukket - og stadig ingen vare modtaget.....

20. maj 2020

Er dette din virksomhed?