Beter Horen - Helmond Anmeldelser

Zuid Koninginnewal 45-47, 5701 NS Helmond, Noord Brabant, NL

Complimenten aan Rick die mij met heel veel geduld heeft geholpen een groot gedeelte van mijn gehoor weer terug te geven. Ook het gehele "pakket" zoals Beter Horen dat haar klanten aanbiedt, vind ik e... Se mere

Audioloog Rick Franssen in Helmond heeft mij uitstekend en liefdevol geholpen bij het kiezen van nieuwe hoortoestellen! Hij luistert goed en heeft alle tijd en geduld,[ voor zover hij tijd heeft,] wan... Se mere

Heb goede en waardevolle voorlichting gekregen Beterhoren Helmond is echt waar je moet zijn voor Goede service en je word goed begeleid van begin tot je je hoortoestellen geleverd en getest heb e... Se mere

Mijn oude cross hoortoestel was aan vervanging toe. En de medewerker van Beter Horen heeft mijn zo goed geadviseerd om een nieuw cross hoortoestel te kopen en ben daar onzettend blij mee het is 100%... Se mere

1. Høreapparatsbutik
  2. Reparation af høreapparater

• Zuid Koninginnewal 45-47, 5701 NS, Helmond, Noord Brabant, Holland

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.447 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Beter Horen Helmond.

Beter Horen Helmond.
Mijn moeder van 92 liet zich door een van haar kleinkinderen naar Beter Horen brengen, omdat haar hoorapparaten het niet meer deden. Nadat de juffrouw ze onderhanden genomen had hoorde ze nog steeds niets. De conclusie van de medewerkster was, dat ze dan wel versleten zouden zijn. Ze zijn echter pas drie jaar oud. Ik ben ervaringsdeskundig en constateerde dat de hoorapparaten het nog wel deden, maar dat er een verstopping zat ik beide plasticjes. Nadat ik daar met een flexibel staafje doorheen gestoken had kom mijn moeder weer Beter Horen. Wat een moeite moeten oude mensen doen om bij Beter Horen te komen en hoe snel worden ze dan opzij geschoven. Mij moeder kan niet dankzij Beter Horen, beter horen. Mijn tip is kies een andere audicien. Goedkoper en beter!

31. oktober 2023
Beter Horen - Helmond-logo

Besvarelse fra Beter Horen - Helmond

Beste Maria,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat onze service niet naar wens is geweest. Onze excuses hiervoor. Uw bericht is intern bekend gemaakt en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook rechtstreeks naar de winkel bellen of een mail sturen naar klantenservice@beterhoren.nl. We horen graag van u terug.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen

Er is wel een keer mobiel gebeld , maar verder geen contact of een mail ontvangen . Verder wil ik wat onderhoud artikelen ontvangen .…

Ben al bezig vanaf april om nieuwe toestellen inmiddels in bezit de afstelling laat nog steeds te wensen over

11. oktober 2023
Beter Horen - Helmond-logo

Besvarelse fra Beter Horen - Helmond

Beste A.P.P.M. Noijen,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat de afstelling van uw hoortoestellen nog niet volledig naar wens is.
Uw bericht is intern doorgezet en er is getracht om telefonisch en per e-mail contact met u op te nemen om u verder te helpen. U kunt ons altijd contacteren voor een afspraak, zodat onze collega’s in de winkel u uitgebreid kunnen helpen. We horen graag van u terug.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen