Pr. Mauritsplein 17, 2582 NC Den Haag, Zuid Holland, NL
Virksomheden har svaret
De medewerker was deskundig, precies en vriendelijk. De hoortoestellen zijn goed afgesteld. Er was voldoende tijd voor het stellen van vragen en het geven van uitleg. Het zijn mijn tweede hoortoeste... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een aantal afspraken gehad met mijn moeder voor nieuwe hoortoestellen en microfoon. Daarvoor heeft de audicien ons aangeraden om mijn moeder's gehoor ook te laten testen in een audiologisch c... Se mere
Na een aantal klachten met betrekking tot het gebruik van het apparaat, die nog steeds niet naar tevredenheid zijn opgelost, bleef een deel van het apparaat in mijn oor zitten en moest door de huis... Se mere
Pr. Mauritsplein 17, 2582 NC, Den Haag, Zuid Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Bij de winkel prins Mauritslaan was zeer goed Fred de Medewerker is zeer kundig en zeer geduldig legt alles rustig en goed uit ook een zeer mooie winkel en schoon toilet. Zeker een aanrader als je een gehoorapparaat wil kopen. Betalen moet je overal dus deze winkel is voor mij 5 sterren waard .

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Fijne en vriendelijke ontvangst, waarna het oor/gehoor werd nagekeken en beoordeeld.
Hierna werd een volgende afspraak gemaakt om het gehoorapparaat te plaatsen.
Het geheel werd op een zeer rustige wijze afgehandeld. Dank u wel!

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Het zijn mijn tweede hoortoestellen. Vergeleken bij de vorige staat het kopje van de receivers wat schuin. Hierdoor zitten ze wat minder stevig in mijn oren. Het deel met de microfoon achter mijn oor is door de accu ipv een batterijtje ook wat groter geworden. Deze twee veranderingen zorgen ervoor dat bij het dragen van een bril de hoortoestellen helaas wat minder goed blijven zitten.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Al vele jaren klant bij Beter Horen op de Mauritsplein in Den Haag en perfect geholpen door Meneer Hijt. Weet precies wat de klant (ik) nodig heb om beter te reageren op mijn omgeving.
Ben rg tevreden met mijn nieuwe hoortoestellen.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
De medewerker begeleidt respectvol en met betrokkenheid voor mijn wensen. Zij is deskundig en werkt met plezier en de aandacht.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Een gesprek met meer dan 2 personen is haast onmogelijk en met nog meer mensen hoor je alles tegelijk maar onverstaanbaar.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Goed geluisterd naar de klachten en de wensen van klant bij het kiezen van een nieuw gehoortoestel.
OP 10-2-2026 eerst via de "service"desk een afspraak geprobeerd te maken in de hoop op korte termijn langs te kunnen komen bij de mij bekende audicien, dat bleek een tegenvaller want moest 2 1/2 mnd wachten ik kon wel naar een mij onbekend filiaal van beter horen gaan en daar kon ik na 2 weken terecht wat ik een beetje vreemd vond,
ben toch nog even langs de winkel gegaan en kreeg daar hetzelfde onbevredigende antwoord dus moet met de instructies uit het ziekenhuis straks bij een mij onbekende audicien weeeeer mijn verhaal vertellen.
Had gehoopt dat de nazorg net zo soepel zou verlopen als de verkoop van het toestel

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Zeer deskundige gehoortest zeer deskundige audicien
Lange tijd om het gehoorapparaat uit te proberen

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Uitstekende service. Erg vriendelijke staff. Meteen tijd voor je inplannen als er een probleem is. Nieuwe toestellen worden goed uitgelegd en ingeregeld. Prima!

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
van het apparaat krijg ik minder dan verwacht
degene die mij ontving en hielp was uitstekend

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Vakkundige en geduldige begeleiding bij het installeren van nieuwe gehoorapparaten.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Goeie service en voorlichting over mijn nieuwe toestellen en goede ervaringen met deze nieuwe oortjes.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
goede en vriendelijke behandeling zeker aan te raden als iemand een hoor toestel denkt nodig te hebben
De afspraak dat met mij gepland was stond niet altijd goed in hun systeem. Uiteindelijk kwam het wel goed, maar dat kan dus beter.
Hoorapparaten zijn tegenwoordig erg duur, terwijl ik uiteindelijk voldoende heb aan hooguit 3 programma's: normaal, drukke ruimte en ringleiding. Waar ik 20 jaar terug nog gewoon uitkwam met deze 3 programma's wordt momenteel vervangen door 5 programma's. Is niet nodig en het wordt erg ingewikkeld gemaakt. Ik heb uiteindelijk gewoon hoorapparaten gekregen die ik zoals al 20 jaar met een knopje kan bedienen. Het kan ook via telefoon maar risico is dat je dan de hele dag met je telefoon bezig bent en daar krijg ik zere vingers van. Ik waardeer het zeer dat de medewerker voor mij zulke hoorapparaten heeft kunnen regelen die gewoon met een knopje te bedienen is. Medewerker was ook erg vriendelijk. Echter dat hoorapparaten zo ingewikkeld zijn geworden is echt iets van deze tijd en is bij alle Audiciëns zo. Gelukkig kon ik tijdens autorijden in een tunnel met veel herrie door motorrijders gewoon mijn apparatuur met 1 drukje op het knopje naar het vgl programma doorschakelen. Anders had ik telefoon moeten pakken en dat kan niet tijdens autorijden.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Pr.Mauritsplein
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.