Bedemandovesen Anmeldelser 43

4,7

Tusind tak til Bedemand Ovesen for hjælpen, råd og vejledning ved min mors bisættelse. I denne svære tid var jeg rigtig glad for den omsorg og tryghed I gav, da jeg for første gang i mit liv skull... Se mere

Jeg vil gerne give en varm tak til Bedemand Ovesen og især Dorthe. I en svær tid hvor vi skulle sige farvel til min mormor, blev vi mødt med stor omsorg og professionalisme. Dorthe skabte en tryg og... Se mere

Bedemand Dorte Ovesen har stået for min søsters bisættelse og Dorthe har været den største hjælp i den svære tid. Dorthe har klaret det til UG. Mange tak for den store hjælp og forståelse du har g... Se mere

1. nr. 13 af de 14 bedste virksomheder i Bedemand

Bedemand Ovesen er din lokale bedemand på Fyn med base i Odense og Nyborg. Vi er her for at hjælpe, støtte og afvikle bisættelser og begravelser med varme, respekt og omtanke - præcis som du har brug for det Vi lægger vægt på: - Gennemsigtige priser - Empatisk nærvær: Vi lytter til dine ønsker og tilpasser os den enkelte families rytme og traditioner. - Tilgængelighed: Du kan ringe døgnet rundt, og vi sørger for, at alt det praktiske glider let, så du kan fokusere på at mindes og støtte hinanden. Bedemand Ovesen - Vi kan ikke fjerne sorgen, men tage os af alt det andet.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Tusinde tak for hjælpen

Jeg vil gerne give en varm tak til Bedemand Ovesen og især Dorthe.
I en svær tid hvor vi skulle sige farvel til min mormor, blev vi mødt med stor omsorg og professionalisme. Dorthe skabte en tryg og rolig stemning, og samtalen med hende var både behagelig og nærværende.
Tusind tak for den støtte og tryghed I gav os. Det betød rigtig meget for hele familien.

2. maj 2026

Tusind tak til Bedemand Ovesen for…

I denne svære tid var jeg rigtig glad for den omsorg og tryghed I gav, da jeg for første gang i mit liv skulle være ene ansvarlig for en bisættelse, med alt hvad det indebærer.
Jeg oplevede stor forståelse og tålmodighed for min manglende viden, min forvirring og den forsinkelse det affødte.
Jeg giver min bedste anbefalinger.
Venligst Lena

13. november 2025

Vi havde et godt møde men …

Vi havde et godt møde, hvor Dorthe var meget hjælpsom og forklarende.
Efterfølgende måtte jeg 2 gange bede Dorthe kontakte min fars fagforening, da de ville give tilskud til begravelse. En gang i telefon og en gang på mail. Fik ingen respons men efter en uge fik vi en kreditnota.
Vi havde aftalt, at vi skulle tage afsked endnu engang, når kisten var i kapellet. Dorthe skulle ringe. Efter 3 dage måtte jeg selv tage kontakt, da vi intet hørte.
Vi fik et blomster kort fra en anden mands begravelse med hjem sammen med vores egne kort. Fortalte Dorthe 2 gange at vi havde dette kort. Hun ville hente det, men det er ikke sket.
En god start men hurtigt faldt servicen da fakturaen var modtaget.

19. februar 2026

Dorthe som hjalp min svigermor

Dorthe som hjalp min svigermor, min mand og jeg, var meget rolig og forstående. Hun gav sig god tid til at lytte til min svigermor, som er en ældre dame, som ikke altid kan finde ud af og holde fokus. Hun var god til at forklare min svigermor om de ting hun ikke kunne forstå.
De varmeste anbefalinger herfra.

24. marts 2026

Fantastisk empatisk service

Fantastisk empatisk behandling, jeg kan kun tale varmt om dem, de fik min svære situation da jeg mistede min kone til at føles lettere og tryg i form af hvordan jeg skulle navigere i den. Jeg følte at at alle mine ønsker blev hørt og opfyldt. Jeg ville klart anbefale dem til en anden der står i den ulykkelige situation at skulle sige farvel til en der er gået i forvejen.

23. marts 2026

Dorthe var bedemand for os og vi kan…

Dorthe var bedemand for os og vi kan kun sende roser hendes vej. Vi blev mødt med empati, ro og tålmodighed i en svær situation. Det gav virkelig ro i maven at føle, at der var styr på tingene og det var nemt at komme i kontakt med Dorthe. Mange anbefalinger herfra, når man skal bruge en dygtig person i en svær tid.

Hilsen fra Mette, Louise og familie. (Ole)

30. januar 2026

Kære Dorte

Kære Dorte
Vi vil gerne sige dig en stor tak for din støtte, omsorg og professionalisme i forbindelse med vores mors bisættelsen. Du har været en stor hjælp i en svær tid, og du var med til at skabe en smuk og værdig afsked. Det betyder meget for os. 🌿

20. februar 2026

Min søster og jeg havde en god og…

Min søster og jeg havde en god og behagelig oplevelse hos bedemanden/damen Dorthe Ovesen. Hun tog sig tid, til at forklare tingene grundigt, og hjalp os godt på vej til, at vi kunne tage en ordentlig og fin afsked med vores elskede mor. Vi kan varmt anbefale Bedemand Ovesen.

11. januar 2026

I en chokerende tid fyldt med sorg

I en chokerende tid fyldt med sorg, bliver man taget i mod med en ro og lige præcis det overblik man har brug for. Vi kan på det varmeste anbefale Dorte og Carsten, der guider og udføre alt det man ikke kan overskue ♥️

20. december 2025