Ik werd vanaf het eerste moment vriendelijk behandeld. De medewerkers zijn heel bekwaam en leggen alles duidelijk uit. Niets op aan te merken
Oudestraat 23, 9401 EH Assen, Drenthe, NL
Virksomheden har svaret
Ik ben zeer tevreden over thuis service van Beter horen. Mijn vader is zeer slecht horend en was reeds in het bezit van een gehoorapparaat maar was aan vervanging toe - indien apparaten niet worden... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede uitleg fijn personeel service was zeer goed direct aan de beurt nette winkel en echt een heel fijne man die alles haar fijn uit legde voor deed enzo kortom een zeer fijn" horend "gesprek
Oudestraat 23, 9401 EH, Assen, Drenthe, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Perfecte uitleg, en goede service.
Alleen jammer van personeel te kort, kan niet elke dag binnen lopen. Daar moet ik rekening mee houden. Dus dat is even voor mij wennen.
Het contact was erg persoonlijk en prettig in de omgang. Alles goed begeleid en ik kon met al mijn vragen terecht
Tijd en ruimte om het gehoor te meten en eventuele aanpassingen te bespreken. Daarna het te mogen uitproberen en weer bij te stellen. Met een uiterst vriendelijke en zeer professionele audicien!
Vandaag 10-01-24 een afspraak om 14:00, dag ervoor nog gebeld door beter horen en deze bevestigde dat de afspraak om 14:00 was! kom ik bij de balie, deze zegt dat de afspraak om 13:30 was! en ik kon niet meer worden geholpen! Ze vroeg of ik geen SMS heb gehad, euhm nee, ook niet gehad!

Besvarelse fra Beter Horen - Assen
Duidelijke professionele informatie, vriendelijke professionele bejegening, één aanspreekpersoon en een goed luisterend oor naar de wensen van de cliënt.
Zeer goed geregeld en vriendelijk en deskundig
Vriendelijk behulpzaam rustig met het uitleggen
ik kreeg voortdurend telefoontjes ( minstens 7x), waarbij de telefoon 1x overging, dus ik moest terugbellen) . Wanneer ik terugbelde, was het steeds de zelfde vraag: wilt u een afspraak maken. Ook toen ik al een afspraak had gemaakt, bleef dit doorgaan !!
Daarna werd de apparatuur prima aangemeten.
Echter nu heb ik de uitprobeer periode en bleek dat ik niet harder of zachter kon bijstellen. Bij bezoek aan de winkel bleek ik eerst afspraak te moeten maken: srvice is dus blijkbaar tot de voordeur

Besvarelse fra Beter Horen - Assen
Met frisse tegenzin naar filiaal in Assen gegaan omdat ik erg moest wennen aan het idee van een hoorapparaat. De audicien bleek een fijn, zeer deskundig iemand te zijn met veel begrip. Hij legde alles heel goed uit en hield het overzichtelijk. Mijn complimenten!

Besvarelse fra Beter Horen - Assen
Ik vind de service onder nul. Alleen op afspraak. Hoortoestellen opgehaald. Niet helemaal goed of kan er niet mee omgaan. Moet je een week of langer wachten om het te verhelpen/ of uit te leggen wat er niet helemaal goed gaat.

Besvarelse fra Beter Horen - Assen
Mijn schoonvader van 95!! heeft problemen met zijn gehoorapparaat. Kan daardoor niet telefoneren. Is niet vaardig met een computer. Kan dus geen afspraak maken. Gaat met zijn rollator dan maar zonder afspraak langs in Assen ( woont zelf in Eelde) Maar wordt weggestuurd omdat hij geen afspraak heeft.

Besvarelse fra Beter Horen - Assen
De nieuwe toestellen zijn weliswaar erg duur, maar hebben mij uit mijn isolement gehaald. Ze presteren zeer goed en ben er heel tevreden mee.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.