Skøn ferie i Puerto Rico hvor vi boede…
Skøn ferie i Puerto Rico hvor vi boede med en fantastisk udsigt på Babalu
Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!
Ynglingagatan 2, 11347, Stockholm, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Skøn ferie i Puerto Rico hvor vi boede med en fantastisk udsigt på Babalu
Jeg har netop booket sommerferie til 2025 og da rejsen var en smule kompliceret og derfor ikke kunne bestilles via hjemmesiden måtte jeg have hjælp af en medarbejder. Her var jeg så heldig at få fat i Viktoria G, som var det mest hjælpsomme menneske og trods flere udfordringer, så løste hun "opgaven" til perfektion. Super fantastisk oplevelse, så de 5 stjerner går til hende:-)
Rethymno Mare Hotel på Kreta. Bliv væk! Og Apollo vil ikke tage ansvar!
Det er et All Inclusive Hotel men maden er uspiselig og decideret ulækker. Hygiejnen omkring buffet, mad og drikkevarer er ikke eksisterende. INTET på hotellet kan drikkes, da det smager rædselsfuldt. Vi blev syge to gange og måtte fremadrettet spise alle måltider ude. Min datter fik en pænt stor papirclips i sin is, som hun heldigvis ikke nåede at sluge. Sandwich i poolbar er med gammelt, brunt salat. Selv vandmelonen er gammel og melet.
Mad ved buffet med hår, hvilket vi så tre gange. Ingen håndsprit nogle steder! Hotelværelserne lugter af kloak, der var kloakvand på toiletgulvet flere gange. Var inde på nogle af de andres værelser også - de havde samme problem. Tager fat i guiden på stedet som intet kan stille op, henviser til at vi skal klage. Men Apollo fralægger sig ethvert ansvar - dette til trods for at jeg ved vi er flere som har klaget. Og at de endda tilbød nye gæster et andet hotel.
Jeg kunne skrive mere… men alt i alt! Hold jer væk!
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det!
Eneste gode er pools for børn og sødt personale ved pool!
Superfin tur til Zakynthos med Apollo.
MEN hvorfor serverer man varm mad til morgenmad? Vi fløj kl. 06:10 og havde bestemt ikke forventet at får pasta og ris. Og hvorfor servere mad først til børn og så vente en time med at servere for forældrene - vi vil gerne spise sammen.
Jeg købe to flybilletter hos Apollo til Tyrkiet. Købte hos dem, da afgangstiderne passede utroligt godt for min søn og jeg. Men efter nogle uger blev afgangstiderne ændre drastisk- så vi først lander sent om aftenen i stedet for til frokost. Da vi havde all inklusive på de hoteller jeg havde booket havde vi ikke behov for mad på flyet, men nu stod vi pludselig og landede meget sent om aftenen. Så det dyre hotel får vi ikke brug for 1. dag, hvilket er død ærgeligt for en enlig mor at have betalt for.
Jeg spurgte om de så gav os mad på flyet, men de har simpelthen valgt ikke at svare på min mail, selvom den blev sendt 18 dage før afrejse. Så nu står jeg med en ekstra udgift til mad i lufthavnen til os og en klar tanke om, at jeg ikk vil bruge Apollo.se igen!!
Var på skiathos o vilken sevice!dels kom apollo personalen till hotellet o var det nått det bara att ringa dom!
Nu bodde vi på Elias hotell som hjälpte till att få den bästa semester vistelsen:))

Endnu en dejlig ferie,
Alt som det skulle være. Super søde og dygtige guider.

