Adax Officielle Webshop Anmeldelser 70

4,3

Har købt mange Adax tasker med god indretning og høj holdbarhed. Ved den sidste taske købt i februar , kom der hurtigt små ridser i læderet. Jeg sendte en reklamation med faktura og billeder af task... Se mere

Jeg bestilte Mors dags nøgleringen til min Mor. Leveringen var super hurtig, og den kom samlet med det smukkeste silkepapir og en blondepose til indpakning. Super god oplevelse 🥰

De bedste anbefalinger her fra. Bestilte en bumbag taske søndag aften, som jeg skulle bruge onsdag. Skrev til kundeservice mandag morgen. Fik svar om at tasken ville blive sendt samme dag. Kunne hente... Se mere

Kundeservice eksisterer ikke hos Adax. Jeg har reklameret en taske, brugt i 1,5 måneder, hvor der kom misfarvning på spænde. Det blev afvist som normal slidtage, og forklaret at det er fordi, lige dér... Se mere

1. Taske- og kuffertbutik
  2. Taskebutik
  3. Håndtaskebutik
  4. Bagagebutik

Adax is a Danish design brand founded in Copenhagen in 1982 by Eugen Silfen, built on a strong passion for creativity, curiosity, and uncompromising quality. From the very beginning, the vision was clear: to create bags of a higher standard than what was available on the market. With only a small personal savings as starting capital, this vision marked the beginning of what has grown into an internationally recognized brand. Today, Adax remains a family-owned company driven by the same core values that shaped its foundation. Each year, two collections are developed by Eugen Silfen and the design team, combining Scandinavian aesthetics with functionality, durability, and contemporary trends. The result is a range of timeless bags and accessories designed to be used and appreciated for years - across seasons and generations. Adax offers a versatile universe for quality-conscious and confident women and men who value elegant, functional design. The collections include everything from everyday bags and work essentials to travel pieces and styles suited for special occasions. As an added touch, all leather bags come with a leather care booklet and a protective dust bag to help extend the product’s lifespan. In recent years, Adax has collaborated with well-known Scandinavian designers and creatives, including Stine Goya, Soulland, Carin Wester, and Freya Dalsjø, further strengthening its design profile. Today, Adax is among Northern Europe’s leading bag brands. Products are available through the official Danish webshop, international online platforms, and more than 500 physical retailers across Scandinavia and Germany—making Adax accessible to customers worldwide.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

Super god oplevelse!

4. maj 2026

Super service ved reklamation

Har købt mange Adax tasker med god indretning og høj holdbarhed.
Ved den sidste taske købt i februar , kom der hurtigt små ridser i læderet. Jeg sendte en reklamation med faktura og billeder af taske og på under 1 døgn blev det fulde beløb refunderet .
Super service 💪

8. maj 2026

Lyn hurtig levering!

Lyn hurtig levering!
Fed taske!

29. april 2026

Besvarelse fra Adax Officielle Webshop

Hvor skønt at høre Merete. Tak for de pæne ord <3 Og dejligt du synes tasken er fed!

Kh team Adax

Meget tilfreds

Meget tilfreds

21. april 2026

Det er vi rigtig glade for at høre! Tusind tak for den pæne anmeldelse <3

Kh

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet!
Hurtig og sikker levering!

15. april 2026

Besvarelse fra Adax Officielle Webshop

Det er vi SÅ glade for at høre du synes. Tusind tak fordi du tog dig din tid for at skrive om din oplevelse hos os <3

Kh team Adax!

Tak for rigtig god service.

Jeg skulle igår hente 2 lækre tasker i pakkeshop. Men ved en fejl var kun den ene taske med. Efter et hurtigt kald til Adax kundeservice og en snak med en meget venlig medarbejder, kunne jeg her til formiddag hente min anden taske. Det kalder jeg sgu hurtig og god service. Tak for det.

13. februar 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for de søde ord – selvom vi lavede en fejl, er vi glade for, at vi kunne rette op på det.

Det glæder os, at du nu har modtaget din tredje taske ❤️

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Kærlig hilsen,

Kun 14 dages returret - håbløst ved køb af gaver

Havde købt en julegave mere end 14 dage før, men kan så ikke bytte den ☹️
Adax var efterfølgende søde og forlænge returretten. Så nu har jeg alligevel fået pengene tilbage 😊

26. december 2025

Kære Helle

Vi er kede af at høre, at du oplevede det som “håbløst” at købe julegaver hos os.

