Nuttetbaby Anmeldelser

1.795

3,7

Varen blev bestilt 25/6. Pengene er trukket 30/6, men varen ser endnu ikke ud til at være afsendt. Jeg har skrevet til den angivne mail adresse og forsøgt at ringe og skrive til det nummer som er... Se mere

Jeg bestilte 2 sun buddies, og de kom ok hurtigt. Nu har vi prøvet dem dagligt i en uge, og den ene virker ok, men den anden er virkelig svær at få noget ud af. Vi har haft dem før, og de fungerede... Se mere

Fine applikatorer til solcreme, men bestilte også en hemmelig gave. Den skulle så vise sig at være en digital bog sendt på mail jeg aldrig har fået ifølge deres mystiske chat funktion. Meget mystisk... Se mere

Middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(1.795)

Trækker pengene, men sender ikke varen

Jeg har skrevet til den angivne mail adresse og forsøgt at ringe og skrive til det nummer som er opgivet til CVR nummeret, men der kommer intet svar.

Opdatering 06-07-2026, Efter ovenstående anmeldelse har sælger besvaret min henvendelse og i dag sendt min pakke.

25. juni 2026

Besvarelse fra Nuttetbaby

Hej Kristina, tak fordi du gør os opmærksom på det – og undskyld, det her skulle ske. Det er absolut ikke sådan, en bestilling skal forløbe, og vi forstår godt din frustration, når både penge er trukket og henvendelser står ubesvarede.
Vi undersøger din ordre med det samme og sørger for, at du enten får varen afsendt straks eller får dine penge retur – hvad du foretrækker. Vi rækker ud til dig direkte på den mail, du har bestilt med. Du er også meget velkommen til at skrive til support@nuttetbaby.dk, så vi kan få det løst for dig hurtigst muligt.
Endnu en gang undskyld for besværet.

Lækkert produkt!!

30. juni 2026

Besvarelse fra Nuttetbaby

Tak for din anmeldelse, Maria! Vi er så glade for, at du er tilfreds med produktet. God fornøjelse med det! 💚

Alt godt herfra. Lyn hurtig levering 🤗👌

24. juni 2026

Besvarelse fra Nuttetbaby

Tusind tak, Janni! 😊 Lynhurtig levering er præcis det, vi går efter – dejligt at høre, at alt gik godt. Vi ses næste gang! 👍

Blandet oplevelse

Vi har haft dem før, og de fungerede bedre, men de var utroligt svære at rengøre. Fremover tror jeg bare vi køber en roll-on solcreme i stedet, eller accepterer fedtede hænder 😏

27. juni 2026

Besvarelse fra Nuttetbaby

Hej Katrine, tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og godt at høre, at leveringen gik hurtigt. 🙌
Vi er kede af, at den ene Solar Buddies har drillet. Nogle gange sidder svampen bare ikke helt rigtigt fra start, eller også skal den lige "pumpes" et par gange, før cremen kommer jævnt igennem – og det lyder til, at din ikke har opført sig, som den skal. Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Skriv til os på support@nuttetbaby.dk med din ordre, så finder vi en god løsning – enten en ny svamp eller en ny applikator. Vi vil rigtig gerne have dig med ombord igen, før du går tilbage til fedtede hænder. 😊

1. juni 2026

Besvarelse fra Nuttetbaby

Tak for din anmeldelse, Shauni! Skønt at høre, at leveringen gik hurtigt. Vi håber, du bliver glad for dit køb. 💚

Meget ridset

Meget ridset . Kassen helt smadret da jeg modtog den

21. juni 2026

Besvarelse fra Nuttetbaby

Hej Louise, det er vi rigtig kede af at høre – tak fordi du siger til. En kasse, der ankommer smadret og ridset, er selvfølgelig ikke i orden, og det skal du ikke sidde tilbage med.
Skriv til os på support@nuttetbaby.dk med dit ordrenummer og gerne et billede af skaden, så sender vi en ny vare eller giver dig pengene retur – helt som du ønsker. Vi sørger for at få det bragt i orden for dig.
Endnu en gang undskyld for oplevelsen.
– Venlig hilsen, Nuttet Baby

Rigtig god oplevelse med kundeservice.

Rigtig god oplevelse med kundeservice.
Hurtig respons og god løsning

21. juni 2026

Besvarelse fra Nuttetbaby

Tusind tak for de fine ord! 💚 Det er dejligt at høre, at I fik hurtig respons og en god løsning – det er præcis sådan, vi gerne vil hjælpe. Tak fordi I handlede hos os.
– De bedste hilsner, Nuttet Baby

De nægter at betale mig

Jeg indgik et samarbejde med nuttetbaby.dk om at lave content for deres nye luftrenser. Til at starte med var kommunikationen god, men efter jeg havde sendt dem materialet, valgte de ikke at svare mig. Der gik over en måned, hvor jeg havde skrevet flere beskeder til dem, som de havde set, men valgte ikke at svare på. Efter jeg skruede bissen på, valgte de så endelig at svare mig. Deres svar var, at det ikke blev til noget alligevel og jeg skulle have tak for min tid.
Hvilket ikke er acceptabelt, da jeg har udført et stykke arbejde for dem, som de har modtaget og nu nægter at betale mig for.
Utrolig man kan have samvittighed til at snyde andre mennesker på den måde.

