Bagaren och Kocken Anmeldelser

9.260

1. Køkkenudstyrsbutik

Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.

God

9 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(9.260)

Vi udfører kontroller af anmeldelser

NUL stjerner

NUL stjerner - køb IKKE her!!! Dette er firmaet bagom KitchenOne. De sælger gerne, men håndterer ikke reklamationer. Vi har en 2 md ‘gammel’ espresso maskine som allerede er i stykker. Firmaet har efter 2 uger stadig ikke fixet vores problem?! Kundeservice kan man ikke ringe til og hvis man skriver flere mails, kommer man hver gang bagerst i køen?! SÅ uprofessionelt!!!

30. september 2024

Hej Sussi,
Vi beklagar djupt att din upplevelse inte har motsvarat dina förväntningar och att det har varit problem med din espressomaskin samt den pågående reklamationen. Det är absolut inte den service vi strävar efter att erbjuda våra kunder.

Vi ser över våra interna processer för att förbättra reklamationshanteringen och kundkommunikationen framöver.

Tack för ditt tålamod, och vi kommer att återkoppla så snart vi har en lösning.

Med vänliga hälsningar,
André, BOK

Uopfordrede mails!

Når du har handlet hér, modtager du uopfordrede mails! Tak for svaret retur. Venligst dokumentér den påstand om, at jeg selv har accepteret dette.

7. august 2024

Hej Anja,
Tack för ditt omdöme.
Beklagar att du är missnöjd. Vid ert köp så godkänner man att vi får skicka ut mejl efter ditt köp. Det är för att ni enklast ska komma i kontakt med oss vad ni tycker om produkten samt om ni är missnöjda med något. Gäller det nyhetsbrev så kan man klicka ur det vid köpet. Har du av misstag gjort det så kan man kontakta oss så tar vi bort dig från den.

/BOK, André

Kundeservicen er megadårlig

Kundeservicen er megadårlig, men det stemmer godt overnes med at det er Egmont som ejer virksomheden. Så længe der kommer penge i kassen er det fint, men når der skal ydes noget den anden vej, til kunden, så stopper alt. Vælg en anden forretning!

12. marts 2024

Hej Morten,
Tack för att du lämnar ett omdöme till oss.
Jag får beklaga att du är missnöjd med vår kundservice. Om jag kan hjälpa dig med något mer så mejla vänligen till bagaren@bagarenochkocken.se så hjälper jag dig vidare.

Tack på förhand.
/BOK, André

God kaffe

Nemt køb og betaling og hurtig og fin levering.
Ved første installation, var jeg klar til at reklamere produktet da jeg ikke mente at kontrolpanelet fungerede, indtil jeg kom i tanke om at have læst noget om at fjerne beskyttelsen fra displayet. Det stod på kassen under følgeseddelen, men det er ikke nævnt i manualen. Lidt dårligt. Efter at have fjernet beskyttelsen fungerer alt som det skal og den laver fantastisk kaffe når man har testet og indstillet den

2. marts 2023

fortfande inte fått varan eller besked…

fortfande inte fått varan eller besked om leverens efter 12 dagar

22. december 2021

Hej Cathrine,

Jag får verkligen beklaga att din order inte nått fram. Vill du vara snäll och kontakta oss på: https://bagarenochkocken.se/kontakta-oss/

Så skall vi se till att hjälpa dig med detta omgående.

MVH Petter BoK

HVAD FORUDBETALING OGSÅ KAN BETYDE

bestiller og betaler et overtræk til en gasflaske 28.04, forventet levering 15/05.
ingenting modtages og efter flere henvendelser: "den er ikke mere på lager."
Derefter bedt 3 gange om pengene retur, men kun intetsigende tilbagemeldinger om at pengene er på vej, "tager 3-5 bankdage", og stadig ingen penge retur her 1. juli.
kan ikke anbefale denne virksomhed, har ikke styr på noget som helst, så pas på !

30. juni 2020

God service, hurtig levering.

Købte dele til mine Big Green Egg - grill. Bedre priser end i Danmark, super service (chattede med kundeservice undervejs) og hurtig levering. Nogle af delene var ikke på lager, men alligevel tog det kun godt en uge.

13. juli 2015

Hurtigt, men mange problemer

Jeg købte en slowjuicer fredag aften, og jeg havde den hjem tirsdag eftermiddag. Fantastisk! Og jeg elsker det <3

Kun et problem: der mangler instruktionerne.

OPDATERING: jeg fik en email fra dem, med instruktionerne i pdf. Sjovt!
Alt gik perfekt, men efter en uge, startede maskinen at larme MEGET. Jeg optagede en video og sendte det til dem. De svarede at det ikke er normalt, og de skulle kontakte Omega.

OPDATERING 2: jeg sendte saftpressen retur og fik penge tilbage. Maskinen var en dårligt drøm, og Bageren och Kocken kundeservice var langsomt, men mega venlig og høfligt.

13. juni 2015

Fantastisk service og gode produkter - til gode svenske priser

Jeg købte en indsats til min grill. Et varemærkeprodukt som var 30-40% billigere end i danske og andre webbutikker. Produktet var hurtigt fremme, men da jeg skulle afhente hos Post Danmark var det tydeligt at se, at pakken var smadret og revet op. Jeg kunne se ned i pakken at produktet var ødelagt, så jeg fik lov til at tage et par fotos med min telefon og nægtede så at modtage pakken. Jeg gik hjem om aftenen og skrev til Bagarenochkocken og vedlage fotoene jeg havde taget. Tidligt næste morgen var svaret, at de beklagede og sendte et nyt produkt. Dagen efter igen - altså under to dage efter at jeg skrev til dem - modtog jeg produktet på ny, på min adresse og i hel tilstand. Det var surrealistisk at det gik så fantastisk hurtigt fra Sverige - de må have sendt pakken som 'hurtig post'? Det er når tingene går galt, at mange butikker ikke kan finde ud af det, men Bagarenochkocken bestod prøven med glans. Så fremover når der skal købes køkkenudstyr, grill udstyr eller lignende, så er køber jeg dem så vidt det muligt på Bagarenochkocken.

6. oktober 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (9.260 anmeldelser)