Vi har haft udvidet returret frem til den 12. januar, hvilket også har fremgået af vores hjemmeside og vores returinformation. 🙂

Som regel forlænges returretten fra slut november til start januar, da vi ved, at mange kunder køber julegaver allerede omkring Black Friday.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og vi håber, at gavemodtageren blev rigtig glad for sin gave 🎁

De bedste hilsner,
Team Adax

Rigtig god oplevelse på webshop :)

Rigtig god oplevelse på webshop :)

Købte en smuk taske og kom til at vælge den forkerte e-mail. Kundeservice var meget venlig og hjalp mig med at ændre den til den rigtige. Super hurtig levering også! 5/5.

12. december 2025

Dejligt at høre!

Vi er bare glade for at kunne hjælpe :)

Tusind tak for de pæne ord, Döne <3

Fantastisk service

Jeg har en Adax-taske, der har fulgt mig i over fem år – og den holder sig stadig utrolig flot. Ud af mine over 50 tasker er det en af de absolut mest værdsatte, og derfor var det også lidt trist, da remmen gik i stykker i den ene ende for ca. et halvt år siden.

Jeg søgte længe efter en ny taske magen til eller bare en tilsvarende rem, men fandt desværre intet, der matchede. For omkring en uge siden besluttede jeg mig for at kontakte Adax direkte – og hvilken positiv overraskelse det blev. Allerede samme dag, jeg sendte billeder af tasken, fik jeg hurtigt og imødekommende svar: Jeg skulle blot sende eller aflevere remmen hos Adax, så ville deres reparatør kigge på den.

I dag afleverede jeg remmen – og mindre end 30 minutter senere stod jeg med en repareret rem i hånden.. Så enkelt, så effektivt, og med en service, der virkelig fortjener ros. Jeg skulle end ikke betale for denne fantastiske service.

Til sammenligning afleverede jeg for næsten tre måneder siden en langt dyrere taske fra et kendt internationalt designermærke til reparation-den er stadig ikke klar, på trods af at det var en reklamation under garantien.

Tusind tak til Adax for ikke bare at levere kvalitet, der holder i årevis, men også for en kundeservice, der overgår alle forventninger. I har helt klart vundet min loyalitet – og tasken får nu forhåbentlig mange flere gode år i brug!

27. august 2025

Fantastisk god service!

Jeg er - og har altid været, stor fan af Adax.
Jeg har købt tasker, handsker og punge og alt har været i super fin kvalitet og er det stadig.
For ca. 1½ år siden købte jeg 2 lækre, sorte computertasker til mine voksne sønner. Desværre er inderforet nu i stykker på den ene. Jeg sendte en mail til Adax med vedlagte billeder af tasken og selvom jeg ikke havde styr på hverken faktura eller dato for køb, hjalp den venlige og hjælpsomme medarbejder fra e-commerce mig. Hun fandt fakturaen og der blev straks sendt en ny computertaske. Det kan man da kalde fantastisk god service.
Kæmpe tak herfra.
Alverdens stjerner til Adax.

5. februar 2025

Returnering

Returnering
Seriøst dårlig service ift. at kunne returnere en julegave - kan heller ikke byttes til andet produkt - virkelig dårlig kundeservice som jeg tvivler på hvorvidt er i tråd med købeloven.

23. januar 2025

Besvarelse fra Adax Officielle Webshop

Hej KM, vi havde udvidet julegave returret på alle køb fra midt november frem til 7. januar, hvilket også var tydeligt i vores handelsbetingelser. Vi er rigtig kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med returnering men vi overholder altid købeloven.

God kundeservice

Jeg havde bestilt en taske til min mors fødselsdag, hvor der desværre skete en fejl i leveringen. Jeg ringede til kundeservice og talte med Diana, som hurtigt fandt fejlen og derudover gav mig 10% og sendte pakken igen så jeg havde den dagen efter. Fejl kan ske og jeg er glad for kundeservice tog hånd om det!

19. september 2024

God service!

Jeg købte en taske på deres lagersalg i efteråret 2023, som desværre efter et stykke tid gik op i selve flettet. Herefter kontaktede jeg kundeservice og fik ordnet taske helt gratis hos Adax. En virkelig god oplevelse! Jeg er så glad for, at jeg igen kan nyde min taske :-)

22. marts 2024

Jeg bestilte en pung ved Black friday…

Jeg bestilte en pung ved Black friday og selve håndteringen af min ordre var måske lidt langsom, og der ikke kom nogle opdateringer eller warnings om at der var længere leverings, så kom min vare frem i forsvarlig indpakning efter ca en uges ventetid. Kan klart anbefale internet købt herfra med lidt tålmodighed.

30. november 2023