Er is veel aandacht gegeven aan mijn specifieke hoorwensen. De apparaten zijn goed afgesteld en met de volgende afspraak nog verder naar wens afgeregeld. Ik ben met veel aandacht geholpen.
Kalverstraat 1, 4331 LZ Middelburg, Zeeland, NL
Virksomheden har svaret
Ben zeer goed geholpen, heel goed geadviseerd en heb duidelijke instructies gehad voor en over het gebruik van de gehoorapparaten. Alles volgens afspraak verlopen, open en eerlijk gecommuniceerd over... Se mere
Virksomheden har svaret
Op maandag kan zonder afspraak de winkel bezocht worden voor klein onderhoud of aankopen. Maar de wachttijden lopen dan wel op omdat ook hulpvragen worden behandeld die langer dan een half uur tijd ve... Se mere
Kalverstraat 1, 4331 LZ, Middelburg, Zeeland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Er is veel aandacht gegeven aan mijn specifieke hoorwensen.
Ik ben met veel aandacht geholpen.

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
In het algemeen zeer tevreden met de gehele procedure. Klantvriendelijk, kwaliteit is goed ben fijngemalen.

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Goede uitleg van vakkundige verkoper.

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
Vriendelijk en deskundig personeel.
Het uitproberen van 2 soorten hoortoestellen vond ik een goede ervaring om een beslissing te nemen.

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
Uitstekende informatie over gehoortest en prima uitleg bij de gehoorapparaten

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
Op maandag kan zonder afspraak de winkel bezocht worden voor klein onderhoud of aankopen. Maar de wachttijden lopen dan wel op omdat ook hulpvragen worden behandeld die langer dan een half uur tijd vergen.

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
Mijn eerste set gehoorapparaten… en wat ben ik fijn geholpen door Rebecca van beter horen Middelburg…
Zo blij dat ik weer kan horen
Nicoletta Hubregtse
Middelburg

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
Prima geholpen . Jammer dat ik problemen blijf houden met de nieuwe gehoorapparaten.

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
Na een gehoortest kwam er een flink gehoorverlies naar voren. Meteen wordt er actie ondernomen een doorverwijzing naar de KNO arts wordt geregeld. Als daar alles is onderzocht weer terug naar beter horen. Daar wordt je deskundig geholpen bij het zo goed mogelijk aanpassen van je gehoor. Is het apparaat goed ingesteld dan mag je hem gratis twee weken proberen, en altijd langs komen mocht er iets zijn of bij vragen. Goede uitleg over kosten, verzekeringen en service. Erg tevreden met de service, uitleg en advies. Ik kan weer horen! Blij

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
Super goed geholpen medewerker naar mij geluisterd wat mijn wensen waren
Geduldig en vriendelijk geholpen!!
Goed naar oplossingen gezocht!
Heel erg tevreden!!

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
Zeer vriendelijk ontvangen.er wed goed naar mijn gehoorproblemen geluisterd en naar wat ik belangrijk vond.ook tijdens het instellen van de toestellen werd er rekening gehouden met hoe ik het zelf hoorde en wat ik prettig vond.alles wordt ook duidelijk uitgelegd en ze nemen er ruim de tijd voor.wel jammer dat je maar een heel beperkte keus hebt in hoortoestellen.

Besvarelse fra Beter Horen - Middelburg
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.