Jeg syntes simpelthen det er så dejlig nemt at få mine vitaminer leveret til døren. Jeg er glad for at jeg kan udskyde min levering, hvis jeg fået lidt for mange. Og ændre på indholdet - så det altid... Se mere

Jeg har fået vitaminpiller fra zentabox i 2 år nu og det kører bare upåklageligt. Pillerne er pakket i små daglige poser, lige til at tage med ud og rejse osv
Nemmere kan det ikke være på nogen måder. Så nemt at vælge hvilke vitaminer man gerne vil have, da man kan læse om dem alle sammen inden. Man kan tage tests osv så Zentabox selv skræddersyer en box... Se mere
Whats not to love?! Vitaminer og mineraler specielt sammensat efter mine behov, i enkeltpakkede doser, til hver dag, leveret direkte til døren. (Eller nærmeste posthus/dao sted, jeg bor i låst... Se mere
Zentabox er et dansk koncept for personlige kosttilskud i praktiske dagsdoser. I stedet for standardløsninger tager vi udgangspunkt i dig, din hverdag og dine behov. Via vores online sundhedstest fortæller du os blandt andet om din kost, søvn, motionsvaner og livsstil. På baggrund af dine svar sammensætter vi en personlig løsning med vitaminer, mineraler og udvalgte kosttilskud.
Hos Zentabox er faglighed en central del af vores tilgang. Vi har en sundheds- og ernæringsekspert tilknyttet, og vores anbefalinger bygger på viden, ansvarlige doseringer og danske og nordiske næringsstofanbefalinger. Kosttilskud skal være forståelige, relevante og realistiske – som et supplement til gode vaner, ikke som en erstatning for dem.
Vi har arbejdet med udvikling og produktion af kosttilskud i høj kvalitet siden 1986. Alle produkter produceres og pakkes i Danmark med fokus på råvarekvalitet, gennemsigtighed og sikkerhed.
Din Zentabox leveres direkte til døren med 30 dages kosttilskud i individuelle dagsdoser, så det bliver enkelt at huske dine tilskud i hverdagen.
Vi producerer i Danmark for at have tæt kontrol med kvaliteten og for at reducere unødvendig transport. Vores papemballage er FSC-mærket, og vores refill-løsning er udviklet for at reducere unødigt materialeforbrug.
Læs mere på www.zentabox.dk

Trygt, nemt og sikkert

Unionsvej 4, 4600, Køge, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg elsker alt ved konceptet!
Det er så smart at man kan tage en digital sundhedstest og på den måde finde ud af hvad kroppen har brug for. Også fantastisk at kunne tage en enkelt eller flere poser med på tur. Kæmpe thumbs up.
Så nemt at tage testen, bliver leveret lige til døren. Er flotte at have til at stå fremme(for mig er det alfaomega, da jeg synes de mange glas er så grimme)
Jeg får husket at tage mine vitaminer stort set hver dag 💪🏻🙏🏻

Besvarelse fra Zentabox
Rigtig god kvalitet kosttilskud, til fornuftige penge. Ikke den billigste løsning, men man får lige det antal man ønsker i en samlet pose, til hver dag.
Emballering og forsendelse er velovervejet i forhold til klima aftryk og ressource spild.
Det eneste der kunne udvikles på, og potentielt være en life-saver for mange, ville være hvis man kunne kombinere denne lækre løsning med recept medicin (hvilket nok er en ret krævende opgave).
Men jeg er ovenud lykkelig for min zentabox, og er aldrig i tvivl om hvad og hvormeget jeg skal tage af kosttilskud, og jeg render aldrig tør, hvilket er det bedste ved det hele.

Besvarelse fra Zentabox
God ordning der sikrer man husker at få sit daglige skud af vitaminer som supplement til ens ordinære kost. Samtidig leveret i smart indpakning der gør det nemt at opbevare samt dosere.

Mit personlig kosttilskud 💪🏻
Hurting livering📦
Passer godt til min livsstil✅

Besvarelse fra Zentabox
Virkelig god service, og fantastisk simpelt produkt. Dejligt at det er så fleksibelt med at ændre leveringsdatoer og indhold af ens pakke helt frem til lige inden afsendelsestidspunktet.
Og 5 stjerner til relevansen af jeres nyhedsbrev 👏 Det er et af de eneste nyhedsbreve jeg rent faktisk gider at have i min indbakke

Besvarelse fra Zentabox
Jeg blev slemt skuffet over at, have brugt tid på at tage testen, for så at få ad vide at jeg skal registrer mig, for at få svaret.
Jeg var interesseret i produktet før dette.

Besvarelse fra Zentabox
Jeg synes Zentabox er mega smart, hurtig levering, god kundeserivce med hurtigt svar. Jeg er meget tilfreds

Besvarelse fra Zentabox
Super god service, nemt at tilgå. Smart med en personlig skræddersyet test, der fortæller mig præcist hvad jeg har brug for. Jeg modtog min box få dage efter bestilling. Super glad for mine kosttilskud:)

Besvarelse fra Zentabox
Jeg tog deres sundhedstest tirsdag, og sidder nu søndag morgen og har modtaget i alt 8 mails. Det er for mange. Jeg har jo i kraft af, at jeg har oprettet en sundhedsprofil vist, at jeg har interesse for produktet. Jeg har endnu ikke købt produktet, men at jeg skal have mails mere end en gang om dagen, er blevet et irritationsmoment, og hvis jeg ikke ender med at købe produktet, så er det af denne grund. De eneste 2 mails der har givet mening for mig, er min oprettelse og den, som giver mig procent på mit køb.
Dette er en anmeldelse af kundehåndtering og ikke af produktet selv.

Besvarelse fra Zentabox
Jeg har fået Zentabox i snart et halvt år nu, og jeg elsker nemheden i det. Fik aldrig taget mine vitaminer før, men det gør jeg nu. Bliver sendt direkte til døren og de har en god og nem brugerflade i form af deres hjemmeside.

Besvarelse fra Zentabox
Nem bestilling, hurtigt sendt afsted og er gået igang med min første Zentabox.
Syntes dog mange af pillerne er store og svære at sluge.
Derudover har jeg sendt en mail som jeg ikke har fået respons på endnu.
Men alt i alt, godt indtil videre :-)