Ik heb de 4-daagse Masterclass gevolgd. Die was voor mij zeer waardevol, heeft impact gemaakt. Ik ben 31 jaar, de beslissingen die ik nu kan nemen gaan een heel grote impact maken voor mijn toekomst... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Archer is THE REAL DEAL als het over traden, investeren en mindset, gaat. Het hele team is heel erg bekwaam en super professioneel. Als je wil leren handelen op de valutamarkten en wil leren investere... Se mere
Was een top Live dag! Ben veel meer te weten gekomen over het traden(markt psychologie), ze blijven groeien en zoeken constant naar oplossingen om ons zo rap naar een succesvolle trader te brengen, ze... Se mere
Superervaring! In het begin heel confronterend door te merken hoe een slechte huisvader de Belgische staat wel is en hoe de demografie van de veroudering zo ernstig zal inhakken op onze financiën in... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Archer is de overkoepelende organisatie achter Archer Academy, Archer Invest en Archer Investment Fund, en vormt het strategische en operationele fundament van deze initiatieven. Het bedrijf focust op het ontwikkelen van kennis, kapitaal en groeikansen via educatie, investeringen en fondsbeheer, met als doel individuen en organisaties te ondersteunen bij het maken van doordachte financiële en ondernemende keuzes. Archer bewaakt de visie, structuur en kwaliteit binnen de verschillende entiteiten, en zorgt voor samenhang tussen opleiding, investeringsactiviteiten en vermogensopbouw, zodat alle onderdelen bijdragen aan een consistente langetermijnstrategie.
Kontaktoplysninger
Stijfselrui 46, 2000, Antwerpen, Belgien
- info@archer.academy
- archer.academy
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gamechanger
Eerlijk? Toen ik begon bij Archer, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik wilde beter worden in forex, maar was bang dat het weer zo’n cursus zou zijn waar je uiteindelijk weinig mee doet. Maar nu, een paar maanden later, ben ik zó blij dat ik deze stap heb gezet.
De wekelijkse calls helpen me om echt grip te krijgen op de markt. Geen vaag gedoe, gewoon concrete uitleg en strategieën die ik meteen kan toepassen. Maar wat voor mij het meeste verschil maakt, zijn de tweewekelijkse mentorcalls. Mijn mentor kijkt echt met me mee, geeft me eerlijke feedback en helpt me om fouten te herkennen die ik anders zelf niet had gezien. Daardoor voel ik me steeds zekerder in mijn trades.
Tuurlijk, ik heb er zelf ook tijd en moeite in moeten steken, maar zonder deze begeleiding was ik nooit zo ver gekomen. Ik zie nu echt vooruitgang, en dat motiveert me om door te blijven gaan.
Als je serieus aan de slag wilt met forex en op zoek bent naar goede begeleiding en een sterke community, dan kan ik Archer oprecht aanraden!

Besvarelse fra Archer
Dit is niet voor iedereen.
Dit is niet voor iedereen.
Hoe ik Archer ervaar is al een transparant, gedreven en gecommitteerd Team.
De mentoren die ik tot nu toe heb gesproken in de afgelopen 3 maanden wil je tegenop kijken. Tuurlijk is ook niemand perfect maar ik weet wel dat deze mensen voor 95% of meer hun zaken op orde hebben.
Daarom is dit ook niet voor iedereen, ik zie en hoor wel eens verhalen over dit soort trajecten waar je voor zou moeten waken. Dat is maar net hoe je er zelf naar kijkt.
In mijn geval was dit een van de beste keuzes in mijn leven, mij interesseert deze markt enorm. Voor een ander is dat weer een traject volgen om chirurg te worden, ieder heeft zo zijn eigen dromen.
Verder heb ik super waardevolle events en calls al gehad. Heb ik ondanks dat al meer dan 1 jaar in de markt zit toch super veel geleerd en gegroeid. Inmiddels bijna mijn volledig eigen strategie en zet ik trades van A tot Z.
En in plaats van dat je mij vraagt waarom ik met dit traject ben begonnen, moet jij jezelf eens afvragen waarom je dat 'nog' niet hebt gedaan.
Ik zag het eerder ook al bij een review staan, het is niet de vraag of je winstgevend wordt, maar wanneer.

