Bildelsbasen Nordic AB (Bildelsbasen.se) Anmeldelser

1. Online markedsplads
  2. Bilreservedelsbutik

>>VIKTIG INFORMATION OM RECENSIONER OCH ANSVAR: En del recensioner på Trustpilot handlar om upplevelsen av en enskild affär mellan köpare och säljare, snarare än om Bildelsbasen.se som tjänst och marknadsplats. Vi försöker alltid hjälpa våra besökare att följa upp och lösa ärenden när problem uppstår mellan köpare och säljande företag. På Bildelsbasen.se visas även omdömen och betyg direkt hos respektive säljande företag för att ge köpare bättre information inför sitt köp. >> OM BILDELSBASEN.SE: Bildelsbasen.se är en digital marknadsplats och sökmotor för fordonsdelar. Cirka 130 företag inom fordonsbranschen visar tillsammans över 7 miljoner bildelar på plattformen. Bildelsbasen AB säljer inte bildelar. Det är företagen som annonserar på marknadsplatsen som själva ansvarar för försäljning, prissättning, produktinformation, bilder, leverans, garanti och reklamation. Bildelsbasen AB utvecklar, driver och underhåller marknadsplatsen www.bildelsbasen.se. >> KONTAKT OCH SUPPORT: Har du synpunkter på webbplatsen eller våra tjänster är du välkommen att kontakta oss via: support@bildelsbasen.zendesk.com Gäller ditt ärende en specifik order rekommenderar vi att du i första hand kontaktar det säljande företaget direkt. Om du inte får hjälp går det även bra att kontakta Bildelsbasen så hjälper vi till att följa upp ärendet. >>OM FÖRETAGET BILDELSBASEN NORDIC AB: Bildelsbasen Nordic AB utvecklar IT-lösningar och digitala tjänster för företag inom fordonsbranschen, med fokus på sökning, hantering och återanvändning av fordonsdelar.

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

3,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Kanon tilfreds med køb

Har købt en motor til vores Toyota Verso fra 2014 gennem Bildelsbasen.se på Kungsåra Bildemontering i Vesterås nær Stockholm.
Det var et kanon godt køb en motor som havde gået 106.000 km til 9.100 SEK + 1.500 SEK i fragtomkostninger (i alt 7.230 kr. i DKK)
Alt på motoren var OK - dog med undtagelse af en bøjet oliepind (transportskade), som så blev snuppet fra den gamle motor.
Vi vil fremover primært se efter reservedele på Bildelsbasen.se, inden vi søger andre steder.
Bestilling og forsendelse var helt i top - det samme var kontakten med Kungsåra Bildemontering, som var hurtig til at svare på spørgsmål.
Motoren er monteret og den spinder som en Toyota motor skal :-)
m.v.h. Niels Knudsen og Susanne Wraae

7. september 2026
Bildelsbasen Nordic AB (Bildelsbasen.se)-logo

Besvarelse fra Bildelsbasen Nordic AB (Bildelsbasen.se)

Tack för en riktigt fin recension! All heder åt Kungsåra Bildemontering som gjort ett så bra jobb med både service och leverans!

Vi på Bildelsbasen.se har haft förmånen att samarbeta med trygga och kunniga bildemonteringar runt om i Sverige i över 25 år, och det är deras delar, kunskap och service som gör vår marknadsplats möjlig.

Tack för förtroendet – och varmt välkommen tillbaka nästa gång ni behöver en reservdel!

Faktisk helt perfekt

Rigtig god, venlig og hurtig kommunikation med sælger.
Delene er i god stand og til yderst fornuftig pris.
Fragten er faktisk det dyreste fra Sverige og der kunne nok spares lidt her, ved at bruge GLS og ikke Postnord..

11. november 2023

Hurtigt og uden problemer

Hurtigt og uden problemer, med levering af brugte bildele, og til en rigtig fin pris. Tjekker altid først Bildelsbasen inden jeg spørger andre steder 😊

21. november 2019

Godt og meget brugbart

WEB-siden og finde det man søger = * * * * * (5 stjerner),
Betaling = * * * * * (4 stjerner), enkelte steder (ophuggere) skal man betale forud.
Levering = * * * * * (5 stjerner),
Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Support = ikke bedømt
Reklamation (RMA) = ikke bedømt

19. november 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (55 anmeldelser)