Super produkter og super service  Jeg har i gave fået fem skåle inde fra bagebiksen desværre var det ene låg gået lidt i stykker men da jeg ringede derind i går fik jeg den sødeste mand i røret og h... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Gammelbrovej 4, 6100, Haderslev, Danmark
- info@bagebixen.dk
- bagebixen.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
At i stadig er super gode til hvad i…
At i stadig er super gode til hvad i gør jer i, varerne er altid 100% i orden, tak for denne gang!
Som altid har jeg varerne dagen efter
Som altid har jeg varerne dagen efter, at jeg har bestilt dem.
ingen kommentar
Gode produkter og hurtig levering:-)
Hurtig levering og produkter i god kvalitet
Altid hurtig levering.
Altid hurtig levering.
Bestilte fredag formiddag, og pakken ankom lørdag formiddag.
Jeg bestilte kl 14 Tirsdag.
Jeg bestilte kl 14 Tirsdag.
Fik leveret kl 9.30 Onsdag.
Under 24 timer fra Jylland til Sjælland.
Godt gået . God service.
Søren.
Vanvittig hurtig levering
Vanvittig hurtig levering. Modtaget altid gode varer fra dem 😊
Jeg er super glad for mit køb
Jeg er super glad for mit køb, en pandekagepande, god pris, og hurtig levering. Meget inspirerende hjemmeside.
Bagebixen er én af mine absolut…
Bagebixen er én af mine absolut ynglings butikker. Stort udvalg, gode priser. Levering fra dag til dag.
Kundeservice yder god service - dér er altid hjælp at hente.
Finder inspiration hos Bagebixen.
Hurtog og nemt levering
Utrolig hurtig betjening modtog varerne…
Utrolig hurtig betjening modtog varerne dagen efter
Kunne ønske at flere beskrivelser var oversat til dansk og ikke kun udenlandsk
Gode produkter og hurtig levering!
Kom hurtigt frem
Kom hurtigt frem. Er lidt ked af at der er meget der er udsolgt. Især når det er rigtig populære varer. Men er godt tilfreds med det jeg har købt. Og vildt gode og konkurrencedygtige priser.
Hurtig levering og top service, når det gælder.
Det er sikkert at handle med Bagebixen og de giver en top service.
Vores 2.5 år gl Wilfa stavblænder var gået i stykker. Vi sendte forklaring og billeder over til Lone som ordnede med Wilfa og nyt produkt fremsendt.
Top proffesionelt 👏
Altid glad for at handle ved Bagebixen
Altid glad for at handle ved Bagebixen. Savner dog jeres åben hus arrangement
Super service og hurtig levering
Har handlet her mange gange og handler her gerne igen.
Stort udvalg og gode priser.
Har mange gange lige det ekstra man skal bruge 👍🏻
Bredt sortiment
Bredt sortiment, fornuftige priser og ekstrem hurtig levering
Fin hjemmeside,nem at bestille og…
Fin hjemmeside,nem at bestille og hurtig ekspedition,kom 24 timer efter bestilling med gls alt i alt fin service som altid 👍😁