1. Elektronikbutik
  3. Computer- og tilbehørsbutik
  4. Computerbutik
  5. Hi-fi-butik
  6. TV-butik

Welkom bij YourSim! Je bent bij ons aan het juiste adres voor alles over SIM gaming, streaming, VR en nog veel meer. Als we je ergens mee kunnen helpen, horen we dat graag!

4,5

Aan het einde van het jaar nog een…

Aan het einde van het jaar nog een DriveHub besteld voor de Xbox Series X. Snel geleverd en goed verpakt! Aan te raden voor je sim racing spullen.

1. januar 2022

Besvarelse fra YourSim

Wat fijn dat alles goed is verlopen! Veel race plezier in 2022!

- Roelof van YourSim

Super leuke mensen bij YOURsIM

Ik heb mijn bestelling afgehaald en ben prima ontvangen.
De cronus zen hori mini combi heeft yoursim voor een zeer scherpe prijs te koop.
De service welke word aangeboden is ook meer dan goed te noemen (als er problemen zijn of je begrijpt iets niet bel me op dan help ik je graag)

30. december 2021

Besvarelse fra YourSim

Super leuk dat we je mochten helpen en heel erg bedankt voor de fijne review!

Top bedrijf!

Top bedrijf!
Het heeft wel even geduurt tot dat ik durfde te bestellen, dacht eerst dat het misschien wel een nep site was(door de lage prijzen), maar na contact te hebben gehad met de eigenaar toch maar het gokje gewaagd, en ja hoor de volgende dag alles netjes binnen.

13. november 2021

Heel tevreden

Ondanks dat ze mijn artikel niet op voorraad hadden kreeg ik een berichtje toen het binnen was
Eenmaal bestelt was het heel snel en netjes geleverd
Dus al met al nette services

9. april 2021

Besvarelse fra YourSim

Bedankt voor je review, ik wens je heel veel plezier met je bestelling!

Prima service

Laatst een aantal producten gekocht en ze kwamen allemaal snel en tegelijk binnen. Geen op of aanmerkingen over de diensten.

8. april 2021

Besvarelse fra YourSim

Graag tot een volgende keer Mark!

Vriendelijk

Vriendelijk, en verstand van de producten die er worden verkocht. Goede service mocht je ergens tegen aanlopen.

4. april 2021

Besvarelse fra YourSim

Bedankt voor je review Jamal! Blij dat je tevreden bent met onze service :)

Roelof van YourSim

Net een Sony PlayStation 3D Pulse…

Net een Sony PlayStation 3D Pulse opgehaald en alles is werkt naar behoren. Het is een redelijk jong bedrijf waardoor er wat wantrouwen ontstond, maar ik kan uit ervaring zeggen dat mijn aankoop goed is verlopen. De communicatie via mail en telefoon is goed verlopen, succes met je bedrijf!

15. december 2020

Top service

Top service, snelle levering en prima product! Daarom 5-sterren.

24. november 2020

Besvarelse fra YourSim

Hi Tom, bedankt voor je positieve waardering!

Roelof van YourSim

Ik ben ontzettend fijn geholpen door…

Ik ben ontzettend fijn geholpen door Roelof! Hij heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan bood mij zelfs wat drinken aan en heedt mij gematst met een schitterende prijs! Ik hou de site vaker in de gaten. Groetjes trotste eigenaar van een ps5 op launchday en meer dan tevreden klant!

19. november 2020

Besvarelse fra YourSim

Hi Kenny, heel erg bedankt voor je aardige woorden! Hopelijk tot snel en heel veel plezier met je nieuwe PS5.