Dejlige klodser der klikker sammen på…
Dejlige klodser der klikker sammen på en dejlig måde! Mange timers sjov!

Besvarelse fra Miniminds
Mini Minds er skabt ud fra en enkel tanke: Børn har ikke brug for mere legetøj. De har brug for det rigtige legetøj. Vi udvælger og udvikler produkter, der inviterer til fordybelse, ro og kreativ leg – uden blink, batterier og overstimulering. Legetøj hos Mini Minds skal kunne bruges igen og igen, på nye måder hver gang. Det kaldes ofte open-ended play – leg uden facitliste – hvor barnets fantasi, nysgerrighed og egne idéer får plads til at styre legen. Klodserne er det man kalder open ended legetøj. Open ended legetøj giver den frie leg de allerbedste forudsætninger, hvor alt kan ske. Vores sortiment består primært af byggesæt, klodser og legetøj, der styrker børns rumlige forståelse, problemløsning og kreative tænkning. Legetøj der minder mere om at bygge i Minecraft end om at trykke på en knap. Produkter der understøtter STEM-tankegangen, men på en intuitiv og legende måde. Klodserne inviterer til fordybelse og ro. Noget som, jeg synes, er det vigtigste for børn i dag, der lever i en verden med skærme og mange input. Klodserne kan give børnene en pause fra fra high arousal skærme og lade dem komme ned i gear. Mange børn i dag har svært ved at fordybe sig fordi de er vant til at hjernen bliver underholdt. Med open ended legetøj kan denne evne til at fordybe sig styrkes og blive nemmere for barnet selv at opnå. Sikkerhed og kvalitet er afgørende. Her finder du materialer der holder og at produkter der kan tåle at blive brugt – længe. Mini Minds er drevet af Line, med ønsket om at give børn legeoplevelser der udvikler dem. Jeg tror på, at små hænder fortjener ro, fordybelse og plads til store idéer. Velkommen til Mini Minds.
Kalbjergvej 2, 7500, Holstebro, Danmark
Dejlige klodser der klikker sammen på en dejlig måde! Mange timers sjov!

Besvarelse fra Miniminds
Rigtig glad for klodserne. Mange muligheder og timers leg venter forude.

Besvarelse fra Miniminds
Super sød og mega hjælpsom kundeservice kan kun anbefale denne virksomhed til alle og enhver der har lyst til at deres børn skal forkæles med sådan et sjovt legetøj. Mine børn elsker at lege med det så kan kun anbefale det endnu engang.

Besvarelse fra Miniminds
Super produkter og super service.
Svare hurtig på spørgsmål og hurtig levering :)
Overvejer allerede at bestille mere!

Besvarelse fra Miniminds
Vi er vilde med de her fine magnetklodser, fordi de er benzin til både fantasi, fordybelse og skaberglæden hos børn.
Man kan eksperimentere, prøve af og finde på kreative løsninger imens legen bare bliver bedre og bedre. De udvikler samtidig barnets forståelse for former, rummelighed og matematik. Ja, det er jo som Minecraft, men med hænderne 😊
Stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra Miniminds
Rigtig godt legetøj👍var udsolgt ret hurtigt, men der kom nye varer i god tid inden jul, så julegaven kom i hus. Super service og imødekommenhed.

Super hurtig levering
Mega god service !
Magneterne er fantastiske. Mit barn fandt samme fejl på 2 klodser fra hvert sit sæt skriver til dem som oplysning om fejlen til evt videresendelse og får en tak og en belønning

Besvarelse fra Miniminds
Jeg købte startpakken til mit barnebarn på 2,5 , den blev så godt taget imod ,også af de større søskende på 9 og 12år ,jeg har nu bestilt 3 pakker mere som børnene hver især har valgt ,kan varmt anbefales .👌

Besvarelse fra Miniminds
Så fine og kvalitetsgode magnetklodser.
Servicen er helt i top, og jeg fik hurtigt svar, og mulighed for at hente det bestilte allerede samme aften. Kan klart anbefales ☺️

Besvarelse fra Miniminds
Skulle bruge lidt legetøj til en ferie og fandt disse Minecraft klodser!
De er super nice og vores drenge elsker dem🙏

Besvarelse fra Miniminds
Rigtig fine klodser hvor magneterne virker som de skal. Der var hurtig levering. Så miniminds får mine bedste anbefalinger

Besvarelse fra Miniminds
Hurtig og god service. Desuden har mine drenge været så glade for dem, og bygget i timevis siden de fik dem. Kan klart anbefale Line og hendes produkter:)

Besvarelse fra Miniminds
Dejligt med mulighed for både forsendelse og afhentning. Hurtig svartid ved spørgsmål og meldinger ved leveringsproblemer, så man ved hvor langt ens ordre er og undgår at køre forgæves 👍

Besvarelse fra Miniminds
Var en smule skeptisk i starten, men Line var hurtig til at svare tilbage vedr. miniminds og jeg er fuld ud tilfreds med mit køb, og ikke mindst det jeg fik. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Besvarelse fra Miniminds
Jeg købte et sæt magnet med de fineste bondegårds motiver til min to piger i julegave🎁 Kvaliteten virker rigtig god, designet er flot og så kommer de med en fin pose, som gør det nemt og hurtigt at rydde sammen, holde styr på dem og det gør det nemt at snuppe magneterne med på farten.
Jeg er sikker på at det bliver et julegave hit og jeg glæder mig til, at vi skal bygge og skabe en masse sjov og leg med magneterne ☺️👏🏻

Besvarelse fra Miniminds
Skønt med legetøj som børnene kan bruge intuitivt og kreativt uden brug af skærm
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Line. Hun har hjertet bag sin lille webshop og sørger for du får den rette vejledning og service. Magneterne er virkelige fine og giver anledning til mange timers kreativ leg 😊
Betjening helt i top. Kan klart anbefales!