Købte en flot plakat med gratis levering. Godt stort udvalg for enhver smag. Levering indenfor få dage,super godt.

Plakaten var fin nok, dog var der en plet øverst oppe, skrev til kundeservice, og de ville videresende til deres reklamationsafdeling. Det er tre dage siden, og har ikke hørt noget. Har fået svar f... Se mere

Ville helst ingen stjerner give, men dette var ingen mulighed. De laver konkurrencer til gratis plakat, men de overholder ikke loven m.h.t. sådanne facebookkonkurrencer. De er måske ok, men man kan... Se mere

Modtog en bøjet plakat, hvilket jeg var meget ærgerlig over. Jeg kontaktede herefter kundeservice hos PrintWay. De sendte så en helt ny plakat kvit og frit. Denne gang lige som den skulle være! Jeg si... Se mere

1. Plakatbutik

Køb unikke bykort plakater, by plakater og andre plakater i mange forskellige designs og størrelser.

4,5

Fuldt tilfreds

Købte en flot plakat med gratis levering.
Godt stort udvalg for enhver smag.
Levering indenfor få dage,super godt.

3. marts 2026

Besvarelse fra PrintWay.dk

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er fuldt tilfreds med både udvalget, leveringen og din plakat. Hos Printway arbejder vi netop på at have et stort udvalg, så der er noget for enhver smag – og selvfølgelig hurtig levering.

Vi håber, du bliver rigtig glad for plakaten, og du er altid velkommen tilbage hos os.

Super service. Da PostNord kludrede i det med levering, var der hjælp at hente

29. november 2024

Hej Connie

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at vi kunne hjælpe :-)

Mvh Jonas fra Printway.dk

Hej Nicklas Schuster

Vi er kede af, at du endnu ikke har modtaget din pakke.

Dette skyldes dog, at postmanden ikke traf nogen hjemme, da vedkommende var forbi adressen. Vi har i en mail tilsendt dig track and trace-linket således du kan hente din pakke i posthuset.

Mvh
Jonas fra Printway.dk

Plakaten var egentlig fin nok

Har fået svar fra kundeservice og modtaget en ny plakat.

7. juli 2023

Hej MIPE

Vi er glade for at høre, at plakaten var i orden :)

I forhold til reklamationen er der blevet lavet et omtryk, og plakaten bliver sendt til dig hurtigst muligt.

Vi beklager manglende svar, men der er lidt mangel på bemanding her i sommerperioden. Det beklager vi.

God sommer!

Mvh Jonas fra Printway.dk

Flot plakat og ramme, hurtig kundeservice

Flot plakat og ramme! Modtog ikke plakaten samtidig med rammen, men fik lynhurtigt svar ved kontakt til kundeservice om at plakaten først trykkes ved bestilling og derfor sendes senere - det bør I sikre bliver skrevet tydeligt i ordrebekræftelsen, så slipper I for henvendelser om det.

30. november 2022

Stort Printway logo IKKE iorden -OPDATERING

Rigtig fint print, men det er altså ikke okay at der er et meget stort printway logo på plakaten når man nu har betalt så mange penge.

Opdaterering: Fik ny plakat gratis uden logo, fin service.

28. december 2021

Besvarelse fra PrintWay.dk

Hej. Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at du har bestilt en plakat gennem vores hjemmeside. Jeg har lige overtaget we shoppen fra en anden, og vil selvfølgelig gerne beholde dig som glad kunde. Send mig gerne en mail på kontakt@printway.dk, så sørger jeg for en ny plakat til dig uden logo.

Nicolai
PrintWay.dk

Jeg har købt en plakat

Jeg har købt en plakat, som jeg aldrig har modtaget. Jeg har skrevet til kundeservice 5 gange for at høre hvor min plakat bliver af, men får intet svar. Jeg har prøvet at ringe til telefonnummeret på hjemmesiden, men det eksisterer ikke. Jeg vil ikke råde nogen til at købe noget fra hjemmesiden. Tror det er en fup side!

6. december 2021

Hej Mai Brit.
Tak for din anmeldelse. Jeg er den nye ejer af PrintWay - og er lige ved at følge op på gamle sager fra den gamle ejer. Send mig meget gerne en mail på kontakt@printway.dk, så vil jeg meget gerne følge op på, hvad der er sket med din ordre.

Nicolai
Printway.dk

Ingen kundeservice !

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.

Plakaten stemmer ikke overens med de billeder, man ser på hjemmesiden. Farven på plakaten udvisket og kedelig.
Jeg har derudover skrevet 3 gange til kundeservice, men jeg får ingen svar. Det er simpelthen for dårligt!! Og tlf. 52604706 til kundeservice er ikke i drift!!

Øv en dårlig oplevelse....

13. november 2021

Ville helst ingen stjerner give

Ville helst ingen stjerner give, men dette var ingen mulighed.
De laver konkurrencer til gratis plakat, men de overholder ikke loven m.h.t. sådanne facebookkonkurrencer. De er måske ok, men man kan ikke se vindere nogensteder, derfor kan det jo være noget, de laver for at få gratis reklame.
Især når man så bliver blokeret alle steder, når man spørger til vindere. Det tyder jo på, der ingen er!

8. oktober 2021

Besvarelse fra PrintWay.dk

Hej! Jeg er ked af, at du har valgt at give os en 1-stjernet anmeldelse, trods du ikke har handlet hos os. Vi har lavet nogle enkelte Facebook-konkurrencer, hvoraf vi har udloddet 1x plakat pr. konkurrence. Vi er dog ikke påkrævet, at skulle oplyse dig personligt, hvem vinderen er, og da vi har nægtet at gøre dette overfor dig, syntes jeg dog ikke, at det rimelig at vi skal kvitteres på Trustpilot for dette. Vi har valgt at respektere folks privatoplysninger og ser naturligvis ingen grund til at skulle oplyse dig hvem vinderens navn er.

Rigtig god service

Rigtig god service. Fik bestilt forkert størrelse og hokus pokus, så ordnede kundeservice det på et splitsekund :)

16. september 2021

Hej Lotte,

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse. Det varmer! :-)

Et flot tryk

Et flot tryk. Måske en god ide at bruge et paprør til forsendelse.

16. september 2021

Hej Henrik,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du syntes vores tryk er flot. Vi har også gjort os umage med, at kvaliteten på printet skal være i top :-)