Udvalget er stort og man går stort set aldrig forgæves hvis man leder efter en særlig film. Men de har ændret ders app, så man kun kan betale med "tickets" og det gør det dyrere at leje filmene. Vil m... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Blockbuster er en online videobutik / streamingservice, hvor du kan købe og leje film, helt uden abonnement. På Blockbuster betaler du kun for de film du ser og vi har film for enhver smag!
Teglholmsgade 1, 0900, København C, Danmark
- kundeservice@blockbuster.dk
- www.blockbuster.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Deres app er langsom
Deres app er langsom.
Bruger ca 6-8 minutter på at tilgå en serie. 4-5 minutter på at næste afsnit kan spilles
Dårlig oplevelse med lydformat
Min første oplevelse med Blockbuster var desværre rigtig dårlig. Jeg havde netop sat mit 7.1 surround sound op og valgte at leje Arrival, da Blockbuster skriver, at de tilbyder 5.1 surround sound.
Desværre blev filmen kun afspillet i stereo og ikke i 5.1, som forventet. Jeg kontaktede deres kundeservice, men fik et ret afvisende svar om, at filmen var i 5.1. De foreslog samtidig, at jeg skulle afinstallere appen og tage strømmen fra mit tv, hvilket ikke løste problemet.
Jeg er uddannet lydtekniker og har testet mit setup med Blu-ray, hvor 5.1 fungerer uden problemer. Derfor er jeg sikker på, at fejlen ikke ligger hos mig.
Jeg synes, det er problematisk, at det angivne lydformat ikke stemmer overens med det, der leveres, og at kundeservice ikke tager henvendelsen seriøst.
Fusker firma
Jeg lejede en film som vi ofte gør og vi plejer at betale med MobilePay og den kode der kommer op på skærmen. I går blev jeg så bedt om at logge ind. Det gjorde jeg så og i stedet for at leje filmen på tv’et havde jeg pludselig købt filmen på min telefon. Jeg klikker på afspil og den afspiller på telefonen og ikke på tv’et. Jeg skriver derfor til jeres kundeservice 2 minutter efter om at i skal annullere min bestilling, da vi ikke gider sidde en familie på 4 og se film på en telefon. I svare så tilbage i dag at I ikke kan annullere min ordre da i kan se filmen har været startet. Er det virkelig jeres forretnings metoder???
Fantastisk kundeservice og brugerflade
Fantastisk kundeservice, fantastisk brugerflade på telefon appen.
Kundeservice: Fx havde jeg oprettet konto gennem social medie, og det fik jeg gennem kundeservice ændret til min egen email som brugernavn. Der havde jeg mail korrespondence med Blockbuster med let forståelig og god hjælp, enestående kundeservice. Jeg er meget tilfreds med Blockbuster.
Jeg har købt film til streaming gennem andre firmaer også, men Blockbuster fungerer bedst, både med brugerflade og billedkvalitet.
Der ligger rigtig mange gode film på…
Der ligger rigtig mange gode film på appen og er i det store hele glad for den. Jeg har også købt en del film. Mit problem er det at åbne appen og komme ind til filmene jeg har købt/lejet. Den er evigheder om at starte op og reagerer ikke altid når man trykker på filmene.
Elendig kundeservice
Jeg skulle leje/købe filmen Life of Brian og gik til firmaets hjemmeside søndag eftermiddag.
Der lå den koblet sammen med Meaning of Life, begge lavet af Monty Python.
Begge med en bjælke til køb eller lej.
Jeg købte Life of Brian, den åbnede ikke, robotsupporten sagde anden browser - intet resultat.
Jeg skrev så til firmaet dagen efter, og det blev til en længere korrespondence hvor essence var
1) de havde ikke Lige og Brian
2) jeg havde købt Meaning of Life.
Mandag var Life of Brian fjernet.
Pengene kan jeg ikke få tilbage og det er for dårligt.
Elendighed app på TV!!!!
Har kun gode oplevelser med…
Har kun gode oplevelser med blockbuster, også mht service har fået den hjælp, jeg har brug for når jeg har skrevet til dem.
Lyden hagger igennem hele fimen første…
Lyden hagger igennem hele fimen første og sidste gang jeg bruger sådanne noget plat
Hold jer væk
Hold jer væk
Jeg kan se forfilm og troede så at jeg også ville kunne se selve filmen når jeg havde betalt. Dette var ikke tilfældet jeg prøvede alt de foreslog på deres hj.side intet hjalp så skrev jeg til support som svarede 16 timer sener Jeg kan ikke få mine penge retur og inden havde jeg lejet filmen hos en anden udbyder hvor det intet problem var med at vise filmen
Dyr oplevelse.
