Fantastisk service Havde først booket en airshell til en autostol xl men læser først efter bookingen af hvis det er en autostol med base og isofix anbefaler de airshell’en til barnevogne, jeg skrev... Se mere
Grundet Corona var vi uheldige at få aflyst vores rejse kort tid før afgang. Kundeservice var iskold, grænsende til arrogant. Jeg gjorde dem opmærksomme på, at jeg vægtede kundeservice meget høj... Se mere
Jeg har tidligere brugt airshells og været godt tilfreds, men denne gang har jeg allerede inden min ferie oplevet en hel sublim service. Jeg havde lavet en booking fra den forkerte lufthavn, hvilket... Se mere
Jeg var lidt skeptisk, da jeg skulle booke airshell pga et par anmeldelser herinde, men jeg oplevede enorm stor service. Vi bookede i sidste øjeblik, og kom heldigvis i kontakt med en medarbejder, der... Se mere
Airshells offer bags protecting your stroller, car seat or bike during air travel, to make sure you get the best possible start to your holiday.
Kronprinsessegade 46 E, 1306, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Servicen var fin, men min klapvogn endte desværre op med at gå i stykker. Den havde formentlig haft det værre, hvis der ikke var brugt Airshell, men ja. Rigtig ærgerligt.

Fantastisk service
Havde først booket en airshell til en autostol xl men læser først efter bookingen af hvis det er en autostol med base og isofix anbefaler de airshell’en til barnevogne, jeg skrev derfor om jeg kunne ombytte den. Først fik jeg en til en klapvogn men de fik hurtigt rettet den til den rigtige airshell. De svarede inden for 1 time, så det var fantastisk service!! Klar anbefaling

Besvarelse fra Airshells
Kommunikationen på mail var langsom og på svensk. Det blev også meget dyrere end forventet. På hjemmesiden står der fra ca. 109 kr for en paraplyklapvogn. Det blev over 300,-

Besvarelse fra Airshells
Nemt at afhente og aflevere tasken. Vi fik god og brugbar vejledning i CPH da vi hentede tasken. Tasken som vi lejede var nem at bruge og passede perfekt op vores klapvogn. Vil 100% leje herfra igen næste gang jeg skal rejse.

Besvarelse fra Airshells
Nemt at booke, afhente og aflevere!
Vi var lidt utrygge ved at have vores relativt dyre klapvogn med i lasten på et fly, men denne mulighed var super god.
Og det er klart vores indtryk at airshell bagagen håndteres med respekt rundt i diverse lufthavne.

Besvarelse fra Airshells
Fem stjerner! Virkelig god kundeservice som hjælper en med at finde løsninger. Svarer på mail inden for 24 timer, og er til at træffe på telefonen ved spørgsmål. Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra Airshells
Jeg havde lavet en booking fra den forkerte lufthavn, hvilket jo helt klart var min dumme fejl. Alligevel hjalp de mig, med at få bookingen ændret til den rigtige lufthavn. 👏🏻

Nemt og enkelt.
Hurtig afhentning og virkelig smart, at man bare skulle aflevere tasken lige ved Odd size-bagageudleveringen i lufthavnen.

Besvarelse fra Airshells
Bookede afhentning kl. 04:00, men der var ikke åbent kl. 04:00 - det pressede os, da vi så skulle finde ud af hvad gør vi så og der var ingen andre kontaktoplysninger en en mail. Da vi kom tilbage lidt senere var der åbent og vi nåede at aflevere bagagen og komme afsted på en dejlig ferie. Grundet den manglende åbning kl. 04:00 bliver det kun til 3 stjerner. Selve tasken og aflevering af tasken opfyldt fint vores forventninger

Besvarelse fra Airshells
Nem udlevering og aflevering af tasken. Syntes alt fungerede som det skulle

Besvarelse fra Airshells
Var lidt nervøs for at booke første gang, men det hele gik super godt. Nemt at finde stedet i CPH lufthavn, og servicen var helt perfekt. Vi fik forklaret hvordan vi pakker ind/ud og afleverer. Det var rart med at blive taget lidt i hånden når man står med baby og stor oppakning for første gang.

Besvarelse fra Airshells
Fin service, som kunne være kommet helt op at flyve, hvis der havde været lidt bedre vurdering/kommunikation på udlejningsstedet. Jeg spurgte om vi kunne prøve tasken på for at se om den passede. Jeg fik svaret, at den sagtens kunne være der. Tasken var vognlængder for stor og meget besværlig at have med på ferie og det kunne have været undgået ved at give os en mindre. Det havde taget 1 minut og sparet RIGTIG meget besvær. Det fungerede godt, at aflevere tasken tilbage. Og der var god kommunikation fra Per på mail, selvom booking systemet var lidt rigidt (ikke muligt at booke taske 23 timer og 45 minutter før afgang) pga 24 timers regel. Lidt fjollet at betale rengøringsgebyr, når tasken ikke var gjort sønderlig ren, selvom den var fin nok til brug.

Besvarelse fra Airshells
Nem og overskuelig vejledning samt yderst god service

Besvarelse fra Airshells
Egentlig en meget fin ordning. Men - de spanske bagagemedarbejdere er da som i helt ligeglade med indpakningen. Kommer hjem med kørestol med bøjede håndtag og skæve vippe hjul.
Er anmeldt i lufthavn…
Men det er ikke jeres skyld. Mere smidig afhentning og aflevering ville være at foretrække.

Besvarelse fra Airshells
Super nem at bestille og få udleveret nem at håndtere og nem at returnere alt i alt er det et super valg når man rejser især med en kørestol.

2 ødelagte airshells.
Den airshell vi afhentede i lufthavnen var så meget i stykker at vi ikke kunne bruge den. Vi returnerede den og modtog en ny - denne var dog også i stykker, men nu var så tidpresset vi ikke endnu engang kunne finde en medarbejder som først skulle hente den og som vi kunne pakke om igen. Man kan ikke være tilfreds med sådan en oplevelse og ydelse som kunde.
Stjerner ændret fra 1-3 grundet respons fra airshells og tidligere oplevelser

Besvarelse fra Airshells
Alt for dyrt ift. at købe egen rejsetaske. Tasken var ikke er polstret nok, og som har gjort at vores autostol har fået en del skrammer. Derudover var servicen dårlig: blev ghosted af sælgeren, virksomheden ikke til at komme i kontakt med telefonisk, der var lukket og medarbejderen var ikke til stede i lufthavnen på trods af indenfor åbningstiden. Det eneste positive at sige er at det var nemt at aflevere tasken ved ankomst.