Goed: de behandeling als klant. Vriendelijk en tegemoetkomend. Doordat er voor mij een totaal nieuwe situatie ontstond, blijkt nu dat ik info gemist heb: hoe moet ik mijn bril opzetten en waar zitten... Se mere
Virksomheden har svaret
Bilgaardpassage 13, 8918 HR Leeuwarden, Friesland, NL
Virksomheden har svaret
Ik ben prima geholpen door diverse medewerkers. Nu blijkt dat ik veel veel last ondervindt van bijgeluiden en uiteraard weer naar de winkel ben gegaan en daar weer optimaal ben ontvangen. Een nieuwe... Se mere
Uitstekende service door degene die mij in 1e instantie geholpen heeft en verantwoordelijk was voor de metingen. Uiteindelijk de gehoorapparten zo gekregen dat het voor mij acceptabel was naast de all... Se mere
Prima geholpen, leuk en vriendelijk personeel; laagdrempelig en ze spreken fries😃. De hoortesten zijn hier veel uitgebreider dan bij de KNO-arts. Dus dikke pluim👍, een 10+
Bilgaardpassage 13, 8918 HR, Leeuwarden, Friesland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Well de vorige hoorapparaten kosten maar €7 honderd en vijftig euro,, maar dezen kosten mij een duizend
Veertien.. veel te duur. En krijg still bericht dat ik moet nog meer betalen,,doe ik niet dan breng ik ze terug.
Ze zijn wel goed en werken goed.

Besvarelse fra Beter Horen - Leeuwarden
Beter horen heeft na enkele weken en na meerdere telefoontjes contact met mij opgenomen. Pas toen werd duidelijk dat de tegoedbon meer lijkt op een korting bij aanschaf van een hoortoestel. Na de hoortest zou een proeftraject van een aantal maanden ingaan. En daar heb ik van afgezien. Mede doordat moeilijk telefonisch contact is te krijgen. Of er wordt niet opgenomen of de juiste persoon is er niet. Zelfs na diverse terugbelverzoeken via de consumentenlijn. Dat de tegoedbon in de winkel is toegezegd maar niet verstrekt is vindt Beter Horen blijkbaar niet belangrijk. Het gezegde “een man een man een woord een woord” geldt voor hun niet.

Besvarelse fra Beter Horen - Leeuwarden
Vriendelijke audicien,die verstand van zaken had en er alles aan deed om de beste hoortoestellen te geven die geschikt voor jou waren en had alle tijd voor je.

Besvarelse fra Beter Horen - Leeuwarden
Prima en zorgvuldig geholpen, bij aan komst koffie klaar,
Leuk gezellig personeel en een luisterend oor
Dat is nu Beter Horen.

Besvarelse fra Beter Horen - Leeuwarden
Ik ben prima geholpen door diverse medewerkers.
Een nieuwe afspraak gemaakt voor het nieuwe jaar.
Ik ben zeer tevreden over de goede behandeling en het advies wat daar uit voortgekomen is.
En ben tevens erg tevreden over de hoortoestellen er gaat een wereld voor mij open.

Besvarelse fra Beter Horen - Leeuwarden
ze hebben er erg veel tijd in gestoken
maar ik ga nog wel terug ben nog niet helemaal tevreden ze vallen me steeds uit de oren
De service is voortreffelijk.
Er wordt meegedacht.
Gezocht wordt naar het beste toestel dat bij jou past en geen moeite is te veel.
Dit geldt al 10 jaar, zo lang ik toestellen draag.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.