Henry geeft altijd goed advies. Laat je verschillende dingen zien met de nodige uitleg en de verschillen.
Ben prima geholpen met m'n STROMER ST1. Wild is voor mij de dichtstbijzijnde Stromer-dealer en ik ga er graag naartoe. Vriendelijk personeel, goede en coolante service.
Prima geholpen en er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen.
Goede service en uitstekende online diensten. Het maken van de afspraak en het betalen van de factuur was uitermate gemakkelijk en laagdrempelig.
Nieuwstraat, 151, 7605 AD, Almelo, Overijssel, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Bike Totaal - Wild
Prima geholpen en er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wild
Reparatie goed en netjes gedaan.
Persoonlijk contact..Prettig personeel.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wild
Ik was zeer tevreden Goede service.goede prijs/kwaliteit zeker aanraden

Besvarelse fra Bike Totaal - Wild
Ik ben goed en netjes geholpen. Goeie service en helder en duidelijke communicatie.
Goed en netjes behandeld en meegaan in de wensen van de klant, super

Goede informatie.
Meerder fietsen kunnen proefrijden.
Er werd tijd genomen om een keus te maken.