Beter Horen - Maastricht Via Regia Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Via Regia 107, 6216 BR Maastricht, Limburg, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben erg goed geholpen, ze nam de tijd om alles goed uit te leggen. Ook de voor- en nadelen zijn besproken. Daardoor was ik goed voorbereid en ben ik nu blij met mijn hoorapparaat.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben tot volle tevredenheid en vakkundig geholpen in Uw winkel bij Winkelcentrum Brusselse poort. Vriendelijk personeel en goed weten wat te doen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

de dame die mij geholpen heeft, was zeer deskundig, geduldig en aardig! ik ben heel tevreden.

Virksomheden har svaret

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.431 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Men wist waar men het over had.

Men wist waar men het over had.

14. juli 2026

Beste meneer van de Ven,

Wat fijn om te horen dat onze expertise gewaardeerd wordt. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen informeren. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

er is een te grote dicrepantie tussen…

er is een te grote dicrepantie tussen Beter Horen als commercieel bedrijf en de klant die een medisch probleem heeft.

30. juni 2026

Beste meneer van Lijf,

We begrijpen uw zorg over de balans tussen commerciële aspecten en de medische behoeften. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren. Wij komen daarom graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of mailen klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen door vriendelijk en zeer…

Goed geholpen door vriendelijk en zeer geduldige medewerkers. Ik kon verschillende gehoorapparaatjes vantevoren testen.

31. marts 2026

Beste mevrouw Lemmens,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,

Wat fijn dat onze vriendelijke en geduldige medewerkers, van de Beter Horen winkel in Maastricht via Regia u goed hebben kunnen helpen. We zijn blij te horen dat u de mogelijkheid had om verschillende gehoorapparaten te testen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste mevrouw Muis- Verkade,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Maastricht via Regia en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

behulpzaam

6. januar 2026

Beste mevrouw Hitz,

Zeer klantvriendelijk

6. januar 2026

Beste mevrouw Smids,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

de dame die mij geholpen heeft

de dame die mij geholpen heeft, was zeer deskundig, geduldig en aardig!
ik ben heel tevreden.

26. august 2025

Geachte meneer/mevrouw Ottenheijm,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben erg goed geholpen

15. marts 2025

Zeer slechte service!

Ik ben al sinds juni (!) aan het vragen om een factuur zodat ik de kosten kan declareren bij mijn zorgverzekering.
Na meerdere bezoeken bij de vesting Maastricht Via Regia en e-mails verstuurd naar het email adres van Facturen heb ik tot op heden nog helemaal niets mogen ontvangen.

5. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Beste Jos Daenen,

Bedankt voor uw bericht.

Graag bieden wij onze excuses aan wat betreft de communicatie. Inmiddels zijn onze collega's op de hoogte van uw review. Wij bent van harte welkom bij de desbetreffende Beter Horen winkel voor meer informatie.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ver weg blijven van deze zaak

Al 2 jaar lang problemen met de hoortoestellen van Apliphon. Iedere keer terug, zij kunnen er niks aan doen. Aanwijzingen van de arts in het ziekenhuis worden niet opgevolgd en zijn voor de manager alleen maar een reden om een wedstrijdje "wie de grootste heeft" te beginnen. Nu van ellende maar ergens anders gegaan en 5000 kwijt.

19. juli 2024
Uopfordret anmeldelse

Beste Ralf Braeken-Ezzaiani,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent over uw hoortoestel. Wij hebben uw ervaring doorgestuurd naar de desbetreffende Beter Horen winkel. Graag verwelkomen wij u snel weer om tot een oplossing te komen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed geholpen, maar nazorg....

Ik kwam in aanmerking voor gesubsidieerde hoortoestellen. Aanpassen en inmeten ging goed, mar tijdens de proefperiode bleken bepaalde instellingen niet correct. Geen direct gevolg daaraan gegeven. Vervolgens op mijn verzoek een tweede ronde met nieuwe instelling en akkoord. Uitgeleverd.
Echter na 6 weken wacht ik nog steeds op een onderdeel van het totaalpakket. Inmiddels wel de rekening voor het totaal ontvangen

26. marts 2024

Betr. Verkeerde nota

Voor nieuwe oorstukken kreeg ik een mondelinge prijsopgave van € 727,--.
De rekening die ik kreeg is € 867,01.
Bij navraag werd mij gezegd dat ik een verkeerd bedrag in mijn hoofd had.
Ik bestrijdt dit. Mijn fout is dat ik de offerte niet schriftelijke gevraagd heb.
Overigens waren er 2 ,medewerkers(m en v) in de winkel die beiden het eerstgenoemde bedrag noemden.
Ik voel mij machteloos en beledigd.
Ik word over mijn klacht ook niet professioneel behandeld.

3. oktober 2023

Beste J.B. Kamphuis,

dank voor uw review met uw ervaring. Het spijt ons dat u zich machteloos en beledigd voelt. Dit was natuurlijk niet onze bedoeling. De winkel heeft inmiddels contact met u opgenomen en het misverstand besproken. Het spijt ons zeer dat het verschil niet direct duidelijk was mét en zonder verlies/diefstal verzekering. We zijn blij dat alles nu is opgehelderd.