Dejlig campingplads gode store pladser Fine toilet/bad forhold Nemt til stranden. Dejlig pool delvis indendørs, den udendørs spa virkede dog ikke det var ret irriterende. Fodboldbanen var fin,... Se mere

Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Om First Camp
First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 70 destinationer i Danmark, Sverige og Norge. Hos os er camping meget mere end blot et sted at sove – det handler om campinglykke, fællesskab og små øjeblikke af hverdagspause for både børn og voksne. Vi elsker at byde vores gæster velkommen, og vi arbejder hver dag for at skabe moments of happiness for the many people.
Når du booker hos First Camp, skal det føles både enkelt, trygt og fleksibelt. Du kan vælge mellem alt fra klassisk camping med egen vogn eller telt til hytter, glamping og andre komfortable overnatningsformer – altid på destinationer tæt på natur, oplevelser og seværdigheder. Vores medlemsklub giver dig adgang til bedste pris på ophold, særlige tilbud og ekstra fordele, så du og familien får endnu mere ud af feriebudgettet.
First Camp-familien består af engagerede stjerner på vores destinationer og i vores contact center, som gør deres bedste for at hjælpe dig før, under og efter dit ophold. Vi lytter altid til vores gæster, og anmeldelserne her på Trustpilot er en vigtig del af, at vi hele tiden kan forbedre oplevelsen og gøre det endnu nemmere at holde ferie hos os.
Uanset om du planlægger en sommerferie med familien, en weekendtur med vennerne eller et roligt getaway uden for højsæsonen, glæder vi os til at byde dig velkommen hos First Camp – måske på din nye yndlingsdestination.
Læs mere og book nemt og trygt på firstcamp.dk.
Hvorfor vælge First Camp
- Meget for pengene
- Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
- Enkelt at booke
- Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
- Fleksibel booking
- Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
- Unikke medlemsfordele
- Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
- En bæredygtig ferie
- Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.
Vestre Engvej 11, 5400, Bogense, Danmark
- +45 3224 4400
- visit@firstcamp.dk
- firstcamp.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg har været på besøg som dagsgæst…
Jeg har været på besøg som dagsgæst flere gange. Jeg synes, at både vandlandet og legelandet trænger til en grundig rengøring og ikke mindst vedligeholdelse. Det virker ikke, som om der bliver investeret i pladsen.
Derudover fremstår områderne omkring vandlandet og reception rodet med gamle presenninger, alger og ukrudt på terrassen udenfor badelandet samt gamle plastikhavemøbler, der er i stykker og ligger smidt i bunker.
Det lever slet ikke op til, hvad man forventer af en 5-stjernet plads, men fremstår i stedet rodet og dårligt vedligeholdt.
Hasmark
Lige kommet hjem efter en god påskeferie. Vi har haft egen vogn med på en dejlig platin plads. Badelandet var super skønt, dejligt vand men virkelig dårlig omklædnings forhold. Ingen bænke til at have tørt tøj liggende, svært med 3 børn.
Den service bygning der lå tættest på os var der ingen varme i - ret koldt om morgenen når der kun er 4 grader udenfor. Flere gange var strømmen gået i køkkenet så komfure og kogeplader ikke virkede. Men ellers rigtig fine faciliter som virkelig har potientiale til at blive rigtig godt. God mad i bistroen, bedre end vi havde forventet. Gode legepladser til ungerne - vi har alt i alt haft en rigtig god ferie 🐣
Lige hjemkommet efter fire dage og må…
Lige hjemkommet efter fire dage og må sige vi er skuffet. Ingen varmt vand uanset tidspunkt. Fik en elendighed plads 301 hvor der lå så mange grene og vi måtte rydde før vi kunne stille op. Ikke nok med det, så var der sat jernstang og mælkekasse over et hul hvor vores fortelt skulle være. Jeg var i receptionen og nævne det, og de ville sende nogen ned, men ingen kom. Så mange store huller kunne ha endt i ulykke. For os var det sidste besøg. Ærgerligt for pladsen ligger skønt.
First Camp aarhus
Vi har været 2dage på first Camp Aarhus. Der var ikke mange folk at snakke med i receptionen da vi kom kl 14. Senere på aftenen kom der et andet par i autocamper og kunne ikke få strøm. Det virkede ikke og man kunne ikke komme o kontakt med nogen. Når man ringede på det nummer der stod i receptionen gik den til et Call center og det var ikke den mest søde dame man fik. Hun mente at vi kunne gå i receptionen i morgen tidligt. Når man driver en campingplads så skal der også være sådan at man kan få fat på dem. Ellers var der pænt og rent fint sted.

Super skøn campingplads
Super skøn campingplads. Har lige været der 3 dage med egen campingvogn, mig selv og mine to børn.
Personalet var super søde, og alt praktisk fungerede bare.
Badelandet er skønt, med en perfekt indretning, så det er sjovt både for store og små. Samt overskueligt når man er der alene med børn.
Legepladserne er blevet renoveret med nye flotte hoppepuder.
Faciliteterne er rene og i flot stand. Det udendørs badeland og minigolfbanen trænger til en renovering, men det fortalte de at det er planlagt nu og vil være på plads til maj.
Så 5 store stjerner herfra. Det er skønt nu, men bliver kun bedre.

