Bike Totaal - Gerdo Hardeman Anmeldelser

Voorstraat, 51-53, 3931 HC Woudenberg, Utrecht, NL

Duidelijke afspraak over wanneer de servicebeurt plaatsvindt. Men belt als er onvoorziene reparaties nodig zijn. Tevens wordt er gezegd wat het totaal bedrag van de servicebeurt zal zijn. Prima com... Se mere

Gerdo en zijn collega’s denken altijd goed met je mee

Zijn goed in hun vakgebied. Service is goed en de uitleg van de reparatie was prima vooraf aan de reparatie.

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Butik med brugte cykler

Om Bike Totaal - Gerdo Hardeman

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

• Voorstraat, 51-53, 3931 HC, Woudenberg, Utrecht, Holland

• +31 33 2863003

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

11.736 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Reparatie fiets

12. juli 2026

Beste,

Fijn dat de uitleg vooraf duidelijk was. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Bike Totaal

Heb daar een fiets gekocht

Heb daar een fiets gekocht. Denken met je mee en hadden ondanks de drukte, een snelle levering.

12. juli 2026

Beste,

Fijn dat de fiets snel bij je was, ook op een druk moment. Veel plezier ermee.

Bike Totaal

Ben erg tevreden over de service en…

Ben erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Snel en perfect geregeld.

25. juni 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat alles snel zijn beslag heeft gekregen. Bedankt voor je reactie.

Bike Totaal

Wederom een zeer goede ervaring met Bike Totaal Hardeman.

Duidelijke afspraak over wanneer de servicebeurt plaatsvindt.
Men belt als er onvoorziene reparaties nodig zijn. Tevens wordt er gezegd wat het totaal bedrag van de servicebeurt zal zijn. Prima commutatie dus.
Fiets wordt heel netjes afgeleverd.

25. juni 2026

Beste,

Goed om te lezen dat de communicatie rondom je servicebeurt zo duidelijk was. Zeker als er onverwachte dingen opduiken, is het fijn als je dat tijdig hoort en weet waar je aan toe bent qua kosten.

Bike Totaal

Sinds ik wat heb met mijn fiets komt…

Sinds ik wat heb met mijn fiets komt het bij jullie altijd goed uit en jullie doen ook aan jullie afspraken en op die dag klaar te zijn dat vind ik tot nu erg prettig zekker en tot nu heb ik eigenlijk niks te klagen wand ben zo gewend aan jullie teamwork. groet fransis yousef:....

12. april 2026

Prima vakmensen!!

Altijd evenveel geduld en zeer goed en eerlijk advies. Fijn dat je er zo naar binnen kunt lopen ook voor reparatie. Prima vakmensen. Jammer dat ze niet makkelijk aan personeel kunnen komen. Vakmensen zijn moeilijk tegenwoordig.

14. februar 2026