Airshells Anmeldelser

4,2

Fantastisk service Havde først booket en airshell til en autostol xl men læser først efter bookingen af hvis det er en autostol med base og isofix anbefaler de airshell’en til barnevogne, jeg skrev... Se mere

Grundet Corona var vi uheldige at få aflyst vores rejse kort tid før afgang. Kundeservice var iskold, grænsende til arrogant. Jeg gjorde dem opmærksomme på, at jeg vægtede kundeservice meget høj... Se mere

Jeg har tidligere brugt airshells og været godt tilfreds, men denne gang har jeg allerede inden min ferie oplevet en hel sublim service. Jeg havde lavet en booking fra den forkerte lufthavn, hvilket... Se mere

Jeg var lidt skeptisk, da jeg skulle booke airshell pga et par anmeldelser herinde, men jeg oplevede enorm stor service. Vi bookede i sidste øjeblik, og kom heldigvis i kontakt med en medarbejder, der... Se mere

1. Taske- og kuffertbutik

Airshells offer bags protecting your stroller, car seat or bike during air travel, to make sure you get the best possible start to your holiday.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

31 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt

Nemt, hurtigt og enkelt

1. september 2026

Hej Therese.

Mange tak - vi er glade for, at du fandt oplevelsen med Airshells fin.

God weekend.

Servicen var fin, men

Servicen var fin, men min klapvogn endte desværre op med at gå i stykker. Den havde formentlig haft det værre, hvis der ikke var brugt Airshell, men ja. Rigtig ærgerligt.

31. august 2026

Hej Alexia Jakob.

Tak for anmeldelsen og de venlige ord om vores service i lufthavnen.

Men vi er virkelig kede af at høre, at din klapvogn gik i stykker på rejsen.

Selvom Airshells er særdeles robuste og beskytter mod de fleste stød, så er vores tasker ingen garanti, da håndteringen i lufthavne verden over varierer for meget til, at vi kan garantere, at taskerne altid tager alle slag uanset, hvor hårdhændet det er.

Af samme grund kan man også tilkøbe en forsikring, så man er helt på den sikre side - men vi forstår godt ærgrelsen.

Vi kunne se i vores system, at vi ikke har haft nogen dialog med dig på vores onlinekundeservice, men hvis du har tid, må du meget gerne skrive ganske kort til os om oplevelsen, destination mv., så vi kan se lidt på sagen. Du kan skrive til service@airshells.com.

Tak for at du anvendte Airshells og for at tage dig tid til at anmelde oplevelsen.

Fantastisk hurtigt service

Fantastisk service
Havde først booket en airshell til en autostol xl men læser først efter bookingen af hvis det er en autostol med base og isofix anbefaler de airshell’en til barnevogne, jeg skrev derfor om jeg kunne ombytte den. Først fik jeg en til en klapvogn men de fik hurtigt rettet den til den rigtige airshell. De svarede inden for 1 time, så det var fantastisk service!! Klar anbefaling

10. august 2026

Besvarelse fra Airshells

Mange tak - vi er særdeles glade for, at du var tilfreds med vores service.

Tak for at du anvendte Airshells samt rigtig god sommer!

Oliver / Airshells

Kommunikationen på mail var langsom og…

Kommunikationen på mail var langsom og på svensk. Det blev også meget dyrere end forventet. På hjemmesiden står der fra ca. 109 kr for en paraplyklapvogn. Det blev over 300,-

13. juli 2026

Hej Iben

Tak for din besked.
Jeg har ked af, at du har fået den oplevelse.
Vores priser er afhængig af tilvalg og fravalg.
Den Airshell du har betilt koster 199 kr https://airshells.com/paraplyklapvogn,
og du har tilvalgt rengøring (25 kr) samt afbestillingsforsikring (29 kr)

Håndteringsafgiften på 49 kr er en slags lufthavnsafgift, som vi desværre har i nogen af de lufthavne vi er i.

Jeg har kigget i vores system, og kan ikke se at vi har kommunikeret på Svensk.

Håber dette forklarer situationen, og at I trods alt, har haft en god rejse:)

Per
Airshells

Nemt og bekvemt

Nemt at afhente og aflevere tasken. Vi fik god og brugbar vejledning i CPH da vi hentede tasken. Tasken som vi lejede var nem at bruge og passede perfekt op vores klapvogn. Vil 100% leje herfra igen næste gang jeg skal rejse.

13. juli 2026

Hej Victoria.