Besvarelse fra Apollo Sverige
Over middel men plads til forbedringer hvis de tager feedbacken til sig. Først vil vi gerne takke for en dejlig ferie i Hilton Ras al Khaimah resort & spa med all inklusiv.
Sikke en oplevelse at flyve med Emirates, dejligt med plads, masser af underholdning, den bedste fly mad og god service. Det kunne dog have været rart hvis de ville borde familier med små børn først.
Vi søgte en familiehotel og fik få valgmuligheder på Apollos hjemmeside og vi valgte det vi mente var bedste. Dette hotel ligger dog næste 2t kørsel fra Dubai. Efterfølgende erfarede vi at søgefunktionen på Apollo er misvisende. Der er andre hoteller som er meget mere børnevenlige men ikke kommer frem når man fremsøger på hjemmesiden. Det ved vi nu. Apollo burde forbedre deres søgefunktion.
Vi kommer helt klart til Emiraterne men ikke til ovennævnte hotel da vi vil tættere på Dubai og vi vil have mere børnevenlighed.
Hotellet havde en lille legeplads der virkelig trængte til at blive moderniseret, den trænger også til meget belysning om aftenen da solen går tidligt ned. Når man så har en 2,5 årig med sig så er det ikke rart at stå derude i mørke. Inde på hotellet var der ikke noget til børn, et legeområde, et lege værelse eller et eller andet de kan underholde sig med. Her kan hotellet forbedre sig ISÆR hvis de vil sælge sig på at være børnevenlige.
Vandet i børnepools burde opvarmes noget mere.
Maden til de voksne var lækker, vi manglede ikke noget og variationen var god, tjenerne var meget serviceminded. Børne buffet var skidt. Der var flere dage med tør hvis pasta og tomatsovs, ikke kødsovs men bare tomatsovs, det var det varme. Så var der for meget kager og sødt i børne buffet.
Enkelte dage var der pomfritter og chicken nuggets. Vores forslag til et børne buffet: kylling i karry med ris, spagetti KØDsovs, lasagne, flere dage med pomfritter, almindelig kylling/kyllingelår, pølser. Til vores datter på 2,5 år måtte vi finde noget fra det store buffet, som ikke var nemt da en del af maden var spicy.
Frokost buffet eksisterende ikke til børn - der var pizza som fungerede til de store børn men til en lille en var der mangel på mad. Når der heldigvis var kylling kunne jeg "plukke" den for vores barn.
Vandmelonen var oftest gammel/melet.
Der var ikke snacks i løbet af dagen hvilket de også taber på når de sælger sig på familiehotellet (det vidste vi dog godt på forhånd) og nu hvor vi har søgt efter andre hotellet på Apollos side som ikke er under familiehotel så er de både langt mere børnevenlige, har bedre pool hygge til de små, og snacks i all inkl.
Vores værelse, flot og inkl. balkon men denne kunne vi ikke bruge. Det skal siges at vi har givet 30.000 SEK for denne ferie og så får vi et værelse med udsigt til intet, og hotellet var ikke proppet. På vores altan var der fugle-sammenkomst dagligt, der var fuglelort og fjer overalt. Det er ikke noget man forbinde med 5 stjernes hotel. Vi blev vækket før kl. 8 et par gange da der blev arbejdet på belægning under os.
Apollo service på hotellet var godt. Pigerne var søde og venlige, vi fik en god introduktion. Da vi blev hentet i lufthavnen og kørt til hotellet så gik det meget stærkt og det gav vi udtryk for - HELDIGVIS var er en autostol som vores datter lå i. Det fortalte vi til Apollo, men ej som en klage, bare "hold op der blev kørt stærkt" men Apollo tilbudte så privat chauffør når vi skulle hjem og det takkede vi ja. Så stod vi der kl. 03:45 tidligt morgen og ventede på vores chauffør som ikke dukkede op - og vi begyndte at blive nervøse fordi da de andre var kørt da de blev hentet kl. 03:00. Så vi forsøgt, at ringe til det Apollo nr men det var ikke i drift, så søgte vi efter et telefon nr.
Indtil én medarbejde på hotellet fandt chaufføren sovende på parkeringspladsen og måtte vække ham. Det var langt ude og slet ikke betryggende at en træt mand skulle køre os. Dette sms'ede jeg
Apollo med og bad om at blive kontaktet asap med en forklaring men har intet hørt.

