Stay Local Travel ApS Anmeldelser 29

4,7

Meget hjælpsomme og fleksibel. Har du spørgsmål vedrørende stedet og området du rejser, har de meget viden om det. Tænker ikke det er sidste gang vi rejser med stay-local.

Et helt fantastisk sted og en rigtig dejlig lejlighed. Vi havde en skøn stor terrasse - Forno hed vores lille perle og kan virkelig anbefales hvis man vil være lidt privat. Den flotteste udsigt, en... Se mere

Fantastisk rejsebureau hvor vi lejede et utrolig dejligt hus oppe i bjergene i Toscana. God service og altid svar på div mail med vores spørgsmål. Dem benytter vi gerne en anden gang.

1. Rejseselskab
  2. Rejsebureau
  3. Rejsearrangør
  4. Feriehusudlejning

Toscana er utvivlsomt danskernes foretrukne rejsemål i Italien, og med rette, for Toscana er så klassisk italiensk, så smuk og så varieret at man kun kan elske denne region. Toscana er et kulturelt epicenter med så mange spændende byer, at man får åndenød. Næsten ligegyldigt hvilken middelalderby du besøger, får du historie og kultur nok til en livstid. Toscana er vores hjerteblod og vores mangeårige erfaring med Toscana er med til at sikre dig en vellykket ferie. Men naturligvis har vi andre destinationer end Toscana. Hope ind på siden og bliv forelsket i Italien eller en af de andre destinationer vi kender.

4,7

Tak til Stay Local for formidling af…

Tak til Stay Local for formidling af vores skønne feriested i Toscana. Tak fordi det stadig er muligt at besøge denne skønne Agriturismo der er autentisk og helt magisk for os❤️🇮🇪👍🏽vi besøgte Roberto og hans families dejlige sted for foden af Appeninerne for 8 år siden og var meget spændte på om følelsen var den samme i dag, det var den, vi boede i det samme lille hus Fondi på stedet og magien var der igen, det mest hjertelige, stille og rolige sted med den smukkeste beliggenhed, tror tiden næsten står stille dette sted❤️🇮🇪Agriturismo del Cavaliere, Piazzadel Serchio, Toscana

30. august 2025

Meget hjælpsomme og fleksibel

30. juli 2025

Hej Kenneth
1000 tak for de fine ord. Det betyder virkeligt meget for os at modtage feedback fra jer der har oplevet vores huse i Italien.

Flemming

Fem store stjerner til Stay Local.

Nyligt hjemvendt fra familieferie i Italien, hvor vi kontaktede Stay Local for råd og vejledning omkring valg af villa. Flemming anbefalede en stor charmerende villa med pool i udkanten af den smukke og hyggelige middelalderby Lucignano og alt levede op til vores forventninger.
Rådgivning inden køb, service og informationer inden afrejse og under opholdet har været helt igennem outstanding. De absolut bedste anbefalinger herfra :-)

2. august 2025

Hej Brian

Flemming

Fantastisk rejsebureau hvor vi lejede…

26. juli 2025

Hej Susanne

Flemming

Min familie og jeg lejede et hus i…

Min familie og jeg lejede et hus i Toscana gennem Stay Local.
Vi har haft den bedste ferie hvor alle forventninger blev indfriet og mere til.
God service, troværdigt og autentisk. Vi kan anbefale Stay Local på det varmeste og vi vil benytte os af dem igen.

5. august 2025

Hej Tina

Flemming

Stay Local yder en god personlig…

Stay Local yder en god personlig service og reagerer hurtigt hvis man har spørgsmål og gode ideer til et rejsemål

30. september 2024

Hej Arne

Flemming

En gennemført fantastisk oplevelse i…

En gennemført fantastisk oplevelse i Toscana! Flemming er en fornøjelse at være i kontakt med og handle hos. Han forstod præcis hvad vi ønskede af vores ferie indkvartering og med sit charmerende væsen formåede han at strikke et skønt ophold sammen til os. Vi vender altid tilbage til Stay Local når vi skal holde ferie.

