Jeg har købt fra dem flere gange og har altid været meget tilfreds. Supergod service, de gange der har været brug for det. Ellers rimelig stabil, dog længere leveringstid end fra andre sider.
Jeg har ikke modtaget mine varer og de svarer ikke på mails. Jeg har skrevet flere beskeder til kundeservice og ventet over to måneder på min bestilling. Jeg har tjekket track and trace og der står a... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Stylevana is your one stop online shop to purchase the trendiest Asian fashion and beauty products. We aim to bring a wide range and affordable selection in both fashion and beauty to worldwide, as well as sharing with you the latest tips and secrets in beauty and styling.
Storbritannien
- support_uk@stylevana.com
- stylevana.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Meget tilfreds, købt derfra flere gange
Rigtig lang forsendelses tid så man…
Rigtig lang forsendelses tid så man skal ha tålmoghed.
Men alle varer kom rigtigt godt pakket ind og i perfekt stand
postnord havde returneret min pakke…
postnord havde returneret min pakke uden at levere den og de var heller ikke til at få fat på, dog fik jeg hurtig svar fra stylevana kundeservice og fik en erstatning for postnords fejl.
Stylevana er ligeglade med deres…
Stylevana er ligeglade med deres kunder! Det er fuldt ud fup og fake. Da jeg var nede og hente min pakke havde postNord har "udleveret" min pakke. Så ser jeg få dage efter i track & trace at min pakke er sendt retur? Det er nu en måned siden at min pakke blev modtaget retur hos dem. Der er ingen der svarer på mine mails, de er slet ikke til at få fat på. Hvordan kan man som et firma være så ansvarsløs når man modtager pakker retur, så skal man enten refundere folks penge eller sende dem igen. Jeg kan simpelthen slet ikke anbefale Stylevana, aldrig har jeg oplevet noget lignende

Besvarelse fra STYLEVANA
Har nu prøvet at kontakte dem i flere…
Har nu prøvet at kontakte dem i flere måneder men får INTER svar! DAO har mistet min pakke og har taget ansvar, de mangler bare at stylevana tager kontakt til dem og siger god for at de må betale erstatningen. Men jeg kan PÅ INGEN MÅDE komme i kontakt med dem. Vi snakker om en pakke på værdi af 1300 kr, som de ikke engang skal betale selv, og de svarer ikke. Stylevana er ligeglade med sine kunder:(

Svindler-firma!
Har bestilt for over 2000 kroner for en måned siden, men har ikke modtaget besked om, at min pakke er afsendt endnu... Når kontakter dem, får jeg intet svar! Jeg vil nu lave en indsigelse gennem min bank. INGEN kundeservice!

Besvarelse fra STYLEVANA
Der er ingen kundeservice.
Jeg har købt hos Stylevana igennem flere år. Tidligere har det været muligt at komme i kontakt med kundeservice, når der er opstået problemer, men der er ikke længere en kundeservice. Ingen af de mailadresse, som Stylevana selv opgiver, virker - man får simpelthen bare intet svar på henvendelser.
Jeg har oftest været tilfreds med produkterne købt hos Stylevana, men det er simpelthen blevet for usikkert at benytte dem, når det ikke er muligt at komme i kontakt med kundeservice.
Jeg har senest forsøgt at få fat på Stylevana ang. beskadigede og manglende produkter. Men efter mere end en måneds ventetid på svar fra kundeservice, tror jeg ikke længere på det.
Så nu er det slut med Stylevana.

Ingen pakke eller refundering
Den 8. november 2024 afgav jeg en ordre på 63,59 euro, men jeg har stadig ikke modtaget den. Jeg kontaktede kundeservice, og de svarede, at ifølge fragtfirmaet var pakken leveret. Jeg har dog ikke modtaget noget, og det har været umuligt at komme i kontakt med fragtfirmaet. Jeg finder også Stylevanas svar forvirrende – hvorfor skulle jeg kontakte jer, hvis jeg allerede havde modtaget pakken? Siden min sidste e-mail har jeg ikke hørt noget fra dem, og jeg har heller ikke modtaget nogen refusion. Det var ikke første gang, jeg handlede hos Stylevana, men det var helt sikkert den sidste.
Update: They make it seem like they are handling it by replying to people’s reviews, but they aren’t answering my mails.

