Bedste anbefalinger herfra... Vores tæve fik 8 dejlige hvalpe og uden Abri Soft classisk havde vi haft et problem. Normalt bruger mange aviser - men hos os læses nyheder online og vi får ingen rek... Se mere
Webshoppen abenaprivat.dk er en del af ABENA, som er en dansk, familieejet virksomhed grundlagt i 1953.
Hos abenaprivat.dk kan du handle som privatforbruger og få adgang til et stort udvalg af professionelle kvalitetsprodukter, der kan anvendes af alle, store som små.
Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 500 kr. og leverer indenfor 1-3 hverdage. Som udgangspunkt vil din ordre blive omdelt med ABENA transport, som er ABENAs egne biler ellers PostNord.
Uanset om du har behov for inkontinensprodukter som voksenbleer- og bind til kvinder eller mænd, katetre, hudpleje, sårbehandling, rengøringsartikler, værnemidler, kildesortering eller husholdningsartikler, så kan vi hjælpe dig.
Hos ABENA har vi et stærkt hold af fagspecialister fra mange forskellige brancher, som alle bidrager til, at vi kan levere kvalitetsprodukter og hertil høj faglig viden.
Mangler du et produkt, en størrelse eller har andre forespørgsler kan du altid kontakte vores kundeservice, der sidder klar til, at hjælpe dig, uanset om det er stort eller småt.
Hvis du har været på sygehuset, klinikker, hoteller, restaurationer eller andre steder har du måske set den lille blå firkant på en håndsprit, en pakke handsker eller sæbe- og papirdispensere.
Den blå firkant, dét er ABENA.
Because We Care

Levering 1-3 hverdage

Egelund 35, 6200, Aabenraa, Danmark
Annullerede en ordre inden jeg havde modtaget besked på, at orderen var afsendt. ABENA ville have fragtomkostninger for at annullere orderen. Modtog flere timer efter annullering forsendelsesoplysninger fra deres fragtfirma, hvor der fremgik at pakken ikke var afsendt. Alligevel hævede ABENA pengene for varerne.

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Jeg havde købt et af deres produkter fra en 3. parts forhandler, som nu er lukket - dog fandt jeg en fabriksfejl, og besluttede at smide en mail. (Jeg havde ikke forventet at få noget ud af det, men kunne være der var noget der skulle tilbagekaldes.)
De takker for informationen, og sender så en ny, helt gratis.
Ydermere super god responstid på mail.

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Aflastningspude: Denne pude er en luftpude men kan ikke holde luften, dvs luften siver ud. Når jeg kontakter firmaet skal jeg "beskrive" og tage billeder af produktet og vise hvordan luften siver ud!!. Det kan jeg i sagens natur ikke, luft kan ikke filmes. De oplyser de vil sende pengene tilbage, hvilket endnu ikke er sket, trods rykker. Så køb ikke en luft aflastningspude gennem ABENA. Mvh Margith

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Jeg bestilte noget fra Middelfart i går, og det blev leveret til København efter kun 18 timer. En anden bestilling fra Tjekkiet kom frem på 3 arbejdsdage. Jeg har bestilt et produkt fra jer, og nu er der gået 8 dage – uden at jeg har modtaget noget. Hvor sender I egentlig fra? Jupiter eller Mars?

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Jeg har handlet før med Abena privat uden problemer. Med PostNords manglende service kan man ikke længere regne med hurtig levering til ens hjemadresse som privat kunde. Min ene bestilling blev splittet i 4 dele af PostNord! De skrev flere gange, at de forgæves havde forsøgt levering. Dette var ingen af gangene sandt, da jeg var hjemme alle gangene. Jeg måtte hente alle fire ting hvoraf nogle pakker var store og uhåndterlige på PostNord udleveringssted. Jeg havde netop valgt Abena for at få bragt min bestilling til døren. Desværre kan man ikke vælge postfirma hos Abena, og PostNord pakkepost kan man slet ikke stole på. Der gik op til knap 14 dage før modtagelse af den sidste pakke.

