Super dårlig leger med borgers liv Alt hjælp er næsten frataget mine forældre trods de ikke kan meget selv men det mener lederen af trigepleje godt de kan hun kan og vil ikke høre på noget er meget... Se mere

Jeg er glad for det meste kører automatisk, jeg er godt tilfreds med det meste, men jeg synes nu altså gebyret for at bestille pas er for højt... Men nej overordnet set har jeg ikke haft nogen probl... Se mere

Jeg har boet hele mit liv i Århus kommune, det er heldigvis slut. Et vejnet der minder om noget fra 1980´ernes Polen. Skrald og skidt flyder overalt. Hvergang København overvejer et prestigebygge... Se mere

Trods store sparerunder fungerer tingene ok, dog har men meget svært ved at nå ud i de yderste forstæder, hvor fortorve, veje o.lign. mangler store renoveringer. Bruger ikke kommunens tilbud ellers.

2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Byggesag/grundkøb

Vi har købt en grund i Trige til et ganske stort beløb. Efter at have nærstuderet lokalplanen bliver vi opmærksom på nogle uhensigtsmæssigheder i forhold til det vi havde tænkt jvf lokalplan.
Vi kontakter byggeri hvor de er flinke og rare med gode råd, men det koster. En timepris på 1095 kr, uden at vide hvor meget ekstra det kunne blive til.
Vi ville blot spørge om dispensation for en tagkonstruktion. Men så skulle vi udfylde en Forhåndsdialog sagsbehandling hvor omkostningerne ved behandlingen ville blive tilskrevet den kommende byggesag. Vi mener selv vi har betalt rigeligt for den grund vi har købt af kommunen, så service for hjælp til et kommende byggeri ville klæde kommunen. Det synes som om kommunen udnytter deres grundsalg til at tjene uforholdsmæssig mange penge på selv de mindste tjenester.
Regner med ekstraindtægten skal gå til stadionbyggeriet!

2. februar 2026

Anbefaling af Åbent Fleksibel…

Anbefaling af Åbent Fleksibel Rådgivning i Aarhus

Åbent Fleksibel Rådgivning i Aarhus var det allerførste sted, hvor jeg for alvor oplevede at blive hørt, lyttet til og mødt som et menneske – ikke som en sag. Hjælpen var stille, respektfuld og nærværende, og jeg lærte mere om mig selv, end jeg troede var muligt på så kort tid.

Jeg gik derfra med mere tillid, end jeg kom med. Min sagsbehandler derinde, A, er et af de fineste mennesker, jeg har mødt i et hjælpesystem. A viste mig, at det er helt okay at tage små skridt. Jeg har altid taget 80 trin op ad trappen ad gangen – og faldet hele vejen ned igen.

Her lærte jeg, at små skridt også er fremskridt, og at man ikke behøver forcere noget for at komme videre.
Jeg modtog konkret støtte, som gjorde en reel forskel. Jeg gik fra at være fyldt med selvmordstanker til kun at have dem i meget mindre grad – og slet ikke i den mængde, som jeg havde fra starten.

Det var livsforandrende for mig. Jeg fik også hjælp til at komme videre og modtage endnu mere støtte via en mestringsvejleder. Det, der gjorde størst indtryk, var, at vejlederen ikke slap mig, før A vidste, at jeg følte mig nogenlunde tryg i det nye forløb.

Det vidner om ægte omsorg og ansvar.
Af hele mit hjerte: tak for et nærværende, respektfuldt og trygt forløb. Åbent Fleksibel Rådgivning er et sted, hvor alle medarbejdere er imødekommende og oprigtigt nærværende. Man mærker det allerede, når man træder ind ad døren, sidder i venteværelset og møder den vejleder, man skal tale med. Der bliver skabt trygge rammer – og det gør en verden til forskel.

De varmeste anbefalinger og hilsner
Jesper Boye.

I er også blevet omtalt i min bog, som en tak for jer og det stykke arbejde der er blevet vist mig. ❤️

20. januar 2025

Dårlig dårligdårlig

Super dårlig leger med borgers liv
Alt hjælp er næsten frataget mine forældre trods de ikke kan meget selv men det mener lederen af trigepleje godt de kan hun kan og vil ikke høre på noget er meget utilfreds

16. januar 2026

Familiecenter Aarhus, trusler, Inkompetente socialrådgiver og psykologer.

Familiecentert Aarhus.

Sagen omhandler physics og fysisk vold mod børn påført af moderen,
Familiecentert Aarhus skulle efter sigende have børnenes trivsel i fokus, men dette er på ingen måde sandheden, socialrådgiver og psykologer lyver både for retten og børnehus midt i forbindelse med vold mod børn, og de kan tilsyneladende lave udredning af physicske lidelser trods manglende viden/kompetencer inden for området.

