Super oplevelse med køb af filtre til genvex anlæg ved Filterbyen. Jeg fik først købt de forkerte filtre, men fik god vejledning i telefonen og fik bestilt de rigtige, De tog de gamle retur uden besvæ... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Hos Filterbyen.dk finder du alt, hvad du skal bruge indenfor filtre til ventilationsanlæg. Her kan du købe filtre til dit ventilationsanlæg, som både lever op til producenternes specifikationer og filtrene overholder tilmed EU standarden EN779:2010. ISO16890 Vi går op i, at du skal kunne købe kvalitetsprodukter til en lav pris, hvad enten det er filtre eller støvsugerposer.
Klokkestøbervej 35-37, 8800, Viborg, Danmark
- mail@filterbyen.dk
- filterbyen.dk
Super god betjening
Hurtig levering, inden for den lovede tid.
Varerne er fine, dog til den dyre side. Men det er det samme uanset hvor du handler filtre.
Hver gang hurtig levering.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Bestilte filtre en formiddag. Næste formiddag var den klar til afhentning i Postnord butikken.
Pålidelig og billig levringen
Hurtig og billig sikker levringen
Modtog de perfekte bestilte filtre…
Modtog de perfekte bestilte filtre hurtigt, alt var ok.
Supper god service hurtig levering
Supper god service hurtig levering, hjælpsomme på alle områder, godt udvalg på mange vare.
Udførlig information og overskuelig…
Udførlig information og overskuelig handelsplatform
6 stjerner herfra
6 stjerner herfra. Jeg glemmer at tilføje støvsugerposer og de retter min ordre. Ringer flere gange og får min ordre frem på en lørdag på under 24 timer 😊👍👍👍👍👍👍👍👍👍 konge service
Hurtig levering og filtre med god…
Hurtig levering og filtre med god pasform, selv til gamle anlæg.
God og venlig service fra Filterbyen.
God og venlig service fra Filterbyen.
Leveringen trak lidt ud, og det betød lidt ekstra arbejde for mig med koordineringen med en vicevært.
Der var omstændigheder der gjorde, at leveringen var forsinket, og det tåleligt for os.

Besvarelse fra Filterbyen
Jeg har flere gange bestilt filtre…
Jeg har flere gange bestilt filtre gennem filterbyen.dk og har været meget tilfreds med ekspeditionen. Varm anbefaling herfra.
Alt var som forventet AAAAA+++++
Lynhurtig levering god service når man…
Lynhurtig levering god service når man ringer ind med spørgsmål,altid god pris.dejlig overskuelig hjemmeside kan kun anbefales.