Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med den hurtige levering og den fremragende service, de modtager. Mange fremhæver, at de altid får de korrekte produkter af god kvalitet, og at bestillingsprocessen er nem og ligetil. Folk sætter pris på den hjælpsomhed og vejledning, de får, især når de skal finde de rigtige filtre eller rette en ordre. Dog oplevede nogle få kunder langsom levering og manglende kommunikation herom. Enkelte nævnte også, at de modtog forkerte filtre eller varer, der ikke levede op til forventningerne, hvilket førte til en mindre tilfredsstillende oplevelse.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen. Kunder roser den hurtige levering, ofte inden for... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktet. Mange roser den hurtige levering og den gode... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service. Mange roser den super gode og venlige service, samt den hurtige... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreprocessen positiv. Kunder rapporterer, at alt kom som bestilt, og at de modtog de... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Super oplevelse med køb af filtre til genvex anlæg ved Filterbyen. Jeg fik først købt de forkerte filtre, men fik god vejledning i telefonen og fik bestilt de rigtige, De tog de gamle retur uden besvæ... Se mere

6 stjerner herfra. Jeg glemmer at tilføje støvsugerposer og de retter min ordre. Ringer flere gange og får min ordre frem på en lørdag på under 24 timer 😊👍👍👍👍👍👍👍👍👍 konge service

Utrolig nem genbstilling af filtre til Nilan Genvex og fornuftige priser. Jeg har købt flere gange hos filterbyen og altid fået korrekte filtre i god kvalitet.

Lynhurtig levering god service når man ringer ind med spørgsmål,altid god pris.dejlig overskuelig hjemmeside kan kun anbefales.

Super god service. Jeg var et fjols som bestilte forkert filter, men det var super nemt at få fat i dem, så at jeg kunne returnere den og bestille et nyt. Begge ordre kom lynhurtigt. Kan varmt anbe... Se mere

Kanon service🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg skulle bestille filter til vores Genveks anlæg og jeg var ved og bestille den helt store omgang… Men kom i tvivl og ringede til dem… Og ja, hun var en “dårlig” sælger s... Se mere

Jeg har flere gange bestilt filtre gennem filterbyen.dk og har været meget tilfreds med ekspeditionen. Varm anbefaling herfra.

Fik god hjælp af salgsafdelingen til at finde det rigtige produkt til min støvsuger. Hurtig afsendelse af pakke.

Godt udvalg af meget specielle produkter og hurtig levering. Bestilte onsdag og fik levering fredag i samme uge.

Altid en god oplevelse at handle med Filterbyen, hurtig bestilling, hurtig levering og så går vi igang med filterskift

Super hurtig levering. Bestilte filtre en formiddag. Næste formiddag var den klar til afhentning i Postnord butikken.

Hurtig levering, inden for den lovede tid. Varerne er fine, dog til den dyre side. Men det er det samme uanset hvor du handler filtre.

God og venlig service fra Filterbyen. Leveringen trak lidt ud, og det betød lidt ekstra arbejde for mig med koordineringen med en vicevært. Der var omstændigheder der gjorde, at leveringen var forsi... Se mere

Varen kom efter kort tid Fik faktura på mail Udenpå pakke var der , ved siden af adressemærkat stor mærkat hvorpå der stod hvad der var i pakken ALENE af den grund bestille ikke derfra igen

Jeg manglede sådan set ikke nye filtre endnu men de kom med et godt tilbud og så slog jeg til. Nu har jeg et lille lager og kan i ro og mag vente på at der igen kommer et godt tilbud. Jeg kan vente... Se mere

1. Entreprenørmaskinforhandler

Hos Filterbyen.dk finder du alt, hvad du skal bruge indenfor filtre til ventilationsanlæg. Her kan du købe filtre til dit ventilationsanlæg, som både lever op til producenternes specifikationer og filtrene overholder tilmed EU standarden EN779:2010. ISO16890 Vi går op i, at du skal kunne købe kvalitetsprodukter til en lav pris, hvad enten det er filtre eller støvsugerposer.

4,9

6 stjerner herfra

16. januar 2026

God og venlig service fra Filterbyen.

God og venlig service fra Filterbyen.
Der var omstændigheder der gjorde, at leveringen var forsinket, og det tåleligt for os.

5. december 2025
Filterbyen-logo

Besvarelse fra Filterbyen

1000 tak for tålmodigheden og de pæne ord. Heldigvis er det sjældent vi oplever forsinkelser. DBH Sara - Filterbyen.dk