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Tusind tak for super og meget professionel
Kundeservice af Birgitte og Magnus da jeg da jeg stod i en akut siuation og manglede
Katetre det var bestemt med til at rede min ferie

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Hvor er Abena dog langt fra god kundeservice, når man sammenligner med andre virksomheder som leverer samme service. Det er muligt at nogle kommuner har sparet lidt penge ved udlicitering af indkøb til hjælpemidler. Men kunderne betaler prisen. F.eks. får man ingen kvittering for bestillingen. Man får intet at vide om hvornår bestillingen leveres eller om der er ventetid på nogle af varerne. Det tager en halv time at komme igennem på tlf. til virksomhedens kundeservice. Bestillingssiden er ubehjælpsomt dårligt udformet. Det burde tælle med som parametre ved kommunernes udbud. Øv hvor ærgerligt

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Hvis bare i gad optimere jeres Abena Slip L4 Tapeble så den faktisk virker efter hensigten er i nået langt, da man så er tvunget til at skifte 2 gange på en nat, med mindre at man sover igennem, så vågner man op til en våd seng, så lige der trænger produktet til en gevaldig opgradering i.f.t den gamle Abri-Form L4, så er den nye ikke meget bevendt, så hellere leve med et lidt tykkere produkt som man kan stole blindt på og ikke et produkt som man er usikker på. :-/
Gå tilbage i kartoteket og se hvordan i lavede den gamle Abri-Form med plastik-yderside og få optimeret produktet til de nye krav, det ville være en drøm hvis det kunne lykkes for jer da det er jeres mest sugende produkt (I teorien) men faktisk meget ringe i praksis.

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Synes ikke jers pakker er så diskret som i skriver de er det vil da være lækkert med brune kasser uden noget indikator på

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Prisforhøjelse på 33,33% !
Fast kunde i over 10 år - og så pludselig en prisforhøjelse på 33,33% - uden varsel. Nu får jeg 6 pakker til den pris jeg sidst betalte for 8 pakker ;-(((
Virkelig DÅRLIG stil !!

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Hej. Jeg vil gerne takke den chauffør der kører i 6710 Sønderris i Esbjerg. Hvergang han kommer bliver mine pakker stillet ind i entreen, han kommer med et smil og har tid til at snakke i 2 min inden han skal videre. Det er en kæmpe hjælp for mig at han har tid til at sætte mine pakker det sted, så jeg selv kan ligge det på plads. Mange tak, jeg glæder mig gerne til han kommer igen. Venlig hilsen Erland Thomsen

møgfirma
som mange hjemmehjælpere krænker ydmyger og nægter dee her gøre deres job

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Jeg kan desværre ikke undgå at give en stjerne.
Jeg vil slet ikke anbefale, at man handler her.
Jeg bestilte på vegne af en af mine borgere, som jeg varetager interesser for, 3 stk holdere til katederposer.
Efter 12 dage var der stadig ikke blevet leveret.
Jeg skriver til firmaet og rykker for det bestilte og sender også kvittering på, at der er betalt for varerne.
Skriver også, at deres konkurrenter leverer indenfor 2 dage.
Dagen efter modtager jeg 1 holder og skriver igen til firmaet, hvor jeg informerer om, at de kun har sendt 1 holder og ikke 3 og jeg finder det kritisabelt.
Så kommer der undskyldninger om, at de har haft PLUKFEJL på deres lager!
Jeg skriver igen og beder dem om at levere snarest, og det ofte haster, når der bliver bestilt varer, som de har i udbud.
Får desuden en mail fra firmaet, at jeg misforstår dem!
Jeg modtager dagen efter de resterende 2 holder.
Jeg kan godt blive bekymret for, hvordan borgere, der selv prøver at bestille varer hos firmaet, bliver behandlet.
De har ofte ikke ressourcer til selv at tage kampen op med firmaet.

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
Abena barrier ointment creme.
Den er perfekt til brug når 2. grads forbrændinger er helet og skal påføres creme til den nye hud.
Jeg bruger den også efter medicinsk behandling mod akne. Den mindsker ubehagen i huden og tilføre huden fugt.

Besvarelse fra ABENA Privat (abenaprivat.dk)
For lang ventetid i tlf uden angivelse hvor langt man er i køen