Her bliver man truet med bøder, retssag, politianmeldelse og fængselsstraf hvis man giver udtryk for at ville råbe højt til omverdenen om hvad der foregår. De er også mere end villige til at fortælle dig ansigt til ansigt at de kan behandle dig præcis som det passer dem og at de kan gøre livet meget sur for en "fordi det jo altid vil blive set som påstand mod påstand og den vinder de"

7. februar 2025

det er uhyggeligt at være i jobcentret…

det er uhyggeligt at være i jobcentret …
det er uhyggeligt at være i jobcentret I Aarhus , specielt den afdeling hvor flexjobber høre under ..
Silkeborgvej i Barbrand ,v/ Aarhus ,
Det er skulle helt klart undersøges ude fra de arbejds metoder de bruger her, den personlig instilling de ansatte har til klienterne ( de arbejdslØse)
Der er simple hen en total uforskammet og umenneskligt behandling og mangle på samme some man møder der , Der er IKKE 1 mm mennenske lig forståelse for ens behov , eller enda find ud af hvem man som klient er ,, NEJ det eneste der tæller at angsten for ledelsens stræben efter good nummer og gode grafer , som viser hvor effective de er , alt bliver tilside sat og inge tæller noget som helst .
Speciel er det yderst tydligt når man IKKE bare kan blive send ud , og viser sig når man våger at åbne munden , så starter baladen først eller rat og sagt , der må man ikke sige sin mening , for går tingen TOTAL i stå ..... og det kan tage op til min 3 månder at skulle skrive bare en halv side ,, en halv side bare for at kunne komme vidre i systemet ,men NEJ å ve man kritisere dem , og påståer at de ikke arbejder some de skulle eller bare arbejder i det heletaget , uhhaa og oh la la .. så er man automatisk den sidste i bunken igen óg igen ,
Så for at gøre en meget land 5 års fight kort , ja så må jeg igen vente til de GIDER at skulle gøre deres arbejde , det var enlig alt hvad jeg kunne forlange , men ja også det er åben bart formeget for JOBCENTRE - SILKEBORGVEJ - Aarhus ,,, Følgerne er sygdom fysisk og ikke mindst mentalt total udkort , nedslit og brugt ,, der er ummenneskeligt behandling og grænser på til TOTUR og frihedsbrøvelse

Dato for oplevelse: 14. februar 2024

14. februar 2024

aarhus kommune boligkontoret

at afd. for plejehjems boliger skal bruge 3 mdr. for at opgøre en fraflytningssag er ganske enkelt horribelt,
en simpel sag der omhandler at lejligheden skal males,
"that´s it", og endvidere er det en sag der er udlagt som boudlæg, dvs. borger hæfter ikke ...,
det kan ikke være mere enkelt.
men vi har selvfølgelig med det offentlige bureaukrati
at gøre,
der jo "knokler" som få, ( når man selv skal sige det)
hvis det var en privat virksomhed, var den gået fallit for længe siden

6. marts 2024

Hvis jeg ku give 0 stjerner havde jeg…

Hvis jeg ku give 0 stjerner havde jeg gjort det!!! Jeg skulle have fat i enkeltydelse og bliver mødt med en så dårlig og negativ tone, bliver talt ned til som om jeg er dum, gentager tingene selvom de er forstået og generalt rigtig dårlig person. Glad for jeg ik er i hendes familie da!!!!

23. februar 2024

Ryd nu fortove og fodgængerovergange…

Ryd nu fortove og fodgængerovergange for sne. Nu har ældre, gangbesværede og brugere af kørestole været spærret inde i flere uger.
Men det viser måske byrådets prioriteringer. Jeg har svært at tro, at en embedsmand i vintertjenesten tør tage den beslutning selv.

19. januar 2024

Aarhus kommune der er ledet af de…

Aarhus kommune der er ledet af de såkaldte "arbejderpartier" straffer de beboere der skal køre langt og ikke kan bruge offentligt transport, ved at hæve beboerparkingens pris med 500% (Jep! Femhundrede procent) ...

Medmindre man selvfølgelig har 500.000 eller derover til en el eller brintbil. Så slipper man billigt. Det har arbejderne og de studerende der skal supplere op jo råd til.
Næste gang jeg hører en socialdemokrat snakke om ulighed, tror jeg lige jeg kaster op.

12. december 2023

Det er et frit land

Efter at have midstede min meneskelige rettigheder i dette samfund hvad angrår alt fra økonomisk ydelse selvom jeg er i arbejde adskellige indlæggelser på riskov senere skejby for at få en diagnoso efter voldtægt mishandlinger svigt og meget andet blev jeg nu tildelt en førtidspention i en alder a 39 år jeg er hjemløs da jeg ikke kunne betale mine regninger efter jeg ingen økonomisk hjæp kunne få trods jeg ydet mit bedste for samfundet under mådet blev det konkluderet jeg er bare dum men det er et frit land
Intet er frit jeg midstede mit hjem og blev frarøvet mit liv fordi jeg ydet hvad jeg fik besked på uden nogle ønskede mig godt disse folk går stadig blandt jer og jeg befinder mig nu i asian jeg håber i får rydet id i alle disse kriminelle folk inden i selv er tvunget til et liv i aldrig kunne drømme om

7. maj 2023

Jeg orker ikke Århus mere

Jeg orker ikke Århus mere. Dårlige trafikale forhold vildt dyrt at parkere. Bøder selv om man holder lovligt. Elendige byggerier hvor bygherrer skider på alt moral. Dispensation til næsten alt, bare det giver penge. Skam dig Århus.

30. september 2023

570 kr. i bøde for at være ærlig

Jeg flyttede midt i en presset eksamenperiode, og glemte derfor at skifte adresse omgående. Jeg indberettede at jeg var flyttet, ca. fire uger senere.
Nu har jeg modtaget en bøde på 570 kr., fem måneder senere, for ærligt at indtaste min korrekte flyttedato, selvom I aldrig nogensinde ville have ressourcerne til at finde ud af, hvilken dato jeg flyttede.
DERFOR EN OPFORDIRNG TIL ALLE DER FLYTTER I AARHUS KOMMUNE: Udfyld aldrig jeres flytning til at være mere end fem dage væk fra opgivelsesdato. Selv tak.

19. november 2022