Besvarelse fra First Camp
God beliggenhed, men slidt plads
Pladsen har super beliggenhed tæt ved Århus og med direkte adgang til skov og fine naturlegepladser. Desværre var hytten, vi boede i, noget nedslidt og ikke synderlig ren. Der var pletter på puder og dyner, noget ubestemmeligt boede i fryseren og generelt lidt snusket. Hytten var slidt og der var gjort halvhjertede forsøg på vedligehold. I det hele taget så pladsens fællesfaciliteter slidt ud.

Dejlig plads, men ...
Dejlig plads, med pæne store pladser. Det er ganske vist sæsonstart, MEN ...
der var altså rigtig mange fejl og mangler. Poolen var ikke kommet op på korrekt temperatur - p....kold!, toilettet i omklædningen løb og kunne ikke skylde ud, hele servicebygning 1 lukket pga en eller anden fejl, bommen virkede ikke, internettet virkede ikke. Betalte for 2 dage, men blev kun registeret for een.
Håber alt kommer på plads inden højsæsonen.
Første gang på denne Camping plads
Første gang på denne Camping plads, og ihverfald heller ikke den sidste. Hele personalet, men ikke mindst manden bag camping pladsen, har den skønneste energi. Sørger virkelig for sine gæster !
Kæmpe anbefaling, tak for denne gang. Vi ses helt sikkert igen ♥️👏🏻

Besvarelse fra First Camp
Super venlige og imødekommende værter.
Super venlige og imødekommende værter.
Vi havde lidt problemer med pladsen grundet regn men fik hjælp med det samme og fik en ny plads.
Vi har haft den hyggeligste ferie 😊👍

Besvarelse fra First Camp
Vi havde et helt fantastisk ophold hos…
Vi havde et helt fantastisk ophold hos First Camp Bøsøre på Fyn! 🌟
Personalet var simpelthen så søde, imødekommende og hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen fra første øjeblik. Det gør bare hele forskellen!
Stedet er perfekt til børnefamilier. Der er masser af aktiviteter og gode faciliteter for ungerne, så de aldrig keder sig. Samtidig er området dejligt trygt og hyggeligt, så man som forælder kan slappe af.
Alt i alt et skønt sted med god stemning, flotte omgivelser og service i topklasse. Vi kommer helt sikkert igen – kan varmt anbefales! 🙌

Skøn campingplads
Skøn campingplads, hvor vi nu har været som fastliggere siden 2017.
Rigtig god sted for børnefamilier.
Kan anbefales til alle.
Bøsøre Strand camping
Bøsøre Strand camping. Vi har lejet kostalden til fest og hytter til overnattende gæster. Der er virkelig en god service og vi har kun mødt søde folk. Virkelig hyggeligt lokale at holde fest i. Så fine og rene hytter. Da det er en uge før sæsonen starter, var der et par småfejl, men de blev rettet indenfor 5 minutter, når vi ringede. Ingen tvivl om vi kommer til at holde fest der igen.

Super god oplevelse
Blev lidt bekymret over alle de sløje anmeldelser fra 2025. Vi besøger pladsen (Bogense City) i disse dage, og må bare sige, alle bekymringer er gjort til skamme. Flinke folk i receptionen, lækre faciliteter og ikke mindst super rent overalt. Varmeste anbefalinger fra os.
beskidt
Deres fliser trænger i den grad til at blive lagt om, pas på du ikke falder.
Det ville også være dejligt med noget mere lys.
Der var ikke gjort rent på toiletter og blev det heller ikke i løbet af weekenden, der var kun to toiletter der var papir på, sådan kunne jeg blive ved.

Meget skuffet
Ingen svarer på service tlf. Prøvet på 3 nr....flere gange
Opvaskemaskine fyldt med gammelt vand, kæmpe spindelvæv på badeværelse, stor hytte, men ingen sofa, vi måtte sidde på spise stue stole, en hel weekend?? Vi tog faktisk en stor hytte til 2, for mere comfort!!! Ingen skrælle pose, til affald.
Flot brev med forkert wi-fi kode??!! Koden er også forkert på jeres hjemme side😪😪
Jacuzzi lukket, selv om beskrivelse siger åbent året rundt, ved køb af ophold, alt dette kan dokumenteres med billeder....vi er meget skuffet over vores ophold og så til nærmest hotel priser, det er ikke i orden, øv

Besvarelse fra First Camp
Mange fine legepladser fordelt over hele pladsen
Vi var afsted i vinterferien, som næsten de eneste. Rigtig fine hytter og umiddelbart en dejlig campingplads. Der er mange små legepladser, som vores børn boltrede sig på. Men alt andet var lukket ned for vinteren.

Slidt og møgbeskidt
Slidt og møgbeskidt, mug på vægge, total i forfald, iskold bygning,(den nye) føj et rengøring hold der er ! Tager man den gamle bygning….. kort sagt lad være!
De har ikke styr på noget som helst, fik en sms på, tak for besøget i dag 🤪🤪🤪 var der i november 🙈🙈🙈 ta for Gud skyld ikke denne plads
Området er lækkert - hytten ikke så meget
Området er lækkert, god sauna og nogenlunde - men slidt - spa. Vandet bliver aldrig rigtig varmt.
Hytten fremstår slidt og egentlig ikke rengjort. Støv på overflader, og snavs på gulvet.
Jeg efterlod den mere ren end da jeg ankom.
Nussede lagener. Havde heldigvis mine egne med.
Det er et super godt sted at overnatte.