Besvarelse fra Apollo Sverige
Virkelig dårlig service, eller rettere mangel på samme. Vi har betalt 185 kr. for transport t/r pr. person. Vi blev da også sat af ved det hotel vi havde bestilt, dog hang der en seddel på receptionen, hvor der stod at vi skulle gå 500 meter til et andet hotel for at hente vores nøgle. Utroligt at vi skal betale samme beløb som andre rejsende, når vi skulle gå 1 km med fuld oppakning i “bjergterræn”. Det viste sig da også, at bussen netop stoppede ved det hotel vi skulle hente vores nøgle på, og dermed endnu dårligere service, at vi ikke blev kørt med til det hotel, så vi “kun” skulle gå turen en gang. Da vi ringede og gjorde opmærksom på problemet, blev vi mødt med et meget flabet svar: “i har godt af lidt motion”. Hvem er i til at vurdere om vi har godt af lidt motion? Var det en af jeres sundhedsfaglige ansatte der sad ved røret? Derudover har i ingen viden om, om vi evt. kunne være gangbesværet... Efter en lang rejsedag på 8 timer, er en kilometers ekstra gang ikke at foretrække og der er jo netop en grund til, at man vælger at bestille transfer. Men dette er dog sidste gang, da det så bedre kan betale sig at tage en lokal bus fra lufthavnen til Puerto Rico for 6,80 € svarende til 51 kr. 😉

Besvarelse fra Apollo Sverige
Det er 3 gang vi rejser med Apollo, vi er ikke blevet skuffet endnu.

Besvarelse fra Apollo Sverige
Apollo Sverige udfører fremragende service! Jeg har intet negativt at sige.

Besvarelse fra Apollo Sverige
Vi har booket en rejse til Skiathos, på et 5 stjernet hotel, med afrejse 21. september 2019 via Apollo's hjemmeside.
Ved bookingen er rejsen annonceret med havudsigt i grundpris, ligesom vi under valg af værelser kun kunne vælge havudsigt og morgenmad inkl. i prisen.
På den bekræftelse vi modtog står anført vores værelser men intet om udsigt. Jeg kontakter hotellet, der oplyser at de værelser vi har fået er med udsigt til haven. Jeg kontakter herefter Apollo for en løsning, samt dokumentation i form af screenshots af deres hjemmeside på booking tidspunktet, hvoraf det fremgår dels at grundprisen er inkl. havudsigt og morgenmad, ligesom der under valg af vores værelser kun kan vælges inkl. havudsigt.
Det har desværre ikke været muligt at en ny bekræftelse på de værelser vi har booket og betalt for, da Apollo fastholder at vi så skal betale en merpris.
Apollo afviser også at genskabe mit bestillingsvindue via deres IT afdeling, de henviser blot til aktuelle dagspriser. Det er ikke muligt som privatperson selv af genskabe historikken, da deres side er dynamisk, og dermed opdaterer til aktuel pris hele tiden.
Deres kundeservice rådgiver oplyser, at det ikke er hans beslutning, men at han ikke kan hjælpe yderligere. Jeg kan ikke få oplyst, hvem der i så fald kan hjælpe.
Vi skal nok få en god ferie, men hvor er det trist at et selskab som Apollo vil være bekendt, at behandle sine kunder sådan. Jeg har indgivet en reklamation, men der er 6-7 ugers behandlingstid...

Besvarelse fra Apollo Sverige
Hotel Rocamar i Puerto Rico Gran Canaria med halvpension eller mangel på samme,vi fik afvide da vi ankom at der ikke var nogen kok,og at vi måtte spise hvad de kunne lave,de tog heller ikke kreditkort vi kunne bare køre ned i centret og hæve penge.Personalet stod og drak og så fodbold på en fladskærm.Liggestole ved poolen måtte vi selv sætte op,der blev åbnet for morgenmad 1 time for sent,man havde sovet over sig. Og Apollo fatter ikke en skid. Rejs ALDRIG med APOLLO det er SKOD.