Hier werd er flink aandacht aan mijn wensen en gehoorproblemen gegeven. Na de 1e meting doorgestuurd naar een audiologisch centrum. Met dit advies weer terug en op basis daarvan zijn de apparaten bes... Se mere
Hammarskjoldhof 19, 3527 HC Utrecht, Utrecht, NL
Mijn ervaring bij beter horen was erg positief. Er werd echt de tijd genomen om tot goede oplossingen te komen van de gehoor problemen en goed geadviseerd.de proefperiode werd ook positief ervaren en... Se mere
Goed geïnformeerd over de mogelijkheden voor een nieuw hoorapparaat. Helaas wat magere uitleg over het gebruik van de Amplifon app. Als senior heb je daar iets meer uitleg voor nodig, om goed te weten... Se mere
Hammarskjoldhof 19, 3527 HC, Utrecht, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Had problemen met 1 hoortoestel en dat is door een medewerkster vakkundig opgelost.
Zeer vriendelijk, alle tijd, kennis van zake, mogelijkheid om uit te proberen.
Goed geholpen ze hebben tijd voor je en zijn vriendelijk
Nemen de tijd voor je ,je vragen worden naar tevredenheid beantwoord,geven goede adviezen.
Prima advies en goede begeleiding van de medewerker met vakmanschap wat betreft het onderzoek. Vriendelijk en behulpzaam . Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie te krijgen. Fijne winkel! Uiterst tevreden met mijn nieuwe en goede hoortoestellen.
Goed advies en de hoortoestellen werken prima.
Het duurde even vooraleer ik mn nieuwe hoorappararen kan beleven. Ik draag ze nu met plezier. Incluis opladers. Geen batterijenvervanging meer. Ben n tevrefen BH klant.
Goede en terzake informatie door vriendelijke mensen
Goede en duidelijke communicatie. Duidelijke afspraken,
Prettig en kundig behandeld door het personeel !!
Geen enkele minpunt.