Bike Totaal - Rob Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Stationsweg, 16, 5831 CR Boxmeer, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mij hoor je niet klagen over de fietsenzaak ik wordt altijd goed geholpen en totaal niet beroerd om mee te denken en de prijzen zijn leuk. Anderen fietsenzaken in de buurt doen alles puur om het geld... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De fiets kreeg een jaarlijkse onderhoudsbeurt, de afspraken met dit bedrijf zijn heel gemakkelijk te maken, er werd gebeld voordat een grotere reparatie werd uitgevoerd. Heel fijn om een goede leenfie... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Duidelijke info. Ook is er moeite gedaan om een collega te bellen omdat de fiets welke ik voor ogen had, niet in de winkel stond. Daarnaast kreeg ik de kans om voor een andere kleur te... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Werd meteen geholpen goede service en kan het zo ruilen geen probleem eerste was duurde andere was goedkoper was gepint maar kreeg mijn geld terug geen gezeur van dat gaat dat noem service .

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Butik med brugte cykler

Om Bike Totaal - Rob

Skrevet af virksomheden

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

11.736 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Goede uitleg en advies. Zou jullie zeker aanbevelen

14. maj 2026

Dag Eric,

Hartelijk dank voor deze review en de aanbeveling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

geweldige service en aardig personeel

wij hadden een kapotte accu fiets werd opgehaald nagekeken en met een nieuwe accu thuis gebracht

Dag Jos,

Dank voor deze review,
Wij staan graag voor onze klanten klaar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen weekend de fiets van mijn…

Afgelopen weekend de fiets van mijn zoon gerepareerd. Super bedankt voor het meedenken om de kosten zo laag mogelijk te houden. Top.... :):)
Mijn zoon is weer onderweg en hopelijk wat voorzichtiger geworden :)

Uopfordret anmeldelse

Dag Jochem,

Dank voor deze review.
We denken graag mee over de kosten, zodat iedereen weer veilig de weg op kan. Hopelijk is hij inderdaad wat voorzichtiger geworden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat in het verleden een onterechte…

Omdat in het verleden een onterechte review heb gegeven, en deze niet terug te draaien was, geef ik nu 5 sterren.
De service was en is belangrijk, ben goed behandeld en zeker heb ik de hoop voor goede zaken in de toekomst.

Dag dhr/mevr Jans,

Dank voor deze review, wij hebben service hoog in het vaandel staan. Wij zien u in de toekomst graag terug.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

we hebben een elektrische bakfiets…

we hebben een elektrische bakfiets aangeschaft, deze is mooi in orde gemaakt zodat de hond erin mee kan, een bakfiets was een nieuwe ervaring, waar de tijd voor werd genomen qua uitleg en proefritje, kortom super tevreden

9. maj 2026

Dag Christel,

Wat fijn om te lezen dat de elektrische bakfiets zo goed in orde is gemaakt voor de hond! Heel veel plezier ermee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een zeer klant vriendelijk bedrijf

Een zeer klant vriendelijk bedrijf, erg behulpzaam met het op maat instellen van de aangepaste fiets.

7. maj 2026

Dag Ineke,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en hulp bij het instellen van de aangepaste fiets. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitleg van het personeel was heel…

Uitleg van het personeel was heel duidelijk en heel vriendelijk

8. maj 2026

Dag Katja,

Fijn om te lezen dat de uitleg duidelijk was en dat je ons personeel als vriendelijk hebt ervaren. Dat waarderen we enorm!

Altijd vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk personeel, erg behulpzaam en goede service

30. april 2026

Dag dhr/mevr. Kallen,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons personeel en de service. Bedankt voor het mooie compliment!

Top bedrijf

Alle tijd genomen om een goede fiets uit te zoeken. Goede uitleg. Als er iets niniet goed is wordt er meteen actie genomen.

29. april 2026

Dag Johanna,

Fijn dat je de tijd hebt genomen om een goede fiets uit te zoeken en dat je tevreden bent met de uitleg.

Topzaak!

Het juiste advies gekregen, niet geprobeerd het duurste product te verkopen maar er werd geluisterd naar onze behoeften. Verder hele fijne en vriendelijke medewerkers die je ook de ruimte geven voor bedenktijd! Dikke aanrader!

2. maj 2026

Dag Roel,

Goed advies geven staan wij voor! Fijn om terug te lezen dat uw bezoek aan de winkel goed is bevallen.

Top rijwielhandel

Afgelopen week verbleven wij in het hotel direct gelegen naast deze fietsenwinkel. Wij komen zelf uit Den Haag, waar heel toevallig de dag voor ons vertrek naar Boxmeer de fiets van mijn vrouw was gestolen.
Vandaar dat wij besloten om in de winkel even rond te kijken. De verkoper die ons aansprak lieten wij ook gelijk weten dat we alleen maar even rond keken omdat het natuurlijk niet handig is om een fiets in Boxmeer te kopen als je zelf in Den Haag woont. Dat snapte hij natuurlijk ook wel.
Desondanks werden wij geweldig geholpen. Mijn vrouw mocht diverse fietsen uitproberen, kregen volop informatie waar we op moesten letten bij aankoop e.d.. Kortom niks was te veel.
Mijn conclusie is dan ook, mocht je in Boxmeer wonen en op zoek zijn naar een nieuwe fiets, sla deze rijwielhandel dan niet over. Zeker 5 sterren waard (eigenlijk 5+).

28. april 2026
Uopfordret anmeldelse

Dag Ton,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo positief terugkijken op jullie bezoek aan onze fietsenwinkel, ondanks de vervelende aanleiding van de gestolen fiets in Den Haag.
Het is ons doel om iedereen, of ze nu een fiets kopen of alleen rondkijken, uitstekend van dienst te zijn en van de juiste informatie te voorzien.
Jullie aanbeveling betekent veel voor ons.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service met reparatie fiets.

Goede service met reparatie fiets.
Goed advies bij aankoop fiets, en levering.

2. maj 2026

Dag Johnny,

Fijn om te lezen dat de reparatie goed is uitgevoerd en dat je tevreden bent met het advies bij de aankoop van je fiets. Daar doen we het voor!

Alles prima.Goede…

Alles prima.Goede afspraken,vriendelijke ontvangst,snelle afwerking.

30. april 2026

Dag dhr/mevr Beek

Goed advies

Goed en deskundig advies, helm precies afgesteld op je hoofd

26. april 2026

Dag Jaap,

Veel plezier met de aankoop van uw nieuwe helm

Snel geholpen.
Vriendelijk personeel en prijs kwaliteit is zeer goed.

26. april 2026

Dag dhr Aarts,

Hartelijk dank voor deze review

Snelle service

Snelle service, gaan ook dingen voor je uitzoeken bij vragen. Komen dan ook met antwoorden als je er dan komt

25. april 2026

Dag Renate

Goed te horen dat de service die wij belangrijk vinden ook zo is overgekomen.

Bike Totaal Rob

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.