art-de-vinci.dk Anmeldelser

1.637

4,9

Supergodt udvalg, fornuftige priser og hurtig levering. Og så sørger de lige for at pakke varerne det ekstra ind, der skal til for at få en stor pakke gode farveblyanter sikkert frem til en glad modta... Se mere

Sikken en weekend jeg har haft 🤩 Har været på et skønt kursus ved Benita art-de-vinci.dk 😍👏 WOW 😍 Tak ❤️ Er helt VILDT inspireret - har lært en masse nye teknikker og nyt materiale at kende �... Se mere

Struktur weekendkursus hos art-de-vinci En fantastisk oplevelse, tror aldrig jeg har fået så megen viden på så kort tid. Lækre omgivelser og en skøn og vidende underviser (Benita). Det er ikke sids... Se mere

Ud over det normale god service! Havde bestilt noget for 1. Gang her. Dagen efter kontakter de mig da en af tingene desværre var udsolgt, tilbyder mig en erstatningsvarer i bedre kvalitet og noge... Se mere

1. Kunstnerartikelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

art-de-vinci.dk afholder malekurser og sælger kunstnerartikler fra webshoppen www.art-de-vinci.dk.

2 t anmeldelser

(1.637)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Pengene blev trukket fra kontoen

Pengene blev trukket fra kontoen, men intet blev tilsendt. Vi måtte selv kontakte dem 2 gange, blot for at finde ud af, at vi ikke kunne få varen.

29. april 2025

Opdatering:

Hej Sara,
Vi har ikke hørt fra dig og kan ikke finde nogen ordre i dit navn, så vi kan desværre ikke gøre mere ved det.

Hej Sara,
Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse. Vi er i øjeblikket i gang med at opdatere vores systemer, så der kan desværre ske fejl. Men derfor skal du selvfølgelig ikke have en dårlig oplevelse. Vil du sende en mail til info@art-de-vinci.dk med dit ordre nummer så finder vi en løsning på det.
Art-de-vinci

Der er dejligt der er rettet op på fejlen

Når man har bestilt og betalt for en vare- men kun fået en 1/5 del mængde.
Dejligt at der bliver rettet op på fejlen

14. april 2025

Hej Lone,
Vi er kede af at der åbenlyst er sket en pakkefejl. Hvornår har du prøvet at kontakte os om det? Og vil du sende dit ordrenummer så vi kan rette op på fejlen.
Art-de-vinci

Super god service og kvalitet.

Jeg bestilte en pensel der ikke var på lager.
Og i stedet for bare at sende en mail, blev jeg ringet op at en super venlig person og sammen blev vi enige om at vi bare lod min ordre stå, til penslen kom til dem.
Der gik barr en uge. Og nu har jeg bare den bedste pensel, i en kvalitet og størrelse ingen andre har.

28. februar 2025

Besvarelse fra art-de-vinci.dk

Hvor jeg vi glade for at kunne hjælpe dig :)

God information om nogle nye farver i akryl maling …

God information om nogle nye maler materialer jeg aldrig har købt tideligere
Nu skal det jo så blive spændende at se hvordan farverne de er at male med .
Rigtig god dag 🌞🌻

Tusind tak forvenlig ekspedition

23. februar 2025

Besvarelse fra art-de-vinci.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse :)

Super sted

Det er et helt fantastisk sted med en meget kompetent og dygtig underviser.
Benita som er vært, underviser og ejer, er meget imødekommende og skaber altid en hyggelig og tryg ramme for de mennesker der kommer i huset.
De bedste anbefalinger.

30. januar 2025