AgeLab Anmeldelser

4. Helsekostforretning
  5. Online markedsplads
  6. Sportsernæringsbutik

Om AgeLab

AgeLab.no hjelper deg på reisen til en ny biologisk alder

Norges Longevity-portal: Vi er spesialist på livsstil, kost, teknologi, produkter og trening designet for anti-aldring. Vår ekspertise er din trygghet.

KJØP NAD Total Kjøp NMN Kjøp Resveratrol

Norges beste Nikotinamid Ribosid (NR), NMN og Resveratrol: Kjøp NMN, Nikotinamid Ribosid og Resveratrol av høyeste mulige kvalitet og renhet fra Norge. Alle våre produkter blir laboratorie-testet i Danmark, og produseres i henhold til prestisjetunge ISO og HACCP-kvalitetssertifikater, som er mer omfattende enn GMP.

Faglig tyngde og ren kvalitet: Gjennom et fokus på vitenskap og teknologi er vår ambisjon å kunne tilby det seneste av informasjon og produkter som kan hjelpe så mange som mulig til å leve et sunnere og lengre liv. På denne måten vi kunne gjøre en forskjell for den enkelte og for samfunnet.

Teamet bak AgeLab av Vitality Nordic AS består av en sterk samling av: Utdannelse, erfaring og kompetanse innen medisin, helse og kosttilskudd. Vi bruker våre legers medisinske kunnskap og erfaring med den nyeste forskningen innenfor longevity-feltet for å kunne tilby flest mulig de beste forutsetningene for et sunt og langt liv. Som et uavhengig, norsk selskap, er vi drevet av felles verdier og en visjon om å prioritere folkeopplysning og helse.

Kvalitet, sikkerhet og ærlighet: Vi tilbyr kun produkter av høyeste mulige kvalitet til beste pris i denne klassen. Alle produkter vi tilbyr vil alltid møte de strengeste kvalitetsstandardene, takket være en omfattende utvelgelsesprosess og en grundig vitenskapelig undersøkelse på forhånd. All informasjon og veiledning blir skrevet eller faktasjekket av våre leger. På denne måten kan du være sikker på at du alltid vil få trygge og oppdaterte kvalitetsprodukter til rettferdig pris på AgeLab.no

De mest solgte NAD-forløperne i Norge: NAD Total, NMN og Nikotinamid-Ribosid (NR)

Velg trygghet og kvalitet med AgeLab
Levering fra Norge på 1-5 virkedager. Gratis frakt over kr 799. Alle produkter blir laboratorietestet i Danmark. Garantert +99% renhet. Opplev god og personlig kundeservice fra eksperter.

Levering på 1-5 virkedager med Posten Bring

Gratis frakt over kr 799

Gratis frakt over kr 799
Bestill trygt og enkelt fra AgeLab. Rask levering med sporbare pakker fra Bring. Vårt team er klar til å hjelpe deg via telefon og e-post ved spørsmål eller behov for veiledning.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg har henvendt mig om en manglende levering…

Jeg har henvendt mig om en manglende levering fra januar som endnu ikke er kommet. Og får 3 svar. Et om at leveringen er aflyst fordi leverancen er returneret fordi der bl.a. stod " Norge" i et adressefelt på bestllingshjemmesiden hvorfra "Norge" ikke kunne erstattes med "Danmark" - dog fremgik adressen i øvrigt korrekt af bestillings-indtastningen. I f t den aflyste leverance bliver leverancen refunderet med ikke forsendelsen! Det er jeg utilfreds med. Bestillingssystem bør rettes, så man kan inddatering andre lande end " Norge". Jeg bør i stedet for refusion få fremsendt min bestilling til min danske adresse uden yderligere opkrævning. Jeg blev dd ringet op og fik st vide at AgeLab kun leverer i Norge. Jeg anbefalede at dette i modsætning til nu kommer til st fremgå klart up front af AgeLabs hjemmeside og annoncer. Jeg forventer at Agelab nu udover refusion af den ikke leverede bestilte leverance også refunderer prisen for den af postfirmaet til Agelab returnerede leverance.

5. februar 2026
AgeLab-logo

Besvarelse fra AgeLab

Hei Christian

Det er trist å høre Posten ikke har levert pakken din! Hvis du har problemer med posten, er det viktig du kontakter posten eller ihvertfall ringer eller skriver til oss - ellers kan vi ikke hjelpe deg.

Bring hentet pakken din allerede første postrunde om morgenen etter kvelden du bestilte, så vi kunne ikke gjort så mye annet.
Uansett, dette skal vi løse kjapt og enkelt. Vi oppretter en sak hos Posten Bring med det samme, og vil dessuten kontakte deg for å sikre du har skrevet riktig navn og adresse.

Vi er naturligvis triste over at du er så misfornøyd med oss pga. Postens problem, og håper du ellers syns shoppingopplevelsen og kundeservicen hos oss var god! Uansett sørger vi for at du får en pakke, selv om Posten evt. har rotet den bort.

Husk, trenger du hjelp eller har spørsmål er det veldig lett å kontakte oss. Vi står alltid klare til å hjelpe!

Theo Sebastian Tiltnes
Produkt- og informasjonsansvarlig
AgeLab.no av Vitality Nordic AS

Vis anmeldelser på alle sprog. (945 anmeldelser)