Besvarelse fra STYLEVANA
Jeg skriver for at udtrykke min store…
Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med den service, jeg har modtaget i forbindelse med min seneste ordre. Den 2. august 2024 lagde jeg en ordre på næsten 100 Euro, og jeg har stadig ikke modtaget min pakke.
Pakken har været i transit siden 5. august 2024, og selvom PostNord har registreret den, har de stadig ikke modtaget den til levering. Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte både PostNord og Hermes (nu Evri), men der er stadig ingen løsning.
Når jeg bruger det link, I har givet til Hermes.de, står der blot: "Vores fragtpartner oplyser, at din forsendelse ikke kunne leveres", og jeg modtager ingen yderligere hjælp.
Det er mere end 3 måneder siden siden pakken blev afsendt fra jeres firma. På trods af dette har jeg hverken modtaget pakken eller en tilbagebetaling. Det er yderst frustrerende, at jeg skal håndtere dette selv, når det burde være jeres ansvar at løse problemer med den fragtpartner, I har valgt.
Jeg forventer, at I tager ansvar for situationen, løser problemet hurtigst muligt og tilbyder passende kompensation for den store ulejlighed. Jeg ser frem til en tilfredsstillende løsning snarest.
Desuden vil jeg nævne, at jeg tidligere har handlet mange gange hos jer uden problemer, men denne gang har jeg oplevet den værste service nogensinde. Det er urimeligt og frustrerende at blive behandlet på denne måde.
Derudover modtog jeg en mail, hvor det blev lovet, at jeg ville modtage en couponkode svarende til værdien af min ordre, og jeg svarede prompte for at modtage denne. Desværre har jeg ikke modtaget nogen respons i over 3 uger, hvilket er uacceptabelt.
Jeg forventer en hurtig og tilfredsstillende løsning på dette problem.
Venlig hilsen,
Fatima Jalloul

Ingen svar fra kundeservice
Nu har jeg kontaktet stylevanas kundeservice mail 8 gange i løbet af de sidste 5 uger, unden svar fra dem! Jeg har ikke modtaget min pakke, som jeg bestilte d. 10 januar.
Jeg har oplyst alt hvad de påkræver, men får ingen svar!
Dette er under alt kritik, at de ikke svare på deres mails og henvendelser

Besvarelse fra STYLEVANA
Jeg kan selt ikke anbefale at købe over…
Jeg kan selt ikke anbefale at købe over STYLEVANA. Jeg har ventet på min pakke i tre måneder og stadig ikke modtaget min pakke til en værdi på omkring 1000 kr. Derudover er svartiden fra kundeservice utrolig lang og alt andet end hjælpsom, men derimod ubrugelig.

Amazingly fast shipping
Amazingly fast shipping. Love it. Will Come back for more
Ikke modtaget ordre og svarer ikke på…
Ikke modtaget ordre og svarer ikke på kundeservice
Jeg har ikke modtaget mine varer og de svarer ikke på mails.
Jeg har skrevet flere beskeder til kundeservice og ventet over 1 måned på min bestilling. Jeg har tjekket track and trace og varerne er aldrig afsendt. Det er scam! Forfærdeligt oplevelse. Og deres kundeservice er ikke eksistende. Pas på! Ikke bestil derfra!!

Besvarelse fra STYLEVANA
Det er næsten 3 måneder siden jeg købte…
Det er næsten 3 måneder siden jeg købte mine vare men de er stadig ikke blevet sendt, når jeg har prøvet at skrive til dem er jeg ikke blevet svaret, fuldstændig forfærdelig side... Ikke køb derfra medmindre du vil vente flere måneder... fuldstændig til grin.

Ikke fået besked
Den siger at min pakke er kommet men har ikke fået en besked om hvor hen til så kan ikke hente den og deres hjemmeside lager meget

Besvarelse fra STYLEVANA
Man skal kun bestille herfra
Man skal kun bestille herfra, hvis man er i god tid ❣️
Til gengæld så har de en masse produkter, der ikke er tilgængelige i andre butikker.
Ingen problemer
Jeg havde ingen problemer, derfor 4 stjerner! Det fungerede som det skulle for mig, jeg fik mine varer uden problemer, dog tog det lidt længere tid end forventet (tog 2-3 uger), men det har jeg også forståelse for, når varerne kommer langvejs fra. Jeg vil nok ikke købe derfra igen, eftersom jeg først så de dårlige anmeldelser lige efter jeg havde købt. Men har man lyst til at tage chancen, så er det i hvert fald fine produkter.
Ikke modtaget ordre og svarer ikke på kundeservice
Jeg har ikke modtaget mine varer og de svarer ikke på mails.
Jeg har skrevet flere beskeder til kundeservice og ventet over to måneder på min bestilling. Jeg har tjekket track and trace og der står at varen er returneret, men jeg har aldrig modtaget en besked om hvor den kunne afhentes. Det er scam!

Besvarelse fra STYLEVANA
Ikke modtaget varer og svarer ikke ved henvendelse
Jeg har bestilt en ordre mere end 2 måneder siden, men har ikke modtaget mine varer. Jeg har kontaktet deres support flere gange, men har ikke fået noget svar. Dårlig oplevelse og service og lever ikke op til de krav, de selv har skrevet i forhold til svartid på henvendelser.

Besvarelse fra STYLEVANA
Ikke alle vare modtaget og dårlig kundeservice
Da jeg bestilt mine vare sagde jeg ville modtage en mail som bekræfter min order og der ville være et link så jeg kunne track min order. Jeg modtog mailen, men der er ikke noget link. Har forsøgt at kontakte dem men når man forsøger at sende en besked direkte fra deres hjemmeside, så sender den ikke når man klikker send!
Så ved intet om hvor min pakke er! Og har ikke fået 10% på min første bestilling som de skriver.
4.11.22 de har ikke taget kontakt til mig, som de skriver!
29.12.22 jeg har endelig modtaget min pakke, men der var ikke alle mine vare i, der mangler 2, haruharu deep cleansing oil og haruharu face oil.