Virksomheden har svaret
Burgemeester Kuperusplein, 140, 8442 CJ Heerenveen, Friesland, NL
Virksomheden har svaret
Een zeer goede ervaring, omdat de mensen van Bike Totaal echt verstand hebben van fietsen. Ik ben al jaren vaste klant, en ondanks het feit, dat ik in het verleden wel eens een best vervelende klant... Se mere
dat wanneer zij iets fout hebben gedaan ze dat niet voor rekening en risico van de client hebben gebracht maar hun verantwoordelijkheid hebben genomen . Ook herstellen en helpen ze je wannneer je een... Se mere
Bij Chris Jacobs ben ik heel goed geholpen. Goede voorlichting en uitleg over de verschillende fietsen en steeds goede communicatie,( ook via de mail), geweldige service! Alles prima!
Skrevet af virksomheden
Burgemeester Kuperusplein, 140, 8442 CJ, Heerenveen, Friesland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Chris Jacobs heeft mij enorm goed geholpen. Hij nam de tijd om naar mijn situatie te luisteren en gaf eerlijk, deskundig en duidelijk advies. Door zijn professionele en persoonlijke aanpak. Ik kan Chris dan ook van harte aanbevelen!

Besvarelse fra Bike Totaal - Chris Jacobs
Bike Totaal in Heerenveen is een prettige fietsenwinkel; je wordt als klant serieus met een vleugje humor geholpen en als het moet en kan ook snel van een reparatie aan de fiets voorzien.

Besvarelse fra Bike Totaal - Chris Jacobs
Super service en vriendelijk personeel.
Als mijn banden van de fiets wat zacht zijn, kan ik altijd even langs fietsen en dien ze er wat lucht bij.

Besvarelse fra Bike Totaal - Chris Jacobs
Altijd denken in oplossingen ipv problemen. Goede service met keurige prijs!

Besvarelse fra Bike Totaal - Chris Jacobs
Meneer achter kassa niet behulpzaam en klant onvriedelijk.
Onkunde bij info Rohloff naaf.
Werd direct afgekeurd en voorgesteld maar een nieuwe aan te schaffen.
Ik vindt de eigenaar vrij nonchalant overkomen.
Was de eerst c voor mij en ook de laatst, helaas..

Besvarelse fra Bike Totaal - Chris Jacobs
Correcte dienstverlening en service. Bovenal luistert men naar de wensen van de klant en gaat men ook meedenken wat het beste is. Zeer tevreden.

Besvarelse fra Bike Totaal - Chris Jacobs
Was een jongeman die nog weinig ervaring heeft , het is opgelost,was die m iddag erg druk, maar ben vandaag weer geweest en alles is keurig afgehandeld uitleg van de fiets een grote pluim daarvoor van de jongedame,ben helemaal tevreden huiswaarts gekeerd dank daarvoor.

Besvarelse fra Bike Totaal - Chris Jacobs
Vriendelijk personeel en zoals altijd goed en snel geholpen
Van a tm z gewoon goede uitleg gehad en er werd tijd voor je gemaakt.
Goede prijs voor inruil.
Fijne fiets gekocht.
Kortom tot nu toe heel tevreden in de gang van zaken en service.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.