Ionic Dry Anmeldelser

4,5

Så glad for mit nye hårtørrer fra Ionicdry, det tager kun 3 min at tørrer mit tykke hår og så er den bare mega skånsomt for håret. Hurtig betjeningen og Hurtig leveringstid!

Ionic Dry er en dansk virksomhed som er dedikeret til at gøre hårpleje både enkel og skånsom. Vi specialiserer os i ioniske hårtørrere, der kombinerer moderne teknologi med gennemtænkt design for at passe på dit hår og gøre din dagligdag nemmere.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Godt Køb

Godt Køb
Købt som gave, tilbagemeldingen var.
Dejligt hurtig til at tørre det lange hår.
Bliver meget pænere, end med den gamle hårtørrer,
Er glat, og sidder rigtigt pænt 😊

17. juli 2026

Bedste føntørre til krøllet hår

Jeg bestilte føntørren med den der dims til at føntørre krøllet hår. Jeg havde prøvet den hos min søster og var meget begejstret. Der var hurtig levering og jeg har nu brugt den en håndfuld gange og er meget tilfreds. Det går hurtigt med at tørre håret og det virker til at håret ikke tager skade - krøllerne bliver pæne. Tak for et godt produkt - nu håber jeg bare den holder i årevis👩‍🦱

29. juni 2026

Super service 😊, men Ionic Dry lever ikke op til forventninger!

Super service 😊. Føntørren lever ikke helt op til mine forventninger: Tørretiden af mit hår (langt og krøllet) tager længere tid end med den gamle hårtørrer (til 500kr). Jeg kan heller ikke holde difuseren ind mod hovedbunden ret længe, før det gør ondt (varme niveau 1). Det er som om, den afgiver mere varme end luft.

2. juni 2025
Ionic Dry-logo

Besvarelse fra Ionic Dry

Hej og tak for din ærlige anmeldelse!
Vi er kede af, at produktet ikke levede op til dine forventninger, men glade for at du oplevede god service.
Din feedback er værdsat og bliver taget med videre i vores produktudvikling 🙏

Bedste hilsner,
Team Ionic Dry