16. maj 2024

Super service og bare så lækkert et…

Super service og bare så lækkert et sted i Toscana. Ligesom billederne og beskrivelsen hos Stay local. Flemming var god hele vejen og hjalp med alt det vi havde brug for. Vi vil bruge Stay local igen .

8. september 2024

Hej Maria
1000 tak for de pæne ord, skal hilse fra Montalbino og sige tak også.

Fantastisk ferie på Sicilien

Sikke en dejlig ferie vi fik i år.
Huset var booket gennem Stay-local.dk og servicen har været i top fra vi sendte vores første forespørgsel til vi kom hjem.
ALT har bare spillet. Skøn ø, lækkert hus, fantastisk lokalbefolkning.
Hvis vi skal klage over noget så er det varmen ;) men det kan vi vist ikke tillade os.
Flemming vi vil helt sikkert booke ferie hos dig igen til næste år. Vi er i gang med at kigge dine steder igennem.

31. august 2024

Hej Linea
1000 tak for de pæne ord. Sicilien er virkelig også skøn, og den er jo SÅ stor at man sagtens kan komme tilbage igen og opleve noget helt andet end første gang.

Skriv/Ring endelig hvis du har spørgsmål om din næste rejse

Villa Infinito var fantastisk

Villa Infinito var fantastisk - god plads til alle og så var der den mest betagende udsigt. Ejeren var utrolig sød og informerende. Vi var en familie på 16 og alle nød det - selv de mindste kommenterede udsigten og alle de faciliteter der var. Pool, bordtennis, fodboldmål mm.
Vi havde kok 2x til aften og det var meget lækkert og en kæmpe succes.
Alt i alt levede ferien op til alles forventning.

6. juli 2024

Hej
Skønt at Infinito endnu engang levede op til forventningerne, det er en skøn villa, og jeg er glad for i havde en skøn ferie i Italien.

Mvh

En smuk lille perle…

Den flotteste udsigt, en dejlig pool, rolige og smukke omgivelser. Eneste minus var madrasserne. De kunne godt trænge til en udskiftning. Ellers var alt meget tilfredsstillende og vi kan klart anbefale stedet. 🤩🇮🇹🇩🇰🌞

3. juli 2024

Hej Vinni
Fantastisk i have en skøn ferie - Italienerne er ikke så gode til de madrasser, det er noget vi af og til siger til dem.

Toscana

Vi er netop kommet hjem fra en FANTASTISK ferie i Villa La Quiete i Toscana.
ALT, som i ALT, var perfekt, huset, poolen, som blev rengjort og taget vandprøver på hver dag, haven, beliggenheden....det skønneste område!
Tak til dig, Flemming. Du var ALTID parat til at hjælpe og svare på spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale, at booke hos Stay Local

4. oktober 2023

Super tilfredse med Stay Local - Klart anbefales herfra.

Super tilfredse med Stay Local, kan varmt anbefales.

Vi skulle til Toscane i august måned, og søgte en autentisk oplevelse.

Vi forklarede Flemming (Stay Local), vores ønsker om ophold, location m.v.

Han fandt det helt perfekte sted til os (Hotel Sovestro ved San Gimignano) - Som vi også klart kan anbefale.

Stedet var perfekt ud fra alle de ønsker, vi havde til Flemming.

Vi kan klart anbefale Stay Local til andre.

3. august 2023

Fantastisk ferie Italien

Netop hjemme efter en super dejlig ferie i Italien. Stedet Villa Noce i Marche er helt fantastisk og vores forventninger til huset og området blev til fulde opfyldt. Tak for super vejledning. Vi kan på bedste vis anbefale Stay Local. Vender helt sikkert tilbage en anden gang når vi skal booke ferie.

29. juli 2023

Hej
1000 tak for de rosende ord. Dem sætter vi stor pris på.
Jeg er specielt glad for i syntes Regionen Marche var godt, det er en noget ukendt lillesøster til Toscana, som ikke mange danskere har fået øjenene op for endnu.

