Akvarieforretningen Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Oplevelsen i denne butik var…

Oplevelsen i denne butik var katastrofal. Personalet er ekstremt arrogant, og det eneste, du kan få i denne butik, er dårlig service. Jeg anbefaler stærkt, at ingen besøger denne butik, for det eneste, du får, er en ødelagt dag. Vælg hellere en anden butik, hvor de vil give dig bedre service.

15. november 2023

Har været på besøg i den fysiske butik…

Har været på besøg i den fysiske butik…

Har været på besøg i den fysiske butik og synes butikken har fået et fedt udvalg. Personalet er en anden sag. Før kunne man blive mødt af et par ældre herre, som ja, bevares kan virke gnavne og knap så behagelige, men i det mindste ved de noget om produkterne og dyrene. En anden kvinde jeg er blevet betjent af har også været sød og imødekommende. MEN Nu er der også en snerpet dulle som ikke ved noget om noget som helst relevant. Måske man skulle overveje at få nogen som interesserer sig for kunderne. Magen til dårlig behandling og service!

10. november 2021

Ser godt ud at nogle får en hurtig og…

Ser godt ud at nogle får en hurtig og god oplevelse...
Venter stadig på mine reservedele så jeg kan få fixet min utætte pumpe. Over telefon ville den blive pakket samme dag men ingen mail. Så spurgte over mail men ingen svar.
Her er man så uheldig at ingen ligger inde med stumperne på fyn, så må vel bare vente til manden får tid og lyst til at sende delene...

14. april 2021

Fantastisk oplevelse

Havde problemer med en ødelagt spandpumpe af ældre dato. Ringede til Kenni og fik troværdig hjælp til at finde den reservedel der skulle benyttes, trods Kenni først måtte have kontakt til Eheim. Kenni bestilte min reservedel og sendte mig et varenummer pr. SMS.

Jeg har sjældent oplevet bedre service. Tak for det!

20. juli 2017

Kundeservicen er blevet dårlig

Jeg fik leveret en forkert UVB-pære, og ville returnere den, men fik i stedet den rigtige tilsendt, uden at skulle returnere den forkerte. Super.
Bestilte så et UVC-filter hvor pæren desværre sprang efter mindre end 14 dages brug.
Fik hurtigt svar, og en ny reservepære tilsendt.
Desværre blev pakkesedlen stjålet fra min postkasse, og et menneske udgav sig for at være mig, og fik pæren udleveret på posthuset.
Herefter var der absolut ingen hjælp at hente ved hverken Akvarie West eller Postnord, faktisk blev jeg ignoreret.
Sagen blev politianmeldt, men gerningsmanden er stadig på fri fod.
Jeg returnerede UVC-filteret, da jeg ikke kunne bruge det uden pære, og har intet hørt fra Kenni overhovedet.
Handler aldrig ved Akvarie West igen.

4. marts 2017

Super hurtig levering og gode priser.

Akvarie west er på sporet igen med ny ejer (nu midt jylland).
Det er dejligt at se "nyt i shoppen".
Hvis det kører som nu, handler jeg kun der fremover igen.
Super hurtig. Thumbs up.

10. oktober 2015

ny ejer

har 2 gange her for den sidste uge handlet online ved akvarieforretningen og der har været uovertruffen service både telefonisk og pr mail.. leveringen er sket med gls. begge pakker leveret dagen efter ordren var afsendt fra mig.. total i orden forretning

1. oktober 2015

Der er styr på tingene og hurtig levering igen

1/8 2015 kom der ny ejer i Akvarie West / Akvarieforretningen.dk.
Nu kan man komme i kontakt med forretningen, både på e-mail og telefon, han svarer også på facebook, og ordren bliver sendt næsten før man får klikket "afslut handel".
Det er sku bare helt igennem i orden!

8. august 2015

den bedste internet-akvariebutik jeg kender.

*OBS - efter denne anmeldelse har en ny ejer overtaget Akvarieforretningen så denne anmeldese er muligvis ikke gyldig*

plus: bedste priser, god leverings tid, stort udvalg.

minus: der er kun 1 mand ansat. sygdom, eller evt travlhed rammer virksomheden hård.

min reklamation var "glemt", men så snart jeg spurgte om hvordan det egentligt gik med varen fik jeg en ny dagen efter. det var dog en lille varer som man hurtigt overser i en travl arbejdsdag.

7. januar 2013

Smart anmeldelse olev

Du skriver en anmeldelse for et døgn siden, og når jeg giver en kommentar til dig, så sletter du din anmeldelse, og opretter en ny anmeldelse.
Jeg har klaget til Trustpilot over dine falske anmeldelser. Du ved udemærket godt, at du ikke må anmelde forretninger du ikke har handlet i. Du gør det kun fordi du i april 2010 blev smidt ud af min forretning.
Du har foretaget ét køb i juli 2009, og foretaget en anmeldelse her på siden i april 2010, efter en meningsudveksling på Akvarieviden.dk. Din nye anmeldelse kommer i forbindelse med en tråd på Akvariesiden.dk, og har INTET med handel i min forretning at gøre.
Jeg tager det som et kompliment, at du stadig er så sur over ikke at kunne handle i Akvarie West, at du efter spærringen af din ip-adresse har forsøgt at besøge Akvarieforretningen.dk, og er blevet afvist, 52 gange i løbet af kort tid. Jeg kan godt forstå at det irriterer dig, at du ikke kan købe noget hos mig, Akvarie West har jo nogle af danmarks laveste priser, men lige meget hvor meget du forsøger at svine mig til, så vil jeg ALDRIG sælge noget til dig og din søn Frederik.

9. februar 2012

Hurtigere end lynet - eller tæt derpå! :)

Bestilte forskellige ting online, og få timer efter fik jeg en email om, at varene var sendt! Dagen efter havde jeg mine varer :) Nemt og særdeles hurtigt - og så er priserne virkelig gode!! Jeg kommer snart igen!! Absolut anbefalelsesværdigt!!! :)

Opdatering: Så har jeg endnu en gang købt varer fra denne forretning og det gik præcist lige så hurtigt som sidst - herligt!!!!! :)

2. oktober 2009

Er dette din virksomhed?