Etnomat - VeZe Trade AB Anmeldelser 1.448

4,6

Har nu handlet her et par gange og gør det helt sikkert igen. Nemt at handle på deres hjemmeside og hurtig levering. De får mine varmeste anbefalinger.

Meget hurtig levering. Fin oplevelse fra kundeservice. Plus en ekstra bonus oveni købet uden merpris Tak.

Super god oplevelse, at handle med Etnomat. Nem og hurtig bestilling, og lige så nem og hurtig levering. Kan kun varmt anbefale Etnomat.

1. Online madbestilling

Upptäck världens smaker med Etnomat.se – din destination för autentiska och spännande matvaror från världens alla hörn! Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av internationella delikatesser, exotiska kryddor, traditionella recept och unika ingredienser från bland annat Asien, Balkan, Japan, India, Latinamerika, Polen, Iran, Mellanöstern, Turkiet, Grekland och övriga Europa. Vår passion är att göra det enkelt för dig att utforska nya matkulturer direkt från ditt eget kök. Handla bekvämt online och låt oss inspirera dig till att skapa genuina, smakrika måltider med en internationell twist. Oavsett om du är ute efter vardagsfavoriter eller exklusiva specialiteter, hittar du alltid något spännande hos oss. Med snabb leverans och hög kvalitet gör vi din smakresa både smidig och njutbar. Upptäck nya recept, återuppliva minnen från resor eller överraska familj och vänner med smaker från hela världen. Ge din matlagning ny inspiration och upptäck världen en tugga i taget med Etnomat.se – där matglädje möter kulturell nyfikenhet!

4,6

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Etomat snyder på næringsindhold i deres…

Etomat snyder på næringsindhold i deres produkter på hjemmesiden. Specielt kalorieindhold er helt forkert! På mange produkter er kalorierne op til tre gange så høje i virkeligheden som opgivet.
Jeg bestiller varer på deres hjemmeside og blev fortalt ovenstående og valgte at annullere og ikke hente min pakke. Etomat mente ikke det var deres opgaver og skrive korrekte næringsindhold, men at forbrugerne selv må regne det ud!! Efter lidt frem og tilbage, hvor jeg ville have mine penge tilbage refunderet, efter jeg havde ladet pakken var gået retur til dem. Til sidst indvilligede de i at følge lovgivningen og lade mig annullere mit køb.
Men jeg har ALDRIG fået mine penge retur!

Anbefaler at holde sig væk fra denne hjemmeside

19. juni 2025

Jeg har bestilt en del vare på deres…

Jeg har bestilt en del vare på deres hjemmeside, med lavt kacl. indhold, og er blevet gjort opmærksom på at angivelserne ikke er korrekte i henhold til næringsdate. Men at kacl indhold faktisk er op til 3 gange så højt.
Har skrevet gentagne mails til dem, at jeg ikke ønsker at modtage varerne, men vil have mine penge tilbage. Har ikke hentet pakken, men lader den gå retur.

Ud af mine fem mails til deres support mail, har jeg ikke modtaget et eneste svar fra dem.

Pas på hvis i påtænker at handle der

23. juni 2025

Hurtig service

Forsendelsen blev delt i to pakker - den ene nåede frem hurtigt, den anden blev tabt og gik i stykker under transporten. Etnomat sendte hurtigt en erstatning, så varen nåede frem til festen

22. maj 2025

Rimelig hurtig levering til…

Rimelig hurtig levering til Københavnsområdet, og varerne er helt som beskrevet og forventet. Synes dog leveringsomkostningerne er lidt høje. Men da nogle af varerne ikke forhandles i Danmark, må man jo bare acceptere dette.

6. marts 2025

Ved ikke hvordan varen er

Ved ikke hvordan varen er. Bestilte varen d. 8/11, men fragten fra Sverige til Danmark, er bare alt for lang. DHL fik varen d. 16/11 i Dk og den er stadig ikke kommet ud d. 20/11?
Det tror jeg at jeg gør igen.
Nu har jeg talt med Etnomat, og det er Bring, som ikke har sendt sms om afhentning, så nu går den retur. Fra Sverig til Danmark, var det DHL, som så gav pakken videre til Bring. Bring siger at de har sendt mail vedr. afhentning… mails som jeg ikke har modtaget.
Helt rigtig og da jeg kontaktede Etnomat, så sendte de straks en forsendelse.. meget fin kundeservice👍

20. november 2024
Etnomat - VeZe Trade AB-logo

Besvarelse fra Etnomat - VeZe Trade AB

Hej,

Vi beklager virkelig din oplevelse og forstår din frustration. Vi vil dog gerne forklare situationen lidt mere detaljeret.

Din ordre blev sendt rettidigt og leveret fra Sverige til Danmark via DHL, som derefter overgav pakken til Bring for levering til dig. Desværre ser det ud til, at Bring ikke lykkedes med at få kontakt med dig angående afhentning af pakken, og derfor blev den returneret til os. Vi har været i kontakt med både DHL og Bring for at forstå, hvad der gik galt. Bring hævder, at de sendte påmindelser om afhentning via e-mail, men vi forstår, at du ikke har modtaget dem.

Vi valgte at sende pakken til dig igen, og vi er glade for at se, at du har modtaget den denne gang. Den første pakke blev returneret til os, og DHL har opkrævet returfragten. De accepterede ikke vores reklamation og hævder, at pakken ikke blev afhentet, selvom de havde forsøgt at kontakte dig.

De samlede omkostninger til fragt og retur overstiger værdien af din bestilling, men vi valgte at tage den omkostning for at sikre, at du fik dine varer. Vi gør alt, hvad vi kan, for at vores kunder skal være tilfredse, men at modtage kun 1 stjerne som bedømmelse føles uretfærdigt, især da problemet ikke skyldtes os, men transportfirmaet.

Vi håber, at dette afklarer situationen, og at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Etnomat