Book sikkert og trygt med Stay Local

Engageret, proffesionel og meget hjælpsom!! Lige hjemvendt fra fantastisk ferie i Levanto i Cinque Terra området på Hotel Argento som Flemming anbefalede OG det levede op til alle forventninger og mere til!
Udover Flemmings fantastiske og hjælpsomme kundeservice så var ALT personale på stedet mindst ligeså serviceminded. God info på stedet om hvilke muligheder der var mest nyttige og effektive iforhold til udflugter.
Kan KUN anbefale at booke igennem STAY Local for det fortryder man på ingen måde 😎

16. juli 2023

Hej Dorthe

1000 tak for de rosende ord. Dem sætter vi stor pris på og jeg er glad for i også syntes at Levanto og området og hotellet var godt.

Anbefales varmt!

Superfin formidler af feriehuse. God kontakt og support hele vejen igennem, ikke mindst telefonisk (på en lørdag eftermiddag!) da vi ikke kunne finde vej til stedet. Så fint hus i Toscana, der helt levede op til beskrivelsen. Anbefales!

1. juli 2023

Hej Signe
1000 tak for de fine ord. Dem sætter jeg stor pris på.

Stay Local

Stay local er et fantastisk firma med…

Stay local er et fantastisk firma med god service. det er meget personlig betjening og mulighederne er virkelig gode.

Min mor og jeg vil endnu engang tage med stay local til nord Italien 😍

6. maj 2023

Hej Mads
Tak for de fine ord. Du er altid velkommen tilbage en anden gang.
Stay Local

Vanvittig uprofessionel og super…

Vanvittig uprofessionel og super skuffende oplevelse med Flemming fra Stay-Local.

Vi kontaktede Stay-Local i slut december 2022 mhp. bryllupsarrangement i Italien. Vi havde en rigtig god snak med ham i start januar 2023, hvor han bragte en masse gode ideer og forslag til bordet ift. vores kommende bryllup. Han lovede at sende tre tilbud en uge efter. Da der var gået 14 dage rykkede vi ham - han skrev tilbage, at han afventede arrangører i Italien. Vi rykkede igen en uge efter, fik samme besked. Og nu har vi ikke gidet at rykke en tredje gang, da de tydeligvis ikke er professionelle og skider højt og helligt på deres kunder.

Det er SUPER skuffende og rigtig dårlig stil - bare det, at vi skal rykke for det, men også, at vi her fire måneder senere stadigvæk ikke har hørt noget.

8. januar 2023

Hej Catherina
Tak for din anmeldelse - Jeg er rigtig trist over den 1-stjernede anmeldelse, og den er i min optik ikke fair. Dels fordi du jo aldrig har købt noget hos Stay Local, og dels at jeg telefonisk fortalte dig at kombinationen mellem jeres budget og det tidspunkt i gerne ville afsted på, ikke kunne lade sig gøre.

Ingen klager herfra

Ingen klager herfra, tingene forløb uden problemer og vi endte på en skøn vingård i Norditalien (Villa Gradoni), som overgik vores forventninger, da de faktisk undersolgte sig selv på billederne på hjemmesiden. Vi havde en dejlig dejlig ferie, og kan kun anbefale Stay Local. Vi kunne desuden konstatere at Stay Locals priser var lidt billigere end hvis man booker gennem booking.com.

18. august 2022

Casa la Quiete

Casa la Quiete. Civitella In Val di Chiana var en perfekt ramme for 7 dages fantastisk ferie for 15 familiemedlemmer, børn og voksne. Huset er perfekt indrettet. På Den store grund var der mange muligheder for leg og afslapning. En fantastisk pool, som blev renset hver dag af ejer. Alt var rent.
Husets ejer var behjælpelig med kontakt til en kok/firma Fik mad derfra 2 gange. En virkelig fantastisk oplevelse.

14. august 2022

Hej Ove
1000 tak for det dejlige feedback. Vi er glade for, at i havde en super god ferie.