Køb og levering var helt som det skulle være. Har dog i forbindelse med købet skrevet en mail som de ikke har svaret på endnu.
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
- nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Leverandør af printertoner
Om OFFi - Billige printerpatroner og kontorartikler
HP envy, HP deskjet, canon pixma, Epson XP er bare nogle af de printerserier du kan finde blækpatroner og tonerpatroner til.
Vi har over 3500 forskellige printere, som du kan finde printerpatroner til.
Offi Aps er en Danskejet virksomhed, som drives i Danmark.
Vi leverer blækpatroner og tonerpatroner til Erhverv og privat og til hele Danmark, Inkl. øerne.
Vi kan levere printerpatroner fra dag til dag, da vi har eget lager.
Offi Aps følger dansk lovgivning og betaler dansk moms, skat og afgifter efter gældende regler.
Firmaet blev stiftet i 2020 af folk med mange års erfaring i printer branchen.
Jernholmen 38, 2, 2650, Hvidovre, Danmark
- kundeservice@offi.dk
- offi.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
I skal IKKE handle hos OFFI
STOP STOP I skal ikke handle her! Jeg har bestilt printer-etiketter med en levering 1-3 dage. Det er nu 8 dage siden og jeg kan ikke få fat i kundeservice uanset om jeg skriver på mail eller ringer.
På telefon oplyser de at der er travlt og de ikke kan komme til telefonen og jeg har nu skrevet 4 mails uden held. Jeg vil bare høre om min ordre er på vej, der er ingen sporing på pakken!
jeg har aldrig modtaget min ordre
jeg har aldrig modtaget min ordre, men pengene er blevet trukket på min kont.
når man skriver til kundeservice, får man en mail om falske mail fra DAO.
jeg har skrevet adskillige mail, men aldrig fået et svar.
jeg har tænkt mig at høre hvad forbrugerrådet siger hertil
mvh
Erik Sliben
Bestilte varer online 7/4-26
Bestilte varer online 7/4-26. Varen var på lager ved bestilling og der stod 1/5 dages levering. Har stadig ikke modtaget varerne. Kan ikke komme igennem på telefon til kundeservice, men har dog fået svar på mail, at de desværre ikke kan sende min ordre endnu.
Useriøs shop
Useriøs shop. Skriver 1-3 dages levering. Efter 10 dage stadig ikke leveret. Find en anden shop
Jeg venter stadig på min ordre. dårlig service, svindel
Jeg venter stadig på min ordre.
Utroligt dårlig service. Og tlf. tager i heller ikke.
Mange andre oplever det sammen problem ligesom mig. Det er ren svindel.
Fik aldrig min vare
Fik aldrig min vare, men pengene trak de alligevel!
Et fup firma som er ligeglade med kunderne,de er kriminelle idioter!
Tyveri og svindel!!!!!!!Hold dig væk!!!
Bestilte 2 kasetter label tape, hvor der stod det var på lager og 'normalt' blev sendt samme dag.
Efter en uge var intet sendt.
Jeg spørger til forsendelsen og modtage beskede om at det forventes afsendt inden for en uge.
Det samme sker de næste 2-3 uger.
Jeg ophæver købet, d 28. Jan og efter et par dage hæves pengene som har været reserveret.
Siden da har jeg forsøgt at få mine penge igen.
Tyvagtigt skod firma.
Manglende penge
Jeg har bestilt blækpatroner for lang tid siden kom aldrig men mine penge er heller aldrig kommet retur skriver til dem flere gange men ingenting sker
Fuld tilfredhed fra bestilling til levering
Var lidt skeptisk ved bestilling grundet flere dårlige anmeldelser, men lod mig friste over en lav pris på blækpatroner. Alt gik do over al forventning, idet jeg fik de bestilte blækpatroner, der blev leveret inden for 3 dage.
Supergodt tilfreds !!
God og hurtig leaving
Offi.dk er totalt upålidelig
Offi.dk er totalt upålidelig
Trods utallige mails med dette svindel firma har jeg stadig ikke fået mine 812 kr tilbage for levering af ubrugelige patroner
HOLD JER LANGT VÆK FRA DISSE UPÅLIDELIGE OG BEREGNENDE FOLK
Dette er mit 3 indlæg på trustpilot. De protesterer mod, at jeg kalder dem for svindlere, men de gør intet for at modbevise det. De lover at ringe, men det vi sker aldrig. De kan ikke ringes op, for de har så travlt?
Ingen svarer på mail eller telefon
Ingen svarer på mail eller telefon, er de ved at gå konkurs ? Jeg havde nok lige fundet en anden leverandør!
Trukket penge men ingen vare og kan ikke få kontakt med dem
Jeg har for det første bestilt ved dem af 2 ordre, den ene aldrig kommet og en anden sent forkert vare på forkert leverings adresse.
Har skrevet flere gange og ringet til dem iden da sket noget. Syntes ikke det i orden, at der bliver trukket penge fra kontoen og der er hellere ikke kommet nogle kvitteringer i min mail boks har tjekket spam…. Så jeg er godt sur og skuffet over denne side
Fik mine varer
Fik mine varer
Efter nogle uger fik jeg præcis de ting jeg havde bestilt fra Offi.dk.
Da jeg skrev på mail for at høre hvor pakken blev af, skrev de den snart blev sendt. De havde lagerstatus så beklagede den lange pakning.
Virkelig en fin virksomhed
Virkelig en fin virksomhed, hvor jeg klagede over 2 ufyldte printerpatroner og fik gratis leveret 4 fyldte som kompensation. Hatten af !
SVINDEL I STEIN BAGGER-STIL
Bestilte blækpatroner den 18/2-2026. Da jeg den 27/2 stadig ikke har modtaget leveringsoplysninger, skriver jeg til firmaet for at få ordren annulleret. Firmaet bekræfter på mail den 2/3, at ordren er ANNULLERET og beklager samtidig den lange ventetid samt manglende information.
22 dage senere, den 24/3, trækker firmaet alligevel pengene fra min konto!!!
Man tager altså penge for en vare, der åbenbart IKKE eksisterer
Synd, man ikke kan give minus-stjerner!!!!
En helt til grin oplevelse
En helt til grin oplevelse. Total mangel på service og leveringstider. Har forsat efter 14 dage ikke modtaget en simpel bestilling
vi har ikke modtage ordren
Vi har ikke modtaget ordren
Bestilt d. 02.02.26