Besvarelse fra Archer
als je deze elite prijs van coaching…
als je deze elite prijs van coaching vraagt, dan verwacht je op zen minst een lange termijn broker statement van een third party waarin consistentie word weerspiegeld. dit is natuurlijk niet mogelijk omwille van 2 mogelijke redenen. 1: ze zijn niet consistent winstgevend. 2: de winsten die ze boeken in de markt zijn zo miniem dat de bedragen en de claims die ze maken buiten proportie zijn en niemand nog interesse zou hebben als ze de waarheid zouden vertellen en aantonen aangezien de investering terug verdienen jaren zou duren en dan moet je nog überhaupt winst maken. het is een jammere zaak. toen ik nog in het traject zat werd alles vertraagd en informatie achter gehouden om je zolang mogelijk in het traject te houden en om zeker te zijn dat je nog een jaartje bij zal doen. uitmelken die cliënten. mentoren die er voorheen werkten zijn zelf gestopt omdat ze niet akkoord waren met de frauduleuze praktijken van dit bedrijf. zoveel mogelijk clienten en daar zoveel mogelijk geld uithalen.

Waardevolle opleiding
Ik ben in juli 2024 gestart met het mentorship programma bij Archer, een opleiding over forex trading. Ik heb op zeer korte tijd besloten om me aan te sluiten voor de opleiding en heb hier zeker geen spijt van.
Voor ik aan de opleiding begon wist ik niet wat forex was. Ondertussen 8 maanden verder heb ik enorm bij geleerd.
Bij archer worden er geen trades voorgeschoteld, maar de nadruk wordt gelegd op je eigen trades technisch analyseren. Ook wordt er hard gewerkt om jezelf te beoordelen en vooral om jezelf te verbeteren. Hoe je deze opleiding ervaart zal ook een groot stuk van je zelf afhangen. Je krijgt een mentor toegewezen waarmee je regelmatig een call hebt en extra vragen aan kan stellen. Wekelijks zijn er ook groeps calls te volgen met andere onderwerpen.

1 ster is te veel
1 ster is te veel, toen ik startte beloofden ze dat ik 1-1 ging werken met een gecertificeerde professionele trader, uiteindelijk werd ik in een groep gegooid met 7 mensen met een mentor die nog niet eens een jaar bezig is met het traden, die er eigenlijk zelf ook niet veel zin in had en meer op zijn gsm zat te kijken terwijl er iemand anders aan het woord is. De strategie die ze leren is een strategie die je letterlijk gratis kan vinden op YouTube. En dat voor een bedrag van 35k voor een jaar. Het zijn jongens zonder enig bewijs dat ze succesvol kunnen traden maar wel hun sales opleiding goed afgerond hebben want dat is eerder hun specialiteit. Mijn lening betaal ik nog steeds af met 350€ per maand en nu ben ik weer aan het werk, dus full-time traden na het 1jarig traject was dus duidelijk ook een van de verkoopspraatjes. Het is een schande dat deze scam operatie mag blijven bestaan en zoveel mensen achterblijven zonder resultaat maar wel een enorme schuld. Let goed op vooraleer je hier start en onthoud dat 95% van de mensen die start met traden faalt en uiteindelijk nooit consistent winst zal kunnen behalen, uiteraard is een toevallige pay-out en een funded certificaat is niet uitgesloten, maar toon de mensen eens de consistente resultaten op langer termijn… die hebben ze niet.

