Beter Horen - Eindhoven Heezerweg Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Heezerweg 274, 5643 KL Eindhoven, Noord Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben goed en accuraat getest. Bij twijfel werd ik doorgestuurd naar een kno arts . De installatie en reiniging van het hoortoestel ging voor mij iets te snel. Ik heb door een cva problemen met snell... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat het een goede en duidelijke uitleg was van het beter horen proces. Erg vriendelijke behandeling en de vragen werden begrijpelijk beantwoord.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg goede service: ik kon voor mijn vader snel een afspraak maken en we werden door een erg vriendelijke jongeman geholpen die het probleem met hoortoestel snel oploste.

Virksomheden har svaret

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.407 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Beste Jos,

Fijn dat u nu twee hoortoestellen heeft. We hopen dat ze uw ervaring positief zullen beïnvloeden en danken u voor de feedback. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste mevrouw Vogel,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Eindhoven Heezerweg, en dat u tevreden bent met onze service en fijne uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles snel en goed verwerkt

Alles snel en goed verwerkt. De nieuwe app werkt zeer slecht. Koppelen lukt niet. Deoude app doet het wel goed.

23. december 2025

Beste meneer van der Welle,

Bedankt voor uw reactie.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Eindhoven Heezerweg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Uiteindelijk goed

Uiteindelijk goed, was en is toch nog een ingewikkelde materie

10. oktober 2025

Beste mevrouw Stassar,

Bedankt voor uw reactie.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Eindhoven Heezerweg. Ondanks dat het een ingewikkelde materie was. Is het uiteindelijk goed gekomen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste Ans,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Erg goede service

22. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Martens,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat het probleem met het hoortoestel snel opgelost kon worden en hopen dat uw vader weer optimaal van zijn gehoor kan genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Ik ben heel goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen

5. august 2025

Beste mevrouw Martens,

Luisteren…

Vanaf het eerste contact werd er naar me geluisterd ook naar de door mij gedeelde negatieve ervaring elders. Mijn ervaring en de deskundigheid van de audicien werden bij elkaar gepast en dat leverde de goede oplossing van mijn hoorprobleem op.

4. marts 2025

Beste Hans Uyl,

Bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend dat u elders negatieve ervaringen heeft gehad. Fijn om te horen dat u door onze collega's in de desbetreffende Beter Horen winkel goed geholpen bent. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Natuurlijk kunt u voor al uw vragen altijd bij ons terecht.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met Beter Horen en de klantenservice van Infomedics en Beter Horen zelf

Mijn ervaring met de Audiciën was heel positief. Mevrouw Kalkman heeft mij perfect geholpen. Na een test mocht ik, op eigen vraag, twee verschillende hoortoestellen uitproberen. De eerste week had ik een type, waar ik ook een bijdrage van de zorgverzekeraar zou krijgen. De tweede week had ik een type, waar ik geen vergoeding van de zorgverzekeraar van krijg. Voor mij was duidelijk een verschil te merken. Omdat ik aantekeningen had gemaakt van bijde types en duidelijk een verschil hoorde tussen bijde hoortoestellen, heb ik uiteindelijk voor het duurdere, of tweede toestel gekozen, wat dus niet vergoed wordt.
Tot hier liep alles perfect en daarom geef ik ook 4 sterren voor de Audiciën!!
Toen ik de factuur van Infomedics ontving, werd hierin verwezen naar een factuur van Beter Horen met het bijbehorende nummer plus het totaalbedrag. Helaas zat de factuur van Beter Horen of een specificatie van het bedrag er niet bij.
Ik heb hierover tot nu toe 2 keer contact gehad (via chat en telefonisch) met de serviceafdeling van Infomedics en 3 keer met de serviceafdeling van Beter Horen (bezoek aan de winkel, een uitgebreide emaile gestuurd en twee keer gebeld met de serviceafdeling van Beter Horen. De ene verwijst naar de ander!! Nu ben ik 14 dagen verder en heb nog steeds de factuur van Beter Horen niet ontvangen, die hoop ik, gespecificeerd is!!
De serviceafdeling krijgt daarom 0 punten van mij!!
Ik noem het GEEN SERVICE, indien de klant van het kastje naar de muur gestuurd wordt en ZELF achter, bij voorbeeld, de factuur aan moet bellen, chatten of mailen. Ik heb het gevoel, dat ik niet serieus genomen wordt. Waarvoor hebben we een serviceafdeling? Liefst ook iemand, die weet hoe de procedures intern lopen. Zo voorkom je veel ergernis bij klanten!!
Over 14 dagen verloopt de betaaltermijn. Ik ga niet betalen, zonder de door mij gevraagde gespecificeerde factuur van Beter Horen!! Deze heb ik nl ook nodig voor de Belastingdienst.
Groet

22. oktober 2024

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.