Beter Horen - Maassluis Anmeldelser

Koningshoek 93.054, 3144 BA Maassluis, Zuid Holland, NL

Goede ervaringen. Audicien die haar vak begrijpt. Goede service en nemen de tijd. Luisteren en helpen de juiste oplossing te geven.

Rond de jaarwisseling '22-'23 was ik genoodzaakt een afspraak te maken omdat de vestiging Beter Horen in Hellevoetsluis gesloten was. Dus ondanks dat ik geen vaste klant was werd ik vriendelijk en g... Se mere

10 feb 2026 Na jaren op zoek geweest te zijn naar goede service kwamen mijn vrouw en ik uit bij Beter horen Maassluis, wauw wat ik dit een opluchting. In Den Haag altijd maar afspraken maken ook voor... Se mere

Als ik de recensies over Beter Horen in Maassluis lees, begrijp ik inmiddels waarom mijn afspraken steeds worden afgezegd of er geen tijd is. Er is sprake van veel ziekte in dit filiaal. Dat kan natuu... Se mere

1. Høreapparatsbutik
  2. Reparation af høreapparater

• Koningshoek 93.054, 3144 BA, Maassluis, Zuid Holland, Holland

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.418 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

ik ben 24-10-24 heel prettig en…

ik ben 24-10-24 heel prettig en vakkundig geholpen bij Beter Horen in Maassluis Koningshoek

24. oktober 2024

Beste J Bakker,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn om te horen dat u prettig en vakkundig geholpen bent door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Maassluis Koningshoek. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Mocht u nog vragen hebben of nog hulp nodig hebben, dan horen wij dat graag.

Professioneel

Heel professioneel geholpen, op de juiste wijze vastgesteld wat de stand van zaken van mijn gehoor is, daarna goed advies gegeven en de juiste gehoorapparaten aan mij verkocht.
Klasse.

17. september 2024

Tevreden over de adviezen en begeleiding

Voor mijn tweede gehoor oplossing, weer gekozen voor Beter Horen. Vond de aanpak van audicien prettig en deskundig. Dacht mee aan oplossingen voor een aantal specifieke wensen. Ging de zaak uit met een tevreden gevoel.
Minpuntje is dat de vestiging in Delft gesloten is. Maar gelukkig kon ik terecht in Schiedam en Maassluis.

7. maj 2024

Beste Martin,

Wat fijn om te horen! Wij zijn erg blij met uw positieve ervaring bij Beter Horen. Wij hopen u nog vaker te voorzien van de juiste service.

Beter Horen

Open en eerlijk gesprek gehad

Open en eerlijk gesprek gehad, goede diagnose over mijn gehoor.
Prima uitleg wat voor mij mogelijk was om apparaten te proberen.Mijn eigen wensen zijn daarbij meegenomen in de uiteindelijke beslissing, welke toestellen voor mij het beste waren. Zelf besloten te kiezen voor de duurdere optie.

19. marts 2024

Het is jammer dat de bleutooth niet…

Het is jammer dat de bleutooth niet goed werkt .. wel hebben we vanalles geprobeert niets hielp nu worden er andere hoortoestellen besteld . En hopen we dat dit beter gaat.. wat ook jammer is dat de agenda's van de audicien zo vol zit dat het soms weken duurt voor dat je een afspraak hebt.. verder super leuke en goed meedenkende medewerkers

2. januar 2024

Besvarelse fra Beter Horen - Maassluis

Beste J Vries, dank voor uw bericht. We hopen dat de bluetooth verbinding van de nieuwe hoortoestellen beter werkt. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze medewerkers. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Het is heel moeilijk om een correctie…

Het is heel moeilijk om een correctie op een factuur door te voeren.
Ben al verschillende keren in de winkel geweest. Tot slot nog meerdere malen de centrale gebeld. Alle begrepenze het probleem en zouden het doorgeven aan het hoofdkantoor. Factuur werd niet aangepast. Tenslotte wel het incassoburo aan mijn broek. Fijn dat je gehoord word😹😹😹zonder goede communicatie heb de mensheid niks aan een gehoortoestel.

7. november 2023

Beste Bekend,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te lezen dat u moeite ervaart met uw factuur.
Uw bericht is intern doorgezet. Uw factuur is inmiddels gecorrigeerd en wordt vandaag verstuurd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Mocht u nog problemen ervaren met uw factuur, dan kunt u een bericht sturen naar infomedics@beterhoren.nl.