Twee gezichten
Ben tijdens een event van een kennis in aanraking gekomen met de heren van Archer Academy. Na een goed gesprek met Armani was ik recent klaar om mijn avontuur aan te gaan. Net op de valreep zijn mijn dingen ter oren gekomen die me toch hebben laten twijfelen. Toen ik om opheldering heb gevraagd ben ik eigenlijk weg gezet als een fantast, en dat het mijn eigen perceptie zou betreffen… zo fijn als het eerste gesprek ging zo slecht was het tweede. Ik schakel nu toch maar even verder…

Agressief salesgesprek
Begin van het jaar een intakegesprek gehad met een van de vennoten van dit bedrijf. Toen ik aangaf dat ik geen 35k voor een leadership traject hadden zeiden ze dat ik een verliezer was en geen winnaar. Ik vond dit een erg agressieve manier van verkopen. Achteraf ben ik blij dat ik niet met dit bedrijf in zee ben gegaan. Ik lees nu ook op YouTube veel dezelfde soort negatieve verhalen over dit bedrijf, het lijkt dus de standaardwerkwijze om zo sales te draaien.

25k voor groepstraject
Ik heb hier vorig jaar een leadership traject afgesloten voor 25k. Ik zou daarvoor 1 op 1 begeleiding krijgen van Anthony. Ik kwam er al na 1 week achter dat het niet zo was en ik een groepje zat met wel 10 andere studenten. Dit was een flinke teleurstelling. De uitleg over trading was oppervlakkig en dus zeer overpriced. Ik heb tot de dag van vandaag spijt dat ik zoveel betaald heb want ik ben nog steeds bezig om mijn lening af te lossen die ik daarvoor had afgesloten. Ze gaven aan om dat te doen omdat het een slimme investering was. Tot mijn schrik zie ik deze gasten afgelopen week bij de lotgenoten podcast verschijnen en lees ik daar veel dezelfde soort reacties.

Besvarelse fra Archer
Excellent Guidance, Huge Progress!
I started at Archer Academy as a complete beginner, with no knowledge of economics or currencies. Thanks to the clear explanations and support from the mentors, I have made incredible progress in just six months. I’m now beginning to understand the market and feel confident that I can become a funded trader in the future.
The support is outstanding, and the material is explained in a way that’s easy to understand. If you’re looking for a place to learn trading, I highly recommend Archer Academy!

Besvarelse fra Archer
Ik ken een mentor die me de waarheid heeft gezegd!…
Zeer slechte ervaring bij archer gehad voor dat ik was gestart werd er beloofd dat we in een jaar en funded trader konden zijn 25k euro betaald exclusief btw dus we komen tot 30duizend euro en aan de start hoor ik te krijgen dat ik waarschijnlijk een tweede jaar zal nodig hebben om een top trader te worden ik ken daar een mentor heel goed en zegd tegen mij dat ze daar allemaal targets hebben geen trading targets uiteraard maar sales targets ze hebben als target per mentor om 50k per maand aan sales te draaien dus de focus ligt duidelijk niet op traden maar mensen doorboeken of mensen van clienten hun netwerk binnen te krijgen dan krijg ik ook te horen van die mentor dat niet Iedere mentor funded is dat ze jonge nieuwe mentoren binnen pompen die uiteraard hele goede netwerk hebben maar geen trading resultaten wetende dat de zogezegde mentoren kunnen traden Waarom pushen ze ons zo hard om bij te boeken of nieuwe mensen binnen te brengen?
Ah ja het is een salesjob dus ze verkopen ze vragen ook om de maand aan clienten om goede revieuws te plaatsen dus meer als de helft van de revieuws zijn niet eens echte bulshit bewijs ons het tegendeel mentoren zou ik graag hun ftmo openen en zien hoeveel accounts ze gekocht hebben om funded te zijn en hoeveel euro payouts ze hebben want aan deze kant is er ook 0.0 transparantie ze hebben zogezegd een trackreckord die op excel is (zelf gemaakte ) Echte traders hebben zen third part verification voor een trackreckord (kan je niet valspelen met je resultaten ) voor de mensen Die dit lezen start deze traject niet ! Behalve als je geld wilt verliezen!
Dus focus op sales geen mentoren die consisten funded zijn of payouts hebben focus op meer mensen binnenpompen van je netwerk familie sales targets 50k per mentor maandelijks zij krijgen in functie van welk traject ze nemen tussen 25 en 40% comissie
Liegen tegen jullie 70% winrate en je word funded trader en verkopen bulsit over psychologie en dergelijke