Mange tak, det glæder os at læse :)

Tak for at du anvendte Airshells, det sætter vi pris på - du er velkommen igen på din næste rejse.

God sommer!

Per / Airshells

Nemt at booke, afhente og aflevere

Nemt at booke, afhente og aflevere!
Vi var lidt utrygge ved at have vores relativt dyre klapvogn med i lasten på et fly, men denne mulighed var super god.
Og det er klart vores indtryk at airshell bagagen håndteres med respekt rundt i diverse lufthavne.

15. juni 2026

Hej Rasmus.

Mange tak, det glæder os at læse.

Tak for at du anvendte Airshells - du er meget velkommen igen på din næste flyrejse, god sommer!

Fem stjerner

Fem stjerner! Virkelig god kundeservice som hjælper en med at finde løsninger. Svarer på mail inden for 24 timer, og er til at træffe på telefonen ved spørgsmål. Kæmpe anbefaling herfra.

28. maj 2026

Hej Isabella.

Mange tak, det er pænt af dig - vi var glade for at kunne hjælpe.

Vi gør en ære ud af at svare hurtigt på vores onlinekundeservice, dejligt at du satte pris på det.

God weekend!

Sublim service

Jeg havde lavet en booking fra den forkerte lufthavn, hvilket jo helt klart var min dumme fejl. Alligevel hjalp de mig, med at få bookingen ændret til den rigtige lufthavn. 👏🏻

26. maj 2026

Hej Marianne.

Tak for dine pæne ord, dem er vi særdeles taknemmelige for - og vi var kun glade for at kunne hjælpe dig.

Rigtig god weekend!

Nemt og enkelt

Nemt og enkelt.
Hurtig afhentning og virkelig smart, at man bare skulle aflevere tasken lige ved Odd size-bagageudleveringen i lufthavnen.

19. maj 2026

Hej Sara.

Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du godt kunne lide Airshells og den lette proces.

Forhåbentlig kan vi også hjælpe dig næste gang. God pinse!

Åbnede ikke kl. 04:00 som oplyst

Bookede afhentning kl. 04:00, men der var ikke åbent kl. 04:00 - det pressede os, da vi så skulle finde ud af hvad gør vi så og der var ingen andre kontaktoplysninger en en mail. Da vi kom tilbage lidt senere var der åbent og vi nåede at aflevere bagagen og komme afsted på en dejlig ferie. Grundet den manglende åbning kl. 04:00 bliver det kun til 3 stjerner. Selve tasken og aflevering af tasken opfyldt fint vores forventninger

28. marts 2026

Hej Roar.

Tak for din anmeldelse. Vi er vældig kede af, at vores medarbejder ikke var der som planlagt. Det var en menneskelig fejl, der normalt ikke sker fra hverken vedkommende eller vores stab generelt, men vi beklager forsinkelsen ved taskeudleveringen.

Vi håber, at vi kan hjælpe igen på din næste rejse, så du kan se ved selvsyn, at det var en enlig svale. Hvis du til den tid i givet fald kontakter vores kundeservice online inden med bookingnummeret, så skal vi sørge for, at alt går helt korrekt til.

Ellers er vi glade for, at selve produktet mv. fungerede som tilsigtet. Ha' en god uge.

Oliver / Airshells

Nem udlevering og aflevering af tasken

Nem udlevering og aflevering af tasken. Syntes alt fungerede som det skulle

16. februar 2026

Hej Martin.

Tak for din anmeldelse, dejligt at det fungerede godt for dig med vores produkt.

Vi håber, at vi kan hjælpe igen på din næste rejse. Ha' en fin uge.

Oliver / Airshells

Super service! Det kommer vi til at gøre igen

Var lidt nervøs for at booke første gang, men det hele gik super godt. Nemt at finde stedet i CPH lufthavn, og servicen var helt perfekt. Vi fik forklaret hvordan vi pakker ind/ud og afleverer. Det var rart med at blive taget lidt i hånden når man står med baby og stor oppakning for første gang.

20. februar 2026

Hej Ulrik.

Tak for din anmeldelse - det glæder os, at du havde en så god oplevelse med Airshells!

Især er vi glade for, at vi kunne hjælpe dig lidt på den første rejse med en lille ny. Du er meget velkommen igen næste gang.