11. juni 2026

Besvarelse fra Nuttetbaby

Hej Frederikke, tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af, at vores samarbejde ikke levede op til dine forventninger, og at I er endt i uenighed om leverancen og betalingen.
Det her er en sag mellem os som virksomheder, og den vil vi gerne løse ordentligt og direkte med dig frem for over en offentlig anmeldelse. Vi rækker ud til dig på mail, så vi kan få vendt forløbet og aftalerne i fællesskab og finde en løsning.
– Venlig hilsen, Nuttet Baby

Prisen var kun lidt billigere

Prisen var kun lidt billigere, men de lovede ca. 3 dages levering, nu er der gået en uge og pakken er stadigvæk ikke på vej? ikke godt nok.

3. juni 2026

Hej Anders,

Det lyder bestemt ikke rigtigt, og jeg vil meget gerne undersøge det med det samme. Du er velkommen til at sende en e-mail med dit ordrenummer, eller sende ordrenummeret direkte på SMS til 41 82 67 99.

Så snart jeg har undersøgt, hvor pakken befinder sig, vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Og er den blevet væk, så sender jeg en ny din vej med det samme. Jeg vil rigtig gerne vende denne anmeldelse til det bedre! 😊

Beklager ulejligheden, og tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Nuttet Baby Support

nemt at bestille hurtig levering

1. juni 2026

Besvarelse fra Nuttetbaby

Tusind tak, Lene! 😊 Skønt at høre, at det både var nemt at bestille og gik hurtigt med leveringen. Vi ses næste gang!

Dårlig oplevelse

Vi købte en Solar Buddies Solcremesapplikator, men jeg vil på ingen måder anbefale den. Der kommer slet ikke nok solcreme ud. Efter to dage begyndte den også at lugte utrolig dårlig. Produktet i sig selv virker også til at være utrolig dårlig kvalitet, især svampen som minder om en svamp du pudser sko med.

27. maj 2026

Kære Camilla,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af at læse, at jeres oplevelse med Solar Buddies solcremeapplikatoren slet ikke har levet op til forventningerne. Sådan skal det naturligvis ikke være.

At produktet begynder at lugte dårligt efter to dage, og at svampen samt gennemstrømningen af solcreme ikke fungerer optimalt, tyder på, at der kan være en fejl på det specifikke produkt, du har modtaget. Det er absolut ikke den kvalitet, vi ønsker at levere hos Nuttetbaby.dk.

Vi vil rigtig gerne rette op på dette og hjælpe jer med en løsning. Send os meget gerne en mail på support@nuttetbaby.dk med dit ordrenummer, så sørger vi naturligvis for en ombytning eller en refundering.

Vi beklager endnu engang den dårlige oplevelse og ser frem til at høre fra dig.

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside
Gode priser
Varen og kvalitet lever op til beskrivelsen

9. maj 2026

Kære Mona,

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse!

Det er fantastisk at læse, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt – lige fra navigationen på hjemmesiden og vores priser til den hurtige levering. Vi er utrolig glade for, at varen og kvaliteten fuldt ud levede op til det, du forventede ud fra beskrivelsen.

Vi håber at se dig på shoppen igen en anden gang. Rigtig god dag!

Kundeservice, Nuttetbaby.dk

Alt var som sådan noget skal være

16. marts 2026

Kære Jan,

Mange tak for de 5 stjerner og din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at alt var præcis, som det skulle være. En nem og gnidningsfri handel er lige præcis det, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Kundeservice, Nuttetbaby.dk

Fine kostumer til børnene og hurtig…

Fine kostumer til børnene og hurtig ekspedition og gode priser!

2. februar 2026

Kære Celina,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!

Det varmer altid at høre, når vores produkter skaber glæde hos børnene. Vi er rigtig glade for, at du var tilfreds med de fine kostumer, de gode priser og den hurtige ekspedition.

Rigtig god fornøjelse med udklædningen, og hav en skøn dag!

Kundeservice, Nuttetbaby.dk

Jeg købt en labobo dragt til min…

Jeg købt en labobo dragt til min barbarn ,den var i stykker 2 steder, jeg kunne ikke send den retur fordi min barnebarn glædet sig til at have den på.

24. februar 2026

Hej Hafida,
Vi er ikke bekendte med din situation? Du har aldrig haft kontakt til os angående dette. Hvis dette er et problem der har været, så anbefaler vi at du kontakter os, fordi hvis du har fået leveret et produkt der er istykker, når du har fået det leveret, så skal du selvfølgelig have alle dine penge retur, ELLER sendt et nyt din vej.

Jeg er oprigtigt ked af at du går ind og lægger en 1-stjernet anmeldelse uden at du har snakket med os om problemet?

Det skader min lille butik NuttetBaby, som lever på gode anmeldelse.

Skriv til os på support@nuttetbaby.dk, så finder vi en løsning sammen, og så håber jeg at vi kan vende denne 1-stjernet anmeldelse til det bedre

Mvh Mikkel, Nuttet Baby
support@nuttetbaby.dk