Besvarelse fra Archer
Verder gaan met deze mensen voeld zeer goed
Na bijna een jaar intensief opleiding voel ik dat het aan het komen is om verder te gaan en met deze mensen, niet alleen de opvolging maar ook de passie en het doorzettingsvermogen vermogen van de mentoren om je verder te duwen da jezelf denkt te kunnen is fantastisch

Mentorship traject:
Mentorship traject:
Hier bij archer geven ze advies op verschillende vlakken. Ik krijg ook meer inzichten in mezelf!
Ze blijven in de team calls herhalen tot iedereen er mee weg is. Dit is goed voor zowel de beginners als de gene dier hier al langer zijn!
Ik werk samen met mentor Bert, top gast! Hij doet extra efforts voor z’n clienten. Extra calls als het nodig is, goed uitleg, etc.
Ik ga wel eerlijk zijn ik ben er nog niet super lang maar het gene dat ik persoonlijk nu ervaar vind ik top! Hop naar het nieuwe jaar vol met nieuwigheden van Archer zelf en de markt!
Na een jaar wil ik mijn review hier nog wel eens komen updaten! Tot dan!

Geen track record
UPDATE: Een zelf ingevulde Excel sheet is uiteraard (zoals iedereen begrijpt) geen trackrecord :)
Ik heb een cursus gevolgd bij Archer Academy en ben hierin gestapt vanwege hun belofte dat ik binnen één jaar succesvol zou kunnen traden, mits ik een investering van €10.000 zou doen. Helaas kwam ik er al snel achter dat dit absoluut niet haalbaar is, en zelfs mensen binnen het bedrijf bevestigen dat dit NIET onmogelijk is.
Een ander groot probleem is het gebrek aan transparantie. Ze hebben GEEN TRACKRECORD!
Mijn ervaring is dat Archer Academy vooral draait om het verkopen van een droom die ze niet waarmaken. 95% van de coaches is niet langdurig funded, vraag ze het tegendeel te bewijzen.

Besvarelse fra Archer
Ik voel mij gewoonweg opgelicht...
Mijn betreurenswaardige ervaring met TFD/ARCHER
Eerst en vooral en zeker niet onbelangrijk is een course heel duur wetende dat ze op een paar jaar tijd 10x omhoog zijn gegaan met de prijs. Daarnaast was de opvolging zeer ondermaats.
Mijn traject:
Ik heb tijdens mijn "traject" 3 coaches gehad in een aantal maanden tijd.
Daarnaast had ik betaald voor een 1op1 coaching. Deze werd abrupt stop gezet en omgezet naar een teamcoaching met ongeveer 5 andere van "hetzelfde niveau".
De 1op1 gesprekken verliepen eigenlijk goed en ik maakte vooruitgang deze gesprekken werden ook flexibel aangepast naar de momenten die zowel voor mij als de coach gingen. Plots werd er overgestapt naar teamcoaches op dagen dat het voor mij niet ging ivm privé zaken zoals werk. Na dit aangehaald te hebben werd er verder niet op ingegaan en gezegd herbekijk de lessen als je er niet bij kan zijn (deze werden opgenomen) Daarnaast werd er ook veel minder ingegaan op persoonlijke groei en hoe en waar je juist staat.
Nadat ze zijn overgestapt van 1op1 naar team gesprekken werd er 6maanden extra beloofd want ik had namelijk betaald voor 1op1. Toch werd mijn subscriptie plots stopgezet en kreeg ik nergens meer toegang. Toen ik contact opnam hiervoor kreeg ik antwoord dat ongeveer als volgt ging:
We willen je terug toevoegen op voorwaarde dat je eerst excuseert voor het niet aanwezig zijn tijdens de teamgesprekken alsook voor de live events (die trouwens steeds vielen tijdens mijn normale werkuren) en dat ik namelijk zo hun succesratio naar beneden haal hierdoor. Sterk staaltje manipulatie en gewoonweg ONZIN in mijn ogen.
Bij de start van mij traject werden er bijna dagelijks live calls gedaan die voor iedereen toegankelijk waren. Ook dit veranderde naar 1dag in de week en enkel de calls naar gelang je niveau dus je kreeg geen toegang meer voor calls van bepaalde "coaches". (waar er door verschillende members over geklaagd werd)
Om terug te komen op de coaches zie begin deze review. Ik heb 3 coaches in het totaal gehad waarvan er ondertussen 2 zijn ontslaan. Professioneel?? Nu hebben ze heel wat nieuwe coaches wat zeker kan maar als je claimt professionele coaches te hebben met tonnen ervaring hoe komt het dat er meerdere coaches zijn gestart tijdens mijn traject die zelf nog maar aantal maanden in het traject zaten? Heb ze live gesproken en gezien. Zij hadden nog geen funded account op dat moment en waren ook niet profitable. Niks tegen hen persoonlijk maar in mijn ogen ontbraken ze toen nog heel wat ervaring.
Deze review schrijf ik aantal maanden na het hele gebeuren. Ik wou er eerst niks over schrijven maar vond dan toch dat het nodig was. Zodat het bedrijf met deze feedback iets kan doen. Mijn geld ben ik jammer genoeg kwijt en had het graag anders gezien. (ik heb van meerdere zaken proof/printscreens genomen deze wil ik hier niet direct delen, zou niet eerlijk zijn naar diegene die ook gewoon maar werken voor hen)