Oliver / Airshells

Fin service, men bedre vurdering hos pick up havde gjort underværker

Fin service, som kunne være kommet helt op at flyve, hvis der havde været lidt bedre vurdering/kommunikation på udlejningsstedet. Jeg spurgte om vi kunne prøve tasken på for at se om den passede. Jeg fik svaret, at den sagtens kunne være der. Tasken var vognlængder for stor og meget besværlig at have med på ferie og det kunne have været undgået ved at give os en mindre. Det havde taget 1 minut og sparet RIGTIG meget besvær. Det fungerede godt, at aflevere tasken tilbage. Og der var god kommunikation fra Per på mail, selvom booking systemet var lidt rigidt (ikke muligt at booke taske 23 timer og 45 minutter før afgang) pga 24 timers regel. Lidt fjollet at betale rengøringsgebyr, når tasken ikke var gjort sønderlig ren, selvom den var fin nok til brug.

7. februar 2026

Hej Johan.

Tak for din tilbagemelding om oplevelsen med Airshells og for dine betragtninger, dem sætter vi stor pris på.

Vi har en del forskellige tasketyper, og selvom den du lejede passer mange, så afhænger det naturligvis meget af, hvilken klap- eller barnevogn man har, om den føles for stor. Man kan spænde ens barnevogn fast i tasken af samme grund, men selvfølgelig kan en mindre taske også være en løsning. Ofte kan vi godt overtales til i Københavns Lufthavn, hvis ikke det er en for travl dag med mange kunder, at man lige må prøve tasken også, og dit synspunkt ift. dette er noteret til næste gang.

Vi er glade for, at du fandt afleveringen samt vores kundeservice fornuftig. Ift. bestillingssystemet er vi nødt til at have en grænse for bestillinger i sidste øjeblik i en række lufthavne af logistiske årsager. Vi er i 34 lufthavne i Nordeuropa i dag, og en række steder kan vi hjælpe indtil få minutter før afhentning. Men i bl.a. Københavns Lufthavn, Amsterdam Schiphol Lufthavn og Stockholm Arlanda Lufthavn, som jo alle er særdeles travle, er vi nødt til at kende den følgende morgens bestillinger lidt tid før, så vi kan have dem alle klar rettidigt.

Håber ovenstående giver mening, og hvis du har lyst til at give os yderligere input på ovenstående eller andet, vi kan gøre bedre, så vi også for dig rammer de fem stjerner, er vi meget modtagelige på service@airshells.eu.

Ha' en god dag og tak for at du anvendte os samt for din konstruktive feedback.

Det var nemt og simpelt

Det var nemt, simpelt og lige til.

18. januar 2026

Hej Mohammad.

Tak for din beskrivelse af oplevelsen med Airshells, den er vi glade for.

Du er meget velkommen igen på den næste rejse.

Oliver / Airshells

Egentlig en meget fin ordning

Egentlig en meget fin ordning. Men - de spanske bagagemedarbejdere er da som i helt ligeglade med indpakningen. Kommer hjem med kørestol med bøjede håndtag og skæve vippe hjul.
Er anmeldt i lufthavn…
Men det er ikke jeres skyld. Mere smidig afhentning og aflevering ville være at foretrække.

23. november 2025

Hej Michael.

Mange tak for de venlige ord om Airshells. Men vi er kede af at høre, at de i Spanien gik så hårdt til kørestolen. Vores tasker beskytter markant bedre end de fleste alternativer men er ingen garanti, dertil er håndteringen af odd-size bagage for forskellig fra lufthavn til lufthavn rundt i verden.

Nu har I løst det i lufthavnen, men der er også muligheden for at tilvælge en forsikring til rejsen inde i bestillingen hos os, hvis I anvender Airshells igen, så er man på den sikre side.

Ift. afhentningen og afleveringen er vi meget lydhøre overfor, hvordan vi kan blive endnu bedre. Vi er i 34 lufthavne, og processen med dette varierer derfor en del rundt i vores netværk - men hvis du har to minutter til at sende os et forslag til forbedring i den lufthavn, du hentede tasken i, så vil vi være glade. Du kan kontakte os her: service@airshells.com.

Ha' en fin dag og tak for at du anvendte Airshells.

Oliver / Airshells

Super nem at bestille og få udleveret…

Super nem at bestille og få udleveret nem at håndtere og nem at returnere alt i alt er det et super valg når man rejser især med en kørestol.

13. september 2025

Hej Jeanette.

Mange tak for din anmeldelse af Airshells, den er vi glade for - især at du fandt hele processen let og smidig.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen på din næste rejse.

