Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag kom i kontakt med Thomas hos dere p.g.a.att jag hade problemet att beställa på nätet.Thomas handlett Dette på ett utomordentligt sätt för mig och varan kom 2 dager senare till mig.Jag är själv... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Själva köpupplevelse var perfekt. Leveranstiden var super. Det som gör att jag inte sätter 5 stjärnor är hur ni hanterar mail. Innan jag valde att köpa från er ställde jag en fråga via mail. Denna f... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Älskar denna väska. Otrolig. Den hade fått full pott om den hade haft en vettig skötbädd. Nu är det en tjock smal madrass i silke (!!) material som sömmarna gick upp på innan vi ens använt den. Fa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte ett par necessärer: Snabb leverans, bra förpackat (och tydligt på röd tejp att kolla innehåll om lådan skadad)! Båda necessärerna andas kvalitet i material och byggkvalitet, signalerar ”premiu... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Lædervarebutik
  2. Taskebutik
  3. Håndtaskebutik

Skrevet af virksomheden

Leter du efter en ny väska i läder eller canvas? Då har du kommit rätt! Bagasi är ett svenskt företag som värdesätter stilren och tidlös design. Vi sätter känsla och funktionalitet högt, därför arbetar vi bara med det bästa material som går att hitta och då framförallt läder. Det läder vi arbetar med kommer att ge väskorna ett individuellt och elegant utseende som förstärks med tiden. Bagasis weekendväska har bl.a. vunnit utmärkelsen bästa mjuka weekendbag (5 getingar) i Expressens Allt om resor. Bagasi tillverkar prisvärda och högkvalitativa läderväskor i massa olika modeller. Weekendväskor, ryggsäckar, skötväskor, portföljer, datorväskor, necessärer och mycket mer. Välkommen och se vårt sortiment.

Kontaktoplysninger

4,5

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner
Bagasi-logo

Besvarelse fra Bagasi

Hej Marianne! Tack för ditt meddelande. Som vi även skrev via mail så hade vi problem med ett fåtal leveranser som skickats ut till kunder utan att avvisering från fraktbolaget DHL skickats ut. Detta berodde på en bugg i lagersystemet. Problemet har åtgärdats och du ska ha fått din leverans. Vi ber återigen om ursäkt för förseningen och hoppas att du är nöjd med din nya axelväska. Tveka ite att ta kontakt med oss via mail om du har några ytterligare frågor. Hälsningar, Bagasi

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Uppfyller ej förväntningarna

Bra service & support, mindre bra produkt.

Produkten uppfyllde inte förväntningarna. Ser fin ut på bilderna, men kändes och såg inte alls bra i verkligheten. Oföljsamt läder, mattare ytskick jmf med bild, konstig lukt, dustbag av väldigt billigt material som bara förvärrade helhetsintrycket.

19. august 2025

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.