Top bedrijf. Vanaf begin enthousiast en hartelijk ontvangen, veel geduld en goede testen. Geen opgedrongen verhaal om de duurste te nemen maar gewoon één die voor jou geschikt is. Perfecte begelei... Se mere
Lokation
Skift lokationNeckerdijk 4C, 1441 GX Purmerend, Noord Holland, NL
Se, hvad kunderne siger
Goed geholpen. Namen alle tijd voor ons en goede aandacht. Alles werd duidelijk uitgelegd. Goed meegedacht. En in alle eerlijkheid dat ze misschien niet alles op kunnen lossen
Virksomheden har svaret
mijn man is niet tevreden over het hoortoestel, helaas, was beter geweest om een vergelijking te hebben met een ander toestel. de test periode is wellicht te kort geweest. er is een afspraak gemaak... Se mere
Virksomheden har svaret
Vriendelijk personeel. Maar had toch meer informatie willen hebben over de andere hoortoestellen. Geluid nog steeds schel en alle geluiden even hard. Versta nog steeds niet heel goed bij meerdere gel... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kontaktoplysninger
Neckerdijk 4C, 1441 GX, Purmerend, Noord Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben een aantal keren teruggeweest…
Ik ben een aantal keren teruggeweest voor ik mijn gehoorapparaten definitief kocht. Met alle geduld en uitleg van de medewerker werd ik telkens geholpen

Check-up
Vandaag voor een check-up voor hoortoestellen geweest (bij mijn man) Supervriendelijk en vakkundig geholpen. Alles weer afgesteld en schoongemaakt.
Zijn blij met mensen die plezier in hun werk hebben en blij zijn als de klant ook blij de deur uitgaat

Besvarelse fra Beter Horen - Purmerend
mijn man is niet tevreden over het…
mijn man is niet tevreden over het hoortoestel, helaas,
er is een afspraak gemaakt op 6 januari a.s.
medewerkers vriendelijk!

Goed en deskundig personeel
Mijn 3de stel hoor toestellen
Om de vijfjaar ben ik weer aan een nieuw gehoorapparaat toe . Dus ga ik voor de derde keer in 15 jaar weer naar Beter horen .Het filiaal in Purmerend waar ik altijd kom had ook nu weer een stel prima achter het oor toestellen voor mij . Na de test periode te vrede aangeschaft. Weer prima geholpen. Henk
Beter horen is beter horen
Duidelijke uitleg over wat er gebeuren ging en het verloop hiervan.
Men heeft veel geduld
Er werd door Beter Horen veel tijd besteed aan het vaststellen van de gehoorsterkte. Heel veel geduld. In de praktijk moet uiteraard nog blijken hoe het verder gaat
Blij dat ik hoor.
Al vele jaren maak ik gebruik van gehoorapparaten.
Het is voor de tweede maal dat ik tot mijn volle tevredenheid gebruik maak van de diensten van Beter Horen.
Belangrijk voor mij was dat er naar je werd geluisterd wat je hoorwensen zijn.
Ik ben zwaar slechthorend, het is dan ook erg moeilijk om de gesproken taal goed te volgen, ook met een gehoorapparaat, maar volgens mij heeft de audicien het onderste uit de kan weten te halen.
Ik ben heel goed geholpen en te vreden…weer alles horen
Ik ben heel goed geholpen en te vreden met het resultaat
Beter horen? een Prettige winkel
Prettige winkel, goede klant vriendelijkheid, en ze weten waar ze het over hebben. Ze geven een gedegen uitleg van de apparaten die ik nu heb en overal hebben ze een oplossing voor en bovenal ze nemen de tijd voor je
Ik ben deskundig
Ik ben deskundig, vriendelijk en met geduld geholpen. Helemaal top.
Beter horen Purmerend is de beste…
Beter horen Purmerend is de beste audicien die ik heb en heb er vele al gehad
Personeel is vriendelijk behulpzaam en goed op de hoogte wat ze moeten doen
Helemaal Raoul van Vliet die is een topper is goed vriendelijk en weet wat hij doet
Daar kunnen meerdere winkels een voorbeeld aannemen
Dus Raoul van mij krijg je een hele dikke 10 en je bent Topper van het jaar
GrJolanda
Staat altijd klaar als er iets is
Staat altijd klaar als er iets is. Vriendelijk personeel.
Alles prima
Buitenland
Ben goed en snel geholpen
Wegens emigratie na het buiten hier nog me oren gedaan zo dat ik daar alles kan horen en niet meteen daar hoefde
Ze hebbeb me erg goed geholpen
Heel blij met het resulaat
Gtr fred
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.