2 ødelagte airshells

2 ødelagte airshells.
Den airshell vi afhentede i lufthavnen var så meget i stykker at vi ikke kunne bruge den. Vi returnerede den og modtog en ny - denne var dog også i stykker, men nu var så tidpresset vi ikke endnu engang kunne finde en medarbejder som først skulle hente den og som vi kunne pakke om igen. Man kan ikke være tilfreds med sådan en oplevelse og ydelse som kunde.
Stjerner ændret fra 1-3 grundet respons fra airshells og tidligere oplevelser

7. september 2025

Hej Christian.

Tak for din anmeldelse. Vi er særdeles kede af, at vores partner udleverede en taske til dig, der syntes i stykker - det beklager vi og har kontaktet dig på din mail mhp. en kompensation. Vi kan se i systemet, at du har anvendt os før, hvilket vi er glade for - forhåbentlig gik det bedre der.

Den anden taske der blev udleveret, kunne vi finde i systemet, og her har vores medarbejder kigget den grundigt igennem efterfølgende, og den synes dog fuldt funktionel. Måske du kan overtales til at hæfte et par ord på, hvad der var i vejen med den i et svar til den mail, vi har sendt til dig. Vi vil naturligvis meget gerne undgå, at defekte tasker udleveres. Vi er i 34 lufthavne og får kun meget sjældent denne feedback, så vi vil meget gerne tilsikre, at det ikke sker igen for en anden kunde.

Ser frem til at høre fra dig på mailen og til dialogen der.

Dårlig kvalitet og service

Alt for dyrt ift. at købe egen rejsetaske. Tasken var ikke er polstret nok, og som har gjort at vores autostol har fået en del skrammer. Derudover var servicen dårlig: blev ghosted af sælgeren, virksomheden ikke til at komme i kontakt med telefonisk, der var lukket og medarbejderen var ikke til stede i lufthavnen på trods af indenfor åbningstiden. Det eneste positive at sige er at det var nemt at aflevere tasken ved ankomst.

27. juli 2025

Hej Christopher.

Tak for din anmeldelse, vi er dog kede af at høre, at du ikke fandt tasken polstret nok.

Vi har en del forskellige tasketyper, og nogle har en foring, der er mere solid end andre. Du lejede en af dem, der har en lidt mindre tyk foring, men vi har også tasker med tykkere polstring. Nogle passer godt til nogle autostole, klapvogne mv., andre passer bedre til andre - afhængig af mål, vægt, hvor de skal flyve hen mm. Nu kontaktede du os jo, ganske kort før du skulle bruge tasken og lød som om, at du havde travlt, men ellers havde vi hjertens gerne vejledt i, hvilken type taske der ville være rigtig til dit behov.

Da vi overvejende har særdeles glade kunder, kiggede vi lidt på dine øvrige kommentarer, da de faktisk undrede os lidt. Du har naturligvis ret til at synes dårligt om vores service, men vi vil tillade os at svare på de nævnte punkter.

Vi svarede dig på mail d. 16. juli og d. 18. juli uden at høre retur fra dig, så påstanden om at vi ikke svarede, er ikke korrekt. Vi sætter altid en ære i at besvare alle kundeforespørgsler online særdeles hurtigt, og det var også tilfældet her. Faktisk er det noget, de fleste andre kunder roser Airshells ganske meget for.

Du kom til lufthavnen og ville hente din lejede taske en anden dag og tidspunkt end aftalt. Der havde vi sådan set også åbent, men da du jo i systemet ikke stod til at ankomme der, og du ikke havde nævnt det i dialogen, kan medarbejderen f.eks. ha' været optaget af at indsamle tasker andetsteds i lufthavnen, da du jo ikke var ventet netop der. Nu fik du jo tasken udleveret, så det lykkedes heldigvis alligevel.

Og ja, vi foretrækker at svare vores kunder på mail, selvom man også kan fange os telefonisk, men til gengæld svarer vi altid hurtigt online, hvilket også skete i dette tilfælde, og som du i øvrigt selv kvitterede for med ordene 'Hej, tak for hurtigt svar' tidligere i dialogen d. 16. juli...

Hvis du har lyst, vil vi egentlig gerne fortsætte dialogen med dig om, hvorfor du havde ovenstående oplevelse, samt hvordan og hvorfor vi gik forbi hinanden. Vi vil altid gerne blive klogere og bedre, måske var der noget vi misforstod i dialogen med dig, men vi er også nødt til at tage til genmæle, når punkter ovenfor ikke er i tråd med det, der rent faktisk skete.

Du er meget velkommen til at kontakte os på den mailadresse, vi kommunikerede på, og som står på hjemmesiden. Ønsker dig en god sensommerdag.