Beter Horen - Dronten Anmeldelser 36

4,1

Schans 29, 8254 KN Dronten, Flevoland, NL

Mijn moeder van 95 jaar had een afspraak bij Beter Horen maar de afspraak stond verkeerd in de agenda van de winkel Ik begeleidde mijn moeder als dochter en moet daar een behoorlijk eind voor rijden.... Se mere

1. Høreapparatsbutik
  2. Reparation af høreapparater

• Schans 29, 8254 KN, Dronten, Flevoland, Holland

4,1

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Geweldige gehoorapparaten gekregen!

Geweldige gehoorapparaten gekregen!! Het helpt goed je wordt natuurlijk niet beter. Kan streamen met die dingen en bellen ook helemaal top. Maar…. Jullie computersysteem BeterHoren!!! Wat slecht en triest voor jullie medewerkers die ermee moeten werken die vaak moeten zeggen sorry het systeem ligt eruit! Krijg je te horen heeft te maken met Italië 🇮🇹 beetje jammer. Maar je word onwijs goed geholpen!

21. november 2023

Aanrader

Mijn moeder was toe aan gehoorapparaatjes, en in het gehele proces zijn mijn zusje en ik, om en om, met haar meegegaan. De enorme vriendelijke medewerkers hebben ervoor gezorgd dat mijn moeder na de eerste afspraak, die ze best spannend vond, de volgende met vetrouwen tegemoet zag. Alle afspraken zijn heel goed verlopen, en ze is heel blij met haar gehoorapparaatjes.

3. oktober 2023

Beter Horen laat ernstig slecht horende in de steek

Mijn gehoorapparaten functioneren op dit moment niet goed. Ze gaan vaak opnieuw opstarten, bijv. bij een windvlaag. Ik heb meermalen geprobeerd Beter Horen Dronten te bellen. Men neemt gewoon stelselmatig niet op. Bij het hoofdkantoor kon ik een audicienafspraak voor 12 oktober a.s. maken en dus niet eerder. Ik vind het geen stijl dat de winkel in Lelystad is opgeheven, dat er geen mensen meer zijn die de telefoon opnemen en dat er geen noodservice is. Vroeger was er altijd een inloopspreekuur zonder afspraak. Dat bestaat ook niet meer. Volstrekt onvoldoende.

28. august 2023
Beter Horen - Dronten-logo

Besvarelse fra Beter Horen - Dronten

Beste Joop Abbes,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens is geweest.
Onze excuses hiervoor. Uw bericht is intern bekend gemaakt en wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen. U heeft wél inmiddels een afspraak gepland staan bij ons in de winkel. Onze collega’s willen u graag verder helpen.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen

Haastige spoed is zelden goed

Haastige spoed is zelden goed.

Bouw meer rust in het klant contact.

10. juli 2023
Beter Horen - Dronten-logo

Besvarelse fra Beter Horen - Dronten

Beste R.P.M.,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat ons klantcontact niet naar wens is geweest.
We hebben reeds geprobeerd om u telefonisch te bereiken om u verder te helpen. Tot op heden is dit jammer genoeg niet gelukt.
We komen graag in contact met u om u verder te helpen.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen

De centrale van Beter Horen kunt u…

De centrale van Beter Horen kunt u beter opdoeken, hopeloos. Eerder verbonden zij mij met Almere terwijl ik om Dronten vroeg. Nu had ik Dronten weer nodig, belde maar werd doorverbonden met de centrale. Zit al wel een week te wachten op antwoord. Toen zelf maar contact opgenomen met Dronten; zo voor elkaar en tiptop geholpen. Waarom die centrale nog? Prut

19. juni 2023

Het is geweldig dat er 1 dag in de week…

Het is geweldig dat er 1 dag in de week op afspraak wordt gewerkt. Dan heeft de audicien alle tijd voor je. Wij (mijn vrouw en ik) zijn super tevreden over de manier van werken bij Beter Horen. Ook de nazorg en de financiële kant is prima verlopen zonder opdringerig te worden. Al met al een aanrader.

17. april 2023