Når man går ind på jeres hjemmeside for at leje en film. Står der nedsat pris. Lejen er sat ned fra 59kr til 39kr, men når man så går ind for at leje den, er prisen pludselig igen 59kr for leje af filmen.
Og næsten 60kr for at leje en film er pænt dyrt, taget i betragtning af da I havde en fysisk butik kunne man leje premierefilm for 40-50 kroner eller købe unlimited abonnement til 200 kroner om måneden og så kunne man leje lige så mange film man ville, bare man havde afleveret de forrige film.
De mangler under tekster,?..og det er…
De mangler under tekster,?..og det er for dårligt når man ser danske film, og det er ikke fordi jeg ikke forstår dansk ? . Kune man måske få et svar fra blokbuster? Jeg håber,jeg bare ikke hvad jeg skal gøre for for at få dem frem?.
Uendelig download
Vi forsøgte at se den lejede film (den 6. Sans) på 3 forskellige computere. Men alle 3 stod med konstant Download ikon, vi kunne dog godt se film som vi havde købt og som lå i vores bibliotek. Endte med at kontakte support, som først svarede næste dag "desværre" med totalt ubrugelige løsningsforslag (uagtet at vi ligesom gerne ville se film på vores friaften og ikke i arbejdstiden). Og ingen refundering fordi vi havde påbegyndt afspilning?!! Heldigvis kunne vi også leje filmen på Viaplay og havde en hyggelig aften alligevel. Nej tak til blockbuster fremover.
Jeg ville ikke have givet 0 stjerner hvis det ikke var for den ubrugelige support og en efterfølgende mail fra blockbuster som spurgte om vi ville rate vores brugeroplevelse. Det ville jeg da gerne...
Film hakker!
Oplever desværre at de film man lejer hos Blockbuster, de hakker!
Lejer jeg andre steder, kører det smooth!
Det er dog den værste gang møj jeg har…
Det er dog den værste gang møj jeg har oplevet.
Har brugt over en 1/2 time for at komme ind og leje en god gammel film "Sheriffen skyder på det hele", troede jeg.
Startede med app'en da stort set alt foregår på den måde.
Men sådan var det ikke. Skulle købe 5 billeder til en samlede på 65 kr. Men hov filmen koster kun 49 kr at leje.
Så skulle der betales, ja i en webbrowsere.
Så kunne jeg starte forfra, se nu har jeg fået nok, sådan behandler man ikke kunder.
Jeg kommer aldrig til at sætte mine fødder her eller anbefale til andre.
SPILD AF FOLKS PENGE OG TID FIND EN ANDEN UDBYDER
Skulle se den sidste Viking betaler 169kr for at Blockbusters hjemmeside er SÅ ringe
Måtte opdaterer 5 gange og stadig forsvandt filmen så mange gange at man overhovedet ikke havde en hyggelig oplevelse
SPILD AF FOLKS PENGE AT KØBE NOGET PÅ BLOCKBUSTER
Useriøst system med fejl
Blockbusters skriver i APPen at filmen Napoleon er nedsat fra 109 kr og kan købes for 49 kr. Når jeg så vil købe den koster den alligevel 109 kr. (Så det gør jeg selvfølgelig ikke) I stedet kontakter jeg Blockbuster i deres support system, for at få rettet fejlen, men modtager aldrig svar. Til gengæld får jeg en mail hvor jeg kan angive hvor tilfreds jeg har været med supporten? Fuldstændig håbløst
Tickets køb, gør app'en ekstrem dyr. 45kr i gebyr. Simpelthen uacceptabelt!
Nye system med Tickets køb, gør app'en ekstrem dyr. 45kr i gebyr. Simpelthen uacceptabelt!
Funkede ikke
Vi lejede wicked til 59 kr i dag, da min datter ville se den. Jeg var glad for at se gode gamle Blockbuster back in business. Men vi kunne ikke ligge den over til fjernsynet, og det rodede med lyden også. Ingen nem måde at få hjælp eller beskrive problemer. Min datter så hele filmen på min telefon. Minus minus.
Nu skal du købe billetter for at…
Nu skal du købe billetter for at købe/leje en film?! Svarer til at skulle medbringe et skohorn når du handler i Skoringen eller et oliefilter når du går i T.Hansen. Stop det marketings tågehorn der har fået alt for vide rammer og gør noget ved jeres medie afspiller som er fra 80’erne