Aieyewear Anmeldelser

4,2

Gick inte att ändra styrkor på mitt linsabonnemang, fel på hemsidan. Kontaktade en trevlig kundtjänst som inte kunde hjälpa mig men skulle återkomma när problemet var löst på hemsidan. Tog 3 veckor in... Se mere

Verkar ha betydligt fler linser i lager än andra. Vanligtvis brukar jag få vänta minst 5 dagar på de styrkor jag beställer, en konkurrent hade tom 2-3 veckor, hos Ai skickades de samma dag. Otroligt f... Se mere

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,2

Nu har jag handlat linsvätska 4 ggr…

Nu har jag handlat linsvätska 4 ggr sedan 2021 och aldrig några problem. Jag handlar av de som är billigast och pålitliga, ofta blir det AI. En gång orsakade jag att paketen gick i retur för att jag missförstod PostNords snabbhet i att returnera men de skickade om paketen utan att klaga

26. september 2026

Bra priser

Bra priser, snabb leverans. Hade det varit fraktfritt hade det blivit 5 stjärnor.

14. september 2026

Bäst

Bäst! Så snabb frakt och bra priser. Beställer på eftermiddagen och får dagen efter, så skönt när man upptäcker att man inte har några linser kvar i boxen.

1. september 2026

Försenade leveranser - taktik

Gett de 2 chanser, båda tillfällen har de mailat om försenad leverans.
Står oftast 1-2 dagar leveranstid men de lyckas inte hålla det. Helt enkelt falsk information.
Kundtjänst menar att de beställer hem från leverantör efter kund beställt varor, alltså har de 0 lager. Enklare för kund om man är ärlig med leveranstid så man kan planera sina köp.
Varför jag beställde från de?
Pga priset, billigare än andra sidor, men jag betalar hellre mer och får mina linser när jag väl behöver de. Det var sista gången jag handlade här.

25. august 2026

Bra pris och ofta väldigt snabb…

Bra pris och ofta väldigt snabb service. Men denna gången har jag fortfarande inte fått mina linser. Ringde kundtjänst som sa att dom skickats. Ringde Instabox som sa att dom inte fått paketet. Ringde tillbaka till AI eyewears kundtjänst som sa att dom inte kan göra något förrän efter 10 arbetsdagar... det verkar som att dom skapat en orderbekräftelse men inte skickat själva paketet. Skulle önska att dom skulle ha ett kontrollsystem där det verkligen bekräftas att paketet skickats

20. august 2026

Ett stort probem

Ett stort probem. Ingen skärpa över huvud taget på linserna ! Jag beställde linser med styrka 1.5, ingen som helst styrka!
Antingen fabrikations fel, fel etikettering eller vad?
Jag önskar definitivt mina pengar tillbaka 258 kronor.
Kund nummer 2325728 följesedels nummer 4993485.
Ska jag skicka tillbaka linserna? Jag har retur etiketter.
Mvh
Kerstin Espman