Besvarelse fra Archer
Op zoek en eindelijk gevonden
Ik was/ben een veilige belegger. De standaarden aanhouden. Maar eigenlijk weet je wel beter en ga je toch op zoek naar iets meer dynamisch. Bij Archer kom je in een groep van ervaren traders die zeer transparant zijn en die hun kennis willen delen . Je kiest zelf wat voor je past en je krijgt een persoonlijke mentor die je bijstaat in je ontdekkingstocht/leertraject. Mijn mentor (Bert L.) helpt me om te vertragen en te versnellen op de juiste momenten.

Besvarelse fra Archer
7 maanden geleden wist ik nog niets van…
7 maanden geleden wist ik nog niets van traden af en nu kan ik de price action al mooi lezen en begrijp ik de charts. Echt wow

Besvarelse fra Archer
Voor mijn een complete gamechanger!
Voor mijn een complete gamechanger!
Ik was al langer bezig met traden/investeren, maar ik merkte dat ik telkens van de ene strategie naar de andere ging. Bij Archer heb ik een frame aangeleerd waarin ik me volledig aan de regels kan houden. De persoonlijke ontwikkeling die ik de voorbije maanden heb doorgemaakt is ongezien. ik ben veel consistenter en meer integer naar mijn acties toe.
Ik ben dus heel dankbaar dat Archer op mijn pad is gekomen.

Besvarelse fra Archer
Totaal ander persoon in goede vorm
Na in aanraking te zijn gekomen met archer is mijn leven in positieve zin veranderd. Alles word geleerd op eigen tempo !

Besvarelse fra Archer
An enriching experience at Archer!
I started my journey at Archer with no prior of knowledge of Forex trading, and the growth I've experienced since then has been remarkable. The program not only teaches you how to trade but also instills the importance of consistency. The discipline I've developed in trading has started to flow into other areas of my life automatically, with has been rewarding.
The support from the mentors is exceptional. Their feedback and corrections are always on point and help you stay focused and improve constantly. They genuily care about your progress and success.
I'm truly grateful for the journey I've had at Archer. It's more than just learning how to trade; it's about personal development and building a foundation for long-term success. With the skills and mindset I've gained, I feel prepared to take on my next challenge: becoming funded. Archer has set me on a path of growth, and I'm excited for wat's ahead.

Very good experience!
My experience at Archer has been very positive. I started my journey at Archer with no knowledge about Forex trading and now understand how the market works by applying their strategy. Their strategy is based on the basics of Forex trading but it also constantly responds to changing market conditions. In addition to the technical aspect, Archer's mentors also put a lot of effort into the mental aspect within trading. These mentors also possess a high level of knowledge and show it every time by giving good predictions. I am very happy to be a client of Archer!

Besvarelse fra Archer
Læs